Ghost Recon Online - Polish Legion Gamers rekrutuje

Witam.

Piszę w imieniu klanu =PLG= Polish Legion Gamers.

Rekrutujemy nowych graczy w Ghost Recon Online.

Jesteśmy klanem multigamingowym,jednak GRO jest jedną z naszych głównych gier.

Wymagamy wieku 16+ oraz korzystanie z Team Speak 3 (Mamy własny serwer).

Do tego częsta aktywność na Team Speaku oraz stronie klanowej.Jesteśmy klanem dla cierpliwych na początku :) Okres rekrutacyjny to dwa tygodnie.

W sekcji GRO mamy ponad 30 graczy i z dnia na dzień mamy więcej podań.

Gramy w lidze ESL,Lidze Europejskiej.Planujemy zapisać się do paru innych lig związanych z tą grą.

W naszym klanie znajdziecie reconów z TOP10,specjalistów z TOP5 oraz szturmowców z TOP30.

Od godziny 11 przed południem do około 2 w nocy znajdziecie kompanów którzy chętnie grają oraz udzielają rad.

Nie ukrywam jednak że jeśli denerwują was wyzwiska czy przekleństwa to nie zaglądajcie do nas.

Panuje rodzinna atmosfera i ogromny poziom humoru. Lecą wyzwiska ale my wiem że to w trakcie gry (Bez pokrycia słownego).

Serdecznie zapraszam na www.plgclan.pl :)

Pozdrawiam,Haker519.

Nie ukrywam jednak że jeśli denerwują was wyzwiska czy przekleństwa to nie zaglądajcie do nas.Panuje rodzinna atmosfera i ogromny poziom humoru. Lecą wyzwiska ale my wiem że to w trakcie gry (Bez pokrycia słownego).

Wg mnie znaczy to tylko o tym, że nie umiecie zapanować nad własnym klanem i jesteście zwyklą masówką.Ale to moje odczucie.

No z tą czołówką (TOP) to jednak nie kłamią, bo mają: Yoklam'a, chyba jeden z lepszych reconów z jakimi przyszło mi grać; Boombastic'a, jeden z najlepszych specjalistów, ciężko go "objechać". Widziałem tylko tych dwóch w fireteamie i to co robili... szkoda tylko, że grałem po drugiej stronie. Fajny i silny klan. Choć są i minusy, tych dwóch dżentelmenów powyżej wymienionych nie widziałem od dłuzszego czasu i coś mi się wydaje, że macie pewne tajemnice. Nie chcę osądzać, ale możecie coś stosować ciekawego, a co najmniej CI dwaj. Pozdro ;)

Wg mnie znaczy to tylko o tym, że nie umiecie zapanować nad własnym klanem i jesteście zwyklą masówką.Ale to moje odczucie.

Musze Cię zmartwić. Jesteśmy jedynym polskim klanem na scenie gry Ghost Recon Online który ma dwutygodniowy okres rekrutacji :)

I po czym to wywnioskowałeś? Po przekleństwach i wyzwiskach? Jeśli mamy graczy którzy mają 30+ i są po ciężkim dniu w pracy to nie będziemy im zabraniali wyżywania się.

Myślę że najpierw powinieneś nas odwiedzić a potem wyciągać wnioski :)

"Panuje rodzinna atmosfera i ogromny poziom humoru. Lecą wyzwiska ale my wiem że to w trakcie gry (Bez pokrycia słownego)." W masówkach raczej nie ma takiej atmosfery jak u nas :)

No z tą czołówką (TOP) to jednak nie kłamią, bo mają: Yoklam'a, chyba jeden z lepszych reconów z jakimi przyszło mi grać; Boombastic'a, jeden z najlepszych specjalistów, ciężko go "objechać". Widziałem tylko tych dwóch w fireteamie i to co robili... szkoda tylko, że grałem po drugiej stronie. Fajny i silny klan. Choć są i minusy, tych dwóch dżentelmenów powyżej wymienionych nie widziałem od dłuzszego czasu i coś mi się wydaje, że macie pewne tajemnice. Nie chcę osądzać, ale możecie coś stosować ciekawego, a co najmniej CI dwaj. Pozdro

