Getta dla Homofobów w Amsterdamie ?!

stary a niech patrzy mam to gdzieś, jak mnie dotknie to wyrwie dwie bomby i pójdzie spać, ale nie jestem ograniczony i nie będę orientacji seksualnej nazywał chorobą, przecież to są jakieś jajasam w barze obcinam sporo tyłków ładnych dziewczyn to nie znaczy że je zgwałce czy zaraz pobiegnę obmacywać

Ty chyba nie wiesz o co nam chodzi.Co ty pierdzielisz "sam w barze obcinam sporo tyłków ładnych dziewczyn to nie znaczy że je zgwałce czy zaraz pobiegnę obmacywać" a czy my chcemy kogoś gwałcić? Wytłumacz bo nie rozumiem.

#edit Widocznie jesteś ograniczony.Ciekawe co byś powiedział jakby twoje dziecko miałoby być adoptowane przez pedałów?Takie dziecko już na starcie nie ma życia.

A niby jak jest to jego dziecko to czemu miałoby być adoptowane przez "pedałów" ? Jakby je porzucił no to na miejscu dziecka lepiej by już było być adoptowanym przez homo niż w domu dziecka siedzieć.

A ty co byś zrobił jakby twoje dziecko było homo ? Tak samo durne pytanie jak to twoje lolipek ..

nie chce mi się gadać z ograniczonymi ludźmi u których nie ma krzty tolerancji i homoseksualizm nazywają chorobą, mam tylko tyle do powiedzenia

i jeszcze dyskutować na temat nie prawdziwych informacji ze źle przetłumaczonego artykułu

I patrzcie jak tolerancja zmienia się w nietolerancję. Kiedyś pedały i lesby byli tabu później zaczęło się o tym mówić i oni (mam na myśli homoseksualnych ) zaczęli żądać tolerancji i zaczęło się przyznawanie im praw oraz racji. Tylko że teraz jest ten problem że oni mają więcej praw od normalnych ludzi i przede wszystkim sami są nietolerancyjni. Nie jesteś homo i w dodatku nas nie lubisz .. zamknąć go lub odizolować za bycie homofobem, i w takich momentach zastanawiam się gdzie ten świat zmierza.@DeimonD@AvitusOn bynajmniej otwiera poważne tematy , owszem trochę bulwersujące ale przede wszystkim ciekawe.

Ale 2 poprzednie teamaty były tak głupie, że bezsensowne. Więc zakłada kolejny temat nic wnoszący do świata mmo ;).

Up - To jest HYDEPARK, tak ? Tak, więc możemy tutaj dyskutować o wszystkim..

Można sobie gdybać, ale pomyśl.I można się zastanowić poważniej.Czy dziecko wolałoby być same w "bidulu" czy być gnębione praktycznie przez całe życie? Podstawówka, Gimnazjum, Liceum itd.Po drugie zależy od wychowania dziecka.Ale co ja będę z tobą rozmawiał.Ty pewnie Ich akceptujesz.

Ale 2 poprzednie teamaty były tak głupie, że bezsensowne. Więc zakłada kolejny temat nic wnoszący do świata mmo .

ALE CZY TO JEST DZIAŁ WYMAGAJĄCY PISANIE O MMO ?! :)

nie chce mi się gadać z ograniczonymi ludźmi u których nie ma krzty tolerancji i homoseksualizm nazywają chorobą, mam tylko tyle do powiedzenia

To po prostu wyjdź.Poszukaj sobie kolegów, którzy lubią pedziów.

Ale 2 poprzednie teamaty były tak głupie, że bezsensowne. Więc zakłada kolejny temat nic wnoszący do świata mmo .

