wybaczcie mi ale już k**wa czytać tego nie mogę, człowieku po 1 weryfikuj swoje informacje bo siejesz pierdzieloną propagandę i niczym nie poparte informacje dajesz, bo FAKT to wiarygodne źródło nie jest, po 2 pedał też człowiek, a po 3 pełny artykuł na ten temat był w Times albo innej anglojęzycznej gazecie i tutaj wszystko jest pomieszane i źle przetłumaczone, chodzi po 1. o ludzi karanych i recydywę którzy już mieli problemy z prawem przez swoją nietolerancje, po 2. w tych tzw. (przez ciebie i fakt) gettach będą mieli lepsze warunki życia niż u siebie na kwadracie i w końcu będą musieli uczęszczać na zajęcie związane z homofobią i innymi durnotami i to nie jest tak że przesiedlą i nara, chodzi o to że po skończonym programie tzw. leczenia z nietolerancji (między innymi spotkanie z psychologiem) wracają normalnie do swojego marnego życia
poruszasz takie piękne tematy to jeszcze napisz o pedofilstwie w kościele, o gwałtach w irlandi i australii w domach dziecka prowadzonych przez kler w latach 60/70/80, napisz i o tym, gdzie setki dzieciaków były gwałcone a teraz wysunęli zbiorowy pozew przeciw watykanowi ale czarni mają to w głębokim poważaniu
a nie siejesz powtórzę się, tutaj propagandę i nienawiść, słuchaj ja jestem hetero, ale proszę ciebie po1. trochę tolerancji po2. zrozumienia dla innych po3. w tym wypadku dla twojej głupoty zrozumienia nie mam