Ghost recon Future Soldier-fraps

Witam nakrecilem 20 minutowy gameplay z gry Ghost Recon Future Soldier, ale w 1920x1080 czyli moim full size i 26 sztywno ustawionych przeze mnie fpsach zajmuje on 50 Gb..Jak zmniejszyc jego rozmiar nie tracac na jakosci?

http://au.answers.ya...27061129AAyWt8I

polecaja tam ten program http://www.aiprosoft...-converter.html

btw masy moze 2gi klucz do tej bety? Zagralbym. :D

magar, ja nie mowie o ghost recon online;d tylko future soldier ;d w Polsce 27 wychodzi, ale ja juz mam^^

a no ; nie zwróciłem uwagi :D dzięki za poprawienie mnie

Z tego co się orientuję, to nie popieramy tutaj piractwa..

Filmik to nie piractwo ? Skad wiesz, ze nie zdobyl kopi gry ? Albo ze nie byl testerm? Mogl ja nabyc na rozne sposoby niekoniecznie lamiac prawo.

mod_ico.png
Ogarnij pisownię. - Kubox

Więc tak. Filmik będzie tyle ważył, bo fraps nie konwertuje obrazu nagrywanego, zapisuje to co "widzi" i dlatego tyle to wszystko waży. Osobiście używam Cyberlink Power Director 10 do całego montażu i konwertowania filmów, który Ci bardzo polecam. Na początku możesz czuć się zagubiony, ale po pewnym czasie wszystko stanie się jasne. Jeżeli Cie to nie interesuje, polecam Ci Video Converter Factory, solidny program, który przekonwertuje film na chyba każdy inny format :)

Generalnie mam oryginal :) poprostu sprowadzony gdyz nie ufam polskim sklepom i doszedl dzisiaj.:) Dzieki Aeth wyprobuje oba programy:)

Ja polecę playclaw.

A czy w twoim piracie działa multi?

Bo z tego co słyszałem to nie, już się doczekać nie mogę na kuriera z gram, bo bf3 mam już dość.

Ubisoft napisalo, ze multi nie bedzie zabezpieczone kluczem, wiec mozna bedzie grac :P byl jakis smiszny list od nich w stylu "skoro chceci crackowac nasze gry i marnowac na to sily do udostepnimy caly content, bo i tak ukaze sie crack" co takiego.

Moge wam wstawic gameplay, jesli chcielibyscie zobaczyc, jak gra wyglada na max detalach i czy ogolnie wam sie podoba.

A jak programy? :)

programy dobrze;d dzieki musze ogarnac zeby to nie byl sam gameplay tylko tez z jakims openingiem i endingiem to zrobie kazdej misji video poradnik albo cos;p

Witam nakrecilem 20 minutowy gameplay z gry Ghost Recon Future Soldier, ale w 1920x1080 czyli moim full size i 26 sztywno ustawionych przeze mnie fpsach zajmuje on 50 Gb..Jak zmniejszyc jego rozmiar nie tracac na jakosci?