Mamy tajemnice że koledzy wyjechali za granicę zarabiać :) Po 20 Lipca na pewno spotkasz ich na placu boju :)

Wydaje mi się, że Haker chce napisać, ze nie brakuje słów "k**wa, ale żeś to zj***ł, k**wa" po czym wszyscy śmieją się do rozpuchu, bo to nie spotkanie przy kawie. Ja tak to widzę. Dużo krzyku, dużo sprośnych zartów i słów ostrych jak brzytwa, ale wszystko zartem i na luzie.

Wydaje mi się, że Haker chce napisać, ze nie brakuje słów "k**wa, ale żeś to zj***ł, k**wa" po czym wszyscy śmieją się do rozpuchu, bo to nie spotkanie przy kawie. Ja tak to widzę. Dużo krzyku, dużo sprośnych zartów i słów ostrych jak brzytwa, ale wszystko zartem i na luzie.

Mniej więcej o to chodzi :) Wszelakie żarty i ostre słowa są brane z dystansem. Krzyków może nie ma za dużo bo komunikacja jakaś musi być ;) Wejdźcie sami a się przekonacie

No z tego co się ostatnio dowiedziałem to będzie ciężko wrócić Boombastic'owi XD

Akurat Boombastic ma problemy związane z niedopatrzeniem Ubisoftu. Jednak Ubisoft Polska w Warszawie już ma gości od nas w celu szybkiego załatwienia sprawy.

Nie ukrywam jednak że jeśli denerwują was wyzwiska czy przekleństwa to nie zaglądajcie do nas.Panuje rodzinna atmosfera i ogromny poziom humoru. Lecą wyzwiska ale my wiem że to w trakcie gry (Bez pokrycia słownego).

Padłem i nie wstaje xD.

Ja sobie osobiście narazie odpuszczę, z racji wieku i tego że jakoś nie podobacie mi się.

Temat jest tematem informacyjnym. Nie będe wchodził z wami w dyskusje bo powinna być na jakimś poziomie. Jeśli ktoś nie rozumie o co chodzi,niech się nie wypowiada.

W klanie idziemy na JAKOŚĆ,nie ilość.

Osoby zainteresowane niech wejdą na strone i spradzą co i jak.

Tyle na temat.

Pozdrawiam,Haker519.

Witam , na ten watek trafilem przez przypadek, przegladajac forum. Jestem bylym czlonkiem klanu, w grze mam nick Kamil1997 ,gram glownie szturmowcem. Haker moze zle to ujales ( "Nie ukrywam jednak że jeśli denerwują was wyzwiska czy przekleństwa to nie zaglądajcie do nas.

Panuje rodzinna atmosfera i ogromny poziom humoru. Lecą wyzwiska ale my wiem że to w trakcie gry (Bez pokrycia słownego)."), mam 16 lat i wedlug mnie na ts3 nie uzywa sie bardzo duzo wulgaryzmow, a wrecz przeciwnie ludzie w klanie sa bardzo kulturalni, zarty sa , ale z umiarem i kazdy wie jak je ma rozumiec ;) Co najwazniejsze w klanie nie ma rownych i rowniejszych. Kazdy jest traktowany rowno, nie wazne czy to rekrut, czy to members. Ja osobiscie bardzo bardzo duzo zawdzieczam temu klanowi, jego czlonkowie dali mi mnostwo przydatnych porad, dotyczacych np. broni, kryjowek itd.... Nauczyli mnie tak naprawde grac, dzieki nim wiem wszystko o kazdej klasie ;) Nie znam innego takiego klanu, zawsze cie wespra, nawet jak zj****** mecz ;) Ja bylem we wszystkich Czolowych Polskich Klanach , oprócz -sf, tc0 i moge stwierdzic, ze ten klan jest wyjatkowy, jedna wielka bardzo zgrana , wspolnie wspierajaca sie RODZINA. Mimo iz odszedlem od nich , nadal bardzo ich wspominam i bardzo czesto zaluje tego, poniewaz do tej pory nie udalo mi sie spotkac tak za***isty** ludzi i tak zgranej ekipy. Najlepiej wejdzcie na ts3 i przekonacie sie sami jak tam jest, oczywiscie wizyta 5-minutowa nic nie da, ale pogadajcie z nimi 2-3 dni ;)

pozdrawiam, do zobaczenia na placu boju! ;)

Czytałem wszystkie wypowiedzi i natknąłem się na temat o Boombastic'u. Bawi mnie podejście Hakera, bo broni tego oszusta i cheatera. To nie jest tak, że "podobno dostał bana", on dostał perma. Każdy wie za co dostaje się permy. Grałem z nim w klanie Vek. Jest to klan, który nie może pochwalić się wielkimi osiągnięciami i jest po prostu słaby. Boombastic też był kiedyś takim lamusem, że szkoda słów, by to opisać, ale od kiedy poszedł do cfc to po prostu rozpoczęła się masakra. Często graliśmy razem i to co on robi to jawne oszustwo. Mam parę przykładów:

- W meczu na Wieżach oparł się o kolumnę na B i nie dość, że sam trzymał cały punkt i na początku sam ogarnął falę 8 graczy na B to w dodatku mówił nam gdzie biedają na A po ich następnym respie, bo on ich "słyszy". Jak można słyszeć wszystko do 100 metrów wokół siebie... W dodatku był tak bezczelny i pewny siebie, że jeszcze nam podpowiadał.

Gdy grałem na przeciwko tego oszusta, to gdy robiłem tyły z kolegą to go zdiął biegnącego na cloaku na moście przy respie, a po mnie wrócił się do wieży. DO WIEŻY! Skąd wiedział, że może być drugi koleś i w dodatku biegłem z kolegą równo, więc po zabiciu go czekał na mnie z minutę nim przebiegnę dłuższą drogę.

- Gdy grałem przeciwko Boombastic'owi na Bałaklawie to gdy zbiegałem do punktu to on już był po naszej stronie z gotową awarią, jak na speedzie. Tłumaczył się, że naucył się krótszych i szybszych dróg. Gdy robiłem tyły to zawsze się odwracał na czas jakby wiedział, że zbliżam się przez most, a gdy czaił się z 6p w tunelu to ściągnął dwóch reconów na cloaku, którzy wychylili się jednocześnie na dwóch kolumnach po dwóch stronach. Rozumiem, że jeden na którego czekał, ale dwóch?

Kiedyś poprosiłem go, by zagrał z dawnym znajomym, bo graliśmy razem w Vek kiedyś i pokazał mi jak się ściąga szturmy shotgunem. Na Tomsku dostał 7 razy w rundzie i za każdym razem ściągał gościa jednym strzałem, twierdząc, że trzeba wyczekać moment obalania... Ale to jest nic, kiedyś to samo snajperką waląc z biodra. Najpierw poszedł w boczny korytarz i ściągnął cloaka a później wrócił na środek by mieć czystą pozycję i zabił kolesia na szturmie. Wszystko ze snajperką MSR. Skąd wiedział o cloaku? Jak zasadził head z biodra przy obalaniu przez szturm?

