Getta dla Homofobów w Amsterdamie ?!

http://m.onet.pl/wiadomosci/swiat,mv64t

Doszło do tego, że osoby chore psychiczne ( tak, dla mnie homo są chorzy, natura stworzyła Nas do współżycia między różnymi płciami, nie tymi samymi ) będą chrononie, a osoby brzydzące się ów chorobą zamykane w gettcie..

Mam nadzieję, że to być może wymysł onetu, bo jakby takie coś miało się rozszerzyć po Europie, to bałbym się niedługo wyjść na ulice.. .

No bo serio.. czy bycie gejem bądź lesbijką jest normalne ?

Czy facet hetero chciałbym, aby inny facet patrzył się na Niego, jakby chciał go przelecieć ?

Czy dziewczyna hetero również by chciała, by inne patrzyły się na nią z podążaniem ?

Dla mnie to też jest choroba . Wgl plaga i ja bym takich wszystkich wytępił ale nie mam takiej mocy sprawczej . A co do tego że ktoś by patrzył tak czy inaczej na mnie to by najwyżej dostał w ryj .

PS: Nie przesadzasz z tymi tematami ?

Bóg stworzył faceta i kobietę, a nie dwóch Adamów.Sorry ale dla mnie geje i lesbijki są chorzy, powinno się Ich tępić, jak zarazę.

Lepiej usun te pokemony z sygnatury, bo dostaniesz warna za ref linka.

Następny co otwiera co po chwilę teamaty to już chyba plaga ;).

Następny co otwiera co po chwilę teamaty to już chyba plaga .

Nie da się tego napisać po polsku?Tu nie chodzi o to kto i ile takich tematów otworzył, tylko to co "władze" w Amsterdamie chcą podobno zrobić.

@Frosty

W sygnaturze nie jest zabroniony.

@DeimonD

Gdzieś jest zabronione pisanie tematów, jeśli pasują do danego działu ?

btw. - Wasze posty nie na temat. Zedytujcie albo zgłoszę.

@lolipek123

Nie tyle tępić, co leczyć.

Tego "czegoś" nie da się leczyć moim zdaniem.Niedługo dojdzie do tego, że normalni ludzie będą traktowani jak Ci "chorzy".

Homoseksualizm to choroba genetyczna niczym nie ustępująca inym chorobom tego typu. Jest to gorszące zachowanie i nie szanuje gejów a co dopiero adoptowania przez nich dzieci.

Homoseksualizm to choroba genetyczna niczym nie ustępująca inym chorobom tego typu. Jest to gorszące zachowanie i nie szanuje gejów a co dopiero adoptowania przez nich dzieci.

Adopcje przez homo są najgorszą rzeczą, jaką można zrobić dziecku..

Jeśli ktoś sądzi, że w szkole inne dzieci by je tolerowały, to się grubo myli.

Przecież to uraz psychiczny na całe życie.

Nawet nie uraz. To zniszczone życie. Dziecko potrzebuje matki a nie dwóch ojców i wujka.

Po cholerę tyle tematów zakładasz?

I patrzcie jak tolerancja zmienia się w nietolerancję. Kiedyś pedały i lesby byli tabu później zaczęło się o tym mówić i oni (mam na myśli homoseksualnych ) zaczęli żądać tolerancji i zaczęło się przyznawanie im praw oraz racji. Tylko że teraz jest ten problem że oni mają więcej praw od normalnych ludzi i przede wszystkim sami są nietolerancyjni. Nie jesteś homo i w dodatku nas nie lubisz .. zamknąć go lub odizolować za bycie homofobem, i w takich momentach zastanawiam się gdzie ten świat zmierza.

@DeimonD

@Avitus

On bynajmniej otwiera poważne tematy , owszem trochę bulwersujące ale przede wszystkim ciekawe.

Po cholerę tyle tematów zakładasz?

Nie ma niestety punktu który by tego zabraniał, ale przejdzie mu, wielu już takich było.

wybaczcie mi ale już k**wa czytać tego nie mogę, człowieku po 1 weryfikuj swoje informacje bo siejesz pierdzieloną propagandę i niczym nie poparte informacje dajesz, bo FAKT to wiarygodne źródło nie jest, po 2 pedał też człowiek, a po 3 pełny artykuł na ten temat był w Times albo innej anglojęzycznej gazecie i tutaj wszystko jest pomieszane i źle przetłumaczone, chodzi po 1. o ludzi karanych i recydywę którzy już mieli problemy z prawem przez swoją nietolerancje, po 2. w tych tzw. (przez ciebie i fakt) gettach będą mieli lepsze warunki życia niż u siebie na kwadracie i w końcu będą musieli uczęszczać na zajęcie związane z homofobią i innymi durnotami i to nie jest tak że przesiedlą i nara, chodzi o to że po skończonym programie tzw. leczenia z nietolerancji (między innymi spotkanie z psychologiem) wracają normalnie do swojego marnego życia

poruszasz takie piękne tematy to jeszcze napisz o pedofilstwie w kościele, o gwałtach w irlandi i australii w domach dziecka prowadzonych przez kler w latach 60/70/80, napisz i o tym, gdzie setki dzieciaków były gwałcone a teraz wysunęli zbiorowy pozew przeciw watykanowi ale czarni mają to w głębokim poważaniu

a nie siejesz powtórzę się, tutaj propagandę i nienawiść, słuchaj ja jestem hetero, ale proszę ciebie po1. trochę tolerancji po2. zrozumienia dla innych po3. w tym wypadku dla twojej głupoty zrozumienia nie mam

Moim zdaniem to nie jest choroba i za ludzi chorych bardziej uważam tych co chcą tępić tych ludzi. Tak, dla mnie nie ma znaczenia czy osoba woli chłopaków czy dziewczyny. A te wasze śmieszne : człowiek musi być hetero, bo Adam i Ewa.. Ja tam mam gdzieś wasze Adam i Ewa.. Jeżeli tak wierzycie w te bajeczki, to chcąc czy nie, Adam i Ewa byli rodzeństwem. Czyli kazirodztwo, tak ?

Właśnie tacy ludzie są chorzy psychicznie.. ci którzy uważają, że HOMO to nie wiadomo co..

A co zrobisz jak za kilka lat okaże się ze twoje dziecko jest homo ? Wywalisz z domu czy pobijesz ?

@FlashGordon

Po 1sze popatrz, co dopisałem w temacie..

Mam nadzieję, że to być może wymysł onetu, bo jakby takie coś miało się rozszerzyć po Europie, to bałbym się niedługo wyjść na ulice.. .

A po 2gie moje zdanie nie ma służyć żadnej propagandzie - jak widać wiele osób nie trawi ów "choroby".

@FlashGordon

Przyjemnie by ci było jakby jakiś homoseksualista patrzył na ciebie z pożądaniem?

stary a niech patrzy mam to gdzieś, jak mnie zacznie dotykać to wyrwie dwie bomby i pójdzie spać, ale nie jestem ograniczony i nie będę orientacji seksualnej nazywał chorobą, przecież to są jakieś jaja

sam w barze obcinam sporo tyłków ładnych dziewczyn to nie znaczy że je zgwałce czy zaraz pobiegnę obmacywać

Więzienie, cela dwuosobowa, bydlę 200 kg i ciekawe kto by dostał dwie bomby ^_^. A tak na serio, jednym przeszkadza, innym nie. Ja osobiście nie trawię, ale to powinno być jak w filmie "Zawód gangster". Za pedalstwo od razu dźgać nożem w d*pę :blink: