CBT jest już od dawna wiem bo uczestniczę ostatnia sesja była chyba od 28-30 Stycznia grać można było od 5PM-11PM(czasu angielskiego) czyli od 17-24 w Polsce, i beta jest dostępna tylko w 3 krajach a mianowicie;
-Wielkiej Brytanii
-Niemczech
-Francji
Pytanie jak się dostałem do bety?
Proste.Ekipa Ubi pomyliła się i wysłała mi kod, napisałem do supportu bo nie wyświetlała mi się strona aktywacji kodu i wyszło, że Polska nie ma dostępu do bety ("Unsupported Country") a więc postanowiłem "oszukać" zabezpieczenie i wlogowałem się na stronę bety przez serwer proxy z niemieckiego IP i wicie co udało się!!
Co prawda pograłem tylko 5 dni(3 w poprzedniej sesji i 2 w ostatniej) ale gra jest SUPER!,przed każdym meczem jest 15 min rozgrzewki, w pierwszej rundzie zginąłem 6 razy a zabiłem raz ale już w drugiej byłem najlepszy w roomie, po dalszej grę mogę powiedzieć że jestem PRO ;D, w grze żadnego Polaka nie spotkałem ale gra wymiata, na razie mamy 2 zdolności dla każdej z trzech klas i ok. chyba 6 broni każda w trzech innych modelach, np. od bodajże 26lvl mamy Scara - H ale w trzech modelach które różnią się trochę wyglądem i działaniem( w jednej większa celność w drugiej szybkość wystrzału itp.).
Teraz niestety znowu nie mogę uzyskać dostępu do strony z profilem, ale spróbuje popróbować z proxy.
BETA trwa już od 2011 chyba listopada.
:EDIT:
Chyba macie racje bo nie mogę uzyskać dostępu do strony z przyciskiem "SPILEN!" przez niemiecki proxy, popróbuje innych albo poczekam do 5 marca i wtedy popróbuje.
:EDITx2:
Z Amerykańskiego IP też nie mam dostępu, chyba dowiemy się wszystkiego dopiero 5 marca
Jeśli czytaliście mój post w dziale news to zauważyliście że daty bety się nie zgadzają, dopiero teraz przypomniało mi się że do 24 grałem 2 dni czyli tamta sesja była w innych ramach czasowych, było to w ferie więc nie pamiętam dokładnie(w czasie ferii nie patrze nawet na dzień tygodnia).
Zapewniam że info jest autentyczne, postaram się pokazać później screena z klienta gry.