-Kolega z EkR, pewien snajper, sam przyznał, że ściągał go, gdy ten snajpił na cloaku 150 metrów od Boombastic'a. Co dziwne dostawał idealne heady. Dodam tylko, że z tak dużej odległości na celowniku phantom głowa jest wielkości czerwonej kropki. Nie wiem jak on to robi, ale to nie normalny strzał i precyzja. Nawet gdy glitchował na CLOAKU to go zawsze znalazł. Wtedy grał podobno z Yoklamem i sam ze swoim 6p ogarniał 3 reconów i dwa 6p po przeciwnej stronie, kończąc ze statami 26 do 3. Dla mnie jest co najmniej dziwne. W dodatku na bliżej niż 20 metrów nie ma co się zbliżać bo zawsze Cię "usłyszy" nawet w pełnej walce i masą wystrzałów w tle. O "krokach" na 60 metrów już nie wspomnę, bo to jawne oszóstwo. Widziałem jego materiał na youtubie, czym mi się chwalił. Na swoim filmiku pokazał pierwszym strzałem, że ma aimbota. Zwróćcie uwagę, że celował shotgunem w prawo i nagle oddał strzał w lewo... ciekawe jak zrobił tak szybki ruch bez chwili namysłu... Link do filmiku:

Wiem, że jest dobry, ale nikt nie robi się za***isty od tak nagle. Z tym "skillem" co on miał to mógł w ruN się bawić. Tylko pewnie nie poszedł tam, bo tu mógł siedzieć cicho i wszyscy byli zadowoleni z plg. Pewnie ktoś się zebrał i zrobił z nim porządek. I bardzo dobrze.

Ziomuś ostrożnie z tymi ostrożeniami , widać , ze dlugo nie grasz , zanim poszedl do cfc, to byl w EPG gdzie wbił wszędzie 30lvl i zrobić max eq ;) Cheaterem nie byl co mogę potwierdzić ;) Tak dostał perma, ale to jakiś żart ubisoftu , ponieważ zbanowali bdb gracza;) 2 czlonków plg złożylo wizyte firmie ubifost w Warszawie ( pewnie Nexus and Beginner ). Twoje oskarżenia są dla mnie czymś w postaci żartu, wiesz co to doświadczenie i pożądny sprzęt ? Sluchawki pewnie masz z Tesco za 20zł i nie słyszysz tego co my . Mamy słuchawki ponad 100zl, Bombastic za swoje dał ok. 300-400 , więc różnica niewyobrażalna, ale to nie wymówka;) Wiesz o czym świadczy fakt , że na samym specu ma zagrane ponad 800h, nie licząc innych klas? Licząc je to ma ponad 1400h przegrne co skutkuje ogromnym doświadczeniem a nie cheat ;)

CO DO FILMU:

Czy myslisz, że gdyby uzywał cheat zamieścił by filimik ?: Ośmieszyłeś się i to poważnie kolego ;)

Co ciekawego na tym filmiku jest?

Chcesz link do mojego kanału na YouTubie jak mam filmik ze statami 15-0?

Nie masz podstaw zarzucać Boombasticowi że czituje.

On ma więcej przegrane W GHOST RECON ONLINE niż pewnie Ty we wszystkie gry jakie grałeś od małego.

Sami lepiej wiemy jak wyglądają rozmowy PLG - UBISOFT.

Przykro mi że Cię zmartwiłem :)

https://www.facebook...&type=3 20-4 a jestem dla Ciebie pewnie noobem.