Ty też faktycznie coś wnosisz.W tym dziale można gadać o czym się chce.A ty tylko spamujesz.

warn_ico.png
Warn za Double Post. - crracked

im więcej pedałow tym mniejsza konkurencja:)

a na poważnie adoptowanie dzieci przez homoseksualistów powinno być zakazane, zbyt duże ryzyko że dzieci mogą być szykanowane,

albo ograniczenie adopcji tylko do dzieci starszych (np po 12 roku życia) po dokładnym wytłumaczeniu im w co się pakują

im więcej pedałow tym mniejsza konkurencja:)a na poważnie adoptowanie dzieci przez homoseksualistów powinno być zakazane, zbyt duże ryzyko że dzieci mogą być szykanowane,albo ograniczenie adopcji tylko do dzieci starszych (np po 12 roku życia) po dokładnym wytłumaczeniu im w co się pakują

O to mi chodzi.Ja głównie w tym widzę problem.Adopcja dzieci przez homo.

"Jakby twoje dziecko było homo" OMG. Jak się potrafi wychować dziecko, to na pedała nie wyrośnie :/

"Jakby twoje dziecko było homo" OMG. Jak się potrafi wychować dziecko, to na pedała nie wyrośnie :/

Wiesz to jest takie mainstreamowe.Inni zaczynają akceptować pedziów więc oni też muszą być cool.I tak jak wspomniałem wcześniej, kwestia wychowania.

Tak samo można powiedzieć - Dobrze wychowane dziecko adoptowane przez parę homo, będzie miało w d*pie zdanie ludzi podobnych do ciebie i będzie sobie spokojnie żyło. A uwierz, że większość homo jest dużo lepsza i bardziej wyrozumiała od ludzi takich jak ty.

#EDIT

Od zawsze akceptowałem gejów i nigdy nic do nich nie miałem. Widać własnie wasze wychowanie. Gdybyś był dobrze wychowany miałbyś większa tolerancje dla innych :)

Więc mi tu nie gadaj, bo po takich gadkach typu "uh uh jestem kozak, jak zobaczę geja to mu wypier..". Tak widzę ciebie i żadne słowa nie zmienią mojego zdania.

dokładnie magnum i nie zapominajmy że orientacja seksualna nie jest kwestią wychowania czy wpojonych zasada za młodu

Nie oszukuj się. Będzie miało innych w d*pie? Chyba dosłownie jak w gimnazjum do niewinnego dzieciaka się przyczepią, albo jak wyląduje z głową w kiblu. Tu nie chodzi o słowa, ale o czyny, bo wszyscy wiemy jaka młodzież jest teraz w gimnazjach.

Tak samo można powiedzieć - Dobrze wychowane dziecko adoptowane przez parę homo, będzie miało w d*pie zdanie ludzi podobnych do ciebie i będzie sobie spokojnie żyło. A uwierz, że większość homo jest dużo lepsza i bardziej wyrozumiała od ludzi takich jak ty.

Przeczysz sam sobie.Nie no oczywiście ty wiesz lepiej.Proszę skończ.I nie będzie miało zdania innych ludzi w d*pie.Bo będzie gnębione.A wychowanie dziecka nie trwa plus, minus 10 lat tylko dłużej.Więc morda parówo.Nie znasz mnie, to się nie wypowiadaj.Kończę rozmowę z tobą.

Za dużo Offtopu. Autor i tak został ukarany za nagminną reklamę swoimi Refami. Temat zamykam.

http://m.onet.pl/wiadomosci/swiat,mv64t

Doszło do tego, że osoby chore psychiczne ( tak, dla mnie homo są chorzy, natura stworzyła Nas do współżycia między różnymi płciami, nie tymi samymi ) będą chrononie, a osoby brzydzące się ów chorobą zamykane w gettcie..

Mam nadzieję, że to być może wymysł onetu, bo jakby takie coś miało się rozszerzyć po Europie, to bałbym się niedługo wyjść na ulice.. .

No bo serio.. czy bycie gejem bądź lesbijką jest normalne ?

Czy facet hetero chciałbym, aby inny facet patrzył się na Niego, jakby chciał go przelecieć ?

Czy dziewczyna hetero również by chciała, by inne patrzyły się na nią z podążaniem ?