Witam, mój nick w GRO [plg]PLGBomba. Mam przyjemność być jednym z założycieli sekcji Ghost Recon Online w Klanie =PLG=. Przeglądałem to forum jako gość, i po przeczytaniu niektórych komentów postanowiłem się zarejestrować. Odnośnie tego filmu, ja osobiście nie widzę w nim niczego podejrzanego. Szajdzik, nie mam pojęcia na jakim grasz sprzęcie, jakiej używasz myszki, jakie masz słuchawki i kartę dźwiękowa . Dobre słuchawki i myszka to podstawa. Słuchawki pozwalają usłyszeć przeciwnika zanim się pojawi, myszka o porządnym dpi i odpowiednich ustawieniach czułości w grze pozwala na szybka zmianę celu. Osobiście nigdy nie oskarżyłbym nikogo o używanie cheatów bez jasnych dowodów, ten film nie jest żadnym dowodem. W Naszym Klanie używanie cheatów jest niedopuszczalne, mamy restrykcyjny Regulamin http://www.plteam.vg...e.php?page_id=3 który jasno określa zasady obowiązujące każdego Membersa i Rekruta =PLG=. Odnośnie wspomnianej wcześniej ,,masówki'' Nasz Klan należy do jednych z najstarszych w Polsce, jesteśmy zwolennikami Rekrutacji i nie przyjmujemy pierwszych lepszych graczy na zasadzie ,,chcesz do klanu?'' Każdy z kandydatów jest szczegółowo weryfikowany.

-Wycinek z Naszego regulaminu.

Etapy Rekrutacji:

Pierwszy etap Rekrutacji rozpoczyna się po upływie jednego miesiąca od złożenia przez Kandydata wniosku o przyjęcie do Klanu =PLG=, z zastrzeżeniem 1 podpunktu w punkcie 3 (Rekrutacja) wyżej wymienionego Regulaminu; Etap 1. Kandydat musi uzyskać minimum 80% głosów na TAK należących do ogółu Membersów grających w grę w którą gra Kandydat. Przykład: dana Frakcja (grupa) liczy na przykład 10 Membersów, aby uzyskać 80% musi zagłosować co najmniej 8 z nich na TAK w oficjalnym głosowaniu. (głosuje 100% Membersów =PLG=)

Etap 2. Kandydat musi uzyskać minimum 50% głosów na TAK należących do ogółu Membersów grających w grę w którą gra Kandydat (głosują tylko i wyłacznie Membersi danej Frakcji "Grupy" )

Etap 3. Witaj w Klubie!!!

Waga głosów

Ojciec założyciel - jego głos to tak jak 4 głosy w każdym przypadku; Moderatorzy - każdego głos to jak dwa głosy w każdej grupie; Matka frakcji (GRAW, BF) ich głosy - za 2 głosy w ich grupie 1 głos w innej grupie; Członkowie frakcji- po 1 głosie we własnej grupie ; Rekruci- 0,5 głosu wyłącznie we frakcji (grupie) do której należy;

Witam.

Chciałbym odpowiedzieć na nieodpowiednie post i zaczepki ze strony niektórych użytkowników.

Nigdy nie używałem "cheatów" czy innych tego rodzaju zabawek, ponieważ bardzo dużo zainwestowałem czasu i pieniędzy w moje konto uplay, które zostało zbanowane na podstawie... chyba kaprysu administracji Ghost Recon Online. Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się je odzyskać. W dodatku zawsze przestrzegałem pewnego "nieformalnego kodeksu graczy GRO" i osbiście starałem się wdrażać grę bez snajperów z kamuflażem, nadużyć i glitchy choć znam chyba wszystkie. Uczciwość wobec innych graczy była bardzo ważna.

Gram dość długo w GRO i pewne umiejętności oraz doświadczenie zdobyłem w inteligentnej walce, czyli uczyłem się grać, a nie tylko sobie grałem od tak dla przyjemności. Pewne zachowania widziałem wiele razy, więc wykorzystywałem tą wiedzę w kolejnych spotkaniach z przeciwnikami.

Z pewnością bardzo pomagał mi sprzęt. Ważnym elementem są słuchawki z zewnętrzną kartą dźwiękową. W swoje zainwestowałem prawie 500zł plus karta za 150zł. Gdyby nie były warte swojej ceny to bym ich po prostu nie miał. Dobra karta pozwala izolować i modulować nawet poszczególne dźwięki, a słuchawki oddają głębię rozchodzenia się dźwięku w przestrzeni. O, gdy nie można podbiec do mnie, zawsze można poświęcić parę chwil i się doczołgać. ;)

Istnieje też pewien fakt, który pozwoli odpowiedzieć na wiele pytań - będąc Vek grałem ze stoperem i mierzyłem czas biegu daną "ścieżką", gdzie należy aktywować urządzenia, gdzie może pojawić się przeciwnik i co najważniejsze, ile zostało do kolejnego respa. Wiedza niewyobrażalnie przydatna, bo wiedziałem kiedy mogę przebiec przy respie, by nie trafić na grupkę wrogów lub kiedy przybędzie kolejna fala i ile mam czasu na zmiane pozycji. Jeśli byłeś w Vek w tym samym czasie co ja, to powinieneś pamiętać treningi, gdzie Wy graliście sobie meczyk, a ja tylko biegałem po mapie i nie włączałem się w walkę.

W walce pomagał mi także zestaw uzbrojenia i urządzeń, z którego mogłem dobierać odpowiednią broń lub urządzenie do danego zadania. Gdy masz kilka tych samych broni lub urządzeń w różnych konfiguracjach możesz o wiele, więcej zdziałać niż z jedną, badź dwoma zabawkami. Wszystko to pozwalało mi dostosować się najlepiej jak to możliwe do panujących warunków. Także lvl jest dość ważny, choć często dochodzi do sytuacji, gdzie nie ma on znaczenia. Każdej broni poświęciłem wiele czasu i znam je bardzo dobrze, wiem jak je wykorzystywać, by uzyskać najlepsze efekty, a celownik phantom... mój ulubiony kompan w boju, ktory pozwala mi płynnie przechodzić z walki na krótki dystans w mękę dla snajperów.

Gdy gra się już tyle godzin, już nie wspomnę o mojej klasie specjalisty, to pewne jest dobre uzbrojenie i znajomość danej klasy. Kolega Kamil dobrze opisał sytuację. Już ponad tych 1000 godzin będzie. Wcześniej gralem już w wiele TPSów od Ubisoft, więc sam system gry jest mi dobrze znany.

Co do gry w plg... Gram tu głównie dla wielu wspaniałych osób. To w zestawieniu ze znakomitą atmosferą sprawia, że nie widzę dla siebie miejsca w innym klanie. Plg posiada zgraną ekipę, która reprezentuje wysoki poziom. Gra się głównie dla przyjemności, więc nie ma co się napinać, Jeśli Ty uważasz tzw. tag klanu za wskaźnik poziomu gracza to życzę wielu sukcesów.

Pozdrawiam, Boombastic

Witam.

Piszę w imieniu klanu =PLG= Polish Legion Gamers.

Rekrutujemy nowych graczy w Ghost Recon Online.

Jesteśmy klanem multigamingowym,jednak GRO jest jedną z naszych głównych gier.

Wymagamy wieku 16+ oraz korzystanie z Team Speak 3 (Mamy własny serwer).

Do tego częsta aktywność na Team Speaku oraz stronie klanowej.Jesteśmy klanem dla cierpliwych na początku :) Okres rekrutacyjny to dwa tygodnie.

W sekcji GRO mamy ponad 30 graczy i z dnia na dzień mamy więcej podań.

Gramy w lidze ESL,Lidze Europejskiej.Planujemy zapisać się do paru innych lig związanych z tą grą.

W naszym klanie znajdziecie reconów z TOP10,specjalistów z TOP5 oraz szturmowców z TOP30.

Od godziny 11 przed południem do około 2 w nocy znajdziecie kompanów którzy chętnie grają oraz udzielają rad.

Nie ukrywam jednak że jeśli denerwują was wyzwiska czy przekleństwa to nie zaglądajcie do nas.

Panuje rodzinna atmosfera i ogromny poziom humoru. Lecą wyzwiska ale my wiem że to w trakcie gry (Bez pokrycia słownego).

Serdecznie zapraszam na www.plgclan.pl :)

Pozdrawiam,Haker519.