Ghost Recon Online

Witam mam problem z grą podaną powyżej a mianowicie wczoraj grałem normalnie i wszystko działało ale dziśaj gdy wchodze do gry mam cały ciemny ekran i nic sie niedzieje, ale gdy włacze esc to słychać dzwięki tak samo przy klikaniu myszą pomocy.

Jeżeli nic kompletnie nie możesz zrobić, nawet zajrzeć w ustawienia, nie pozostaje ci nic innego niż reinstal. Najszybszy chyba sposob i najmniej stresujacy sposob naprawy gier.

A komputer spełnia wymogi gry?

@e aaaa, sorki moj blad

Nic nie poradzisz , na forum ubi duzo piszą o problemach z optymalizacją.

Moze jakis patch wyjdzie z czasem

A komputer spełnia wymogi gry?

Napisal przeciez ze dzien wczesniej gral ...

W takiej sytuacji nie pozostaje ci nic innego niz reinstal ... nie masz mozliwosci zmiany ustawien i zgaduje ze restart gry nie pomaga :P ( Kumpel mial podobny problem po reinstalu wszystko mu zaczelo dzialac z tym ze on zmienil ustawienia na troche za wysokie jak na jego kompa :P )

Szukam chętnych ludzi do wspólnej gry lub z chęcią dołączył bym się do już istniejącej. PW lub GG

grafika w gro jest bardzo slaba bardzo a high od mida rozni sie az tylko bloomem.... gra jest ok ale to gra camperow i nic wiecej + snajperow. 3rd to najglupszy pomysl jaki pomgli zrobic , grze dlugiego czasu nie daje.+ massa bugow texutr etc + chore "namierzanie przeciwnika" jezeli nie zaswieci sie nie da sie go zabic nawet stzrelac 3 razy w glowe:) nastepnie skile typu barrierki , co to ma byc god mode? lub tarcze...gdyby normlany widok 1st osoby , brak chorego celowania i niektorych skilli typu barierki. gra byla by naprawde dobra.

Bladziu ta gra jest inna i ma swoich zwolenników i ich będzie miała przez cały czas, sam lubię sobie siąść i popykać a jak się trafi fajny team umiejący wykorzystywać swoje postacie i grac zespołowo to gra jest przyjemna.

Oczywiście dobre bugi wypisałeś, są one denerwujące i mam nadzieję, że je poprawią z biegiem czasu. Denerwują mnie celowniki snajperskie, zamiast zwykłego krzyżaka z podziałką mamy podziałkę i wielkie czerwone "coś" co po prostu zasłania cel, nie wiem dokładnie co ten celownik wyznacza ale mnie denerwuje :P ... jutro zakupię celownika snajperski 4x-12x, zobaczymy jak to się będzie sprawować.

Gra się rozwinie, dajmy jej trochę czasu, jest to ta sama rozgrywka która była w Rainbow Sixach Vegas, TPS daje inne możliwości gry. Camperzy tej gry nie wygrywają.

Pograłem i powiem tak...wole jednak zaplacić i gupić Ghost Recon Future Soldier Wam też polecam...

11514614 GG jeśli ktoś szuka teamu niech się odezwie lub ludzi do teamu.

Ta gra ssie pod wzgledem balansu klas :) Snajper juz na 1 lvl wali 120 headshotem co daje ci insta killa kogos kto wyjdzie zza oslony.

szczerze lepszy chyba GR kupiony bo ten free to play coraz gorsze robią żeby tylko płacić za mikro płatności

Ta gra ssie pod wzgledem balansu klas Snajper juz na 1 lvl wali 120 headshotem co daje ci insta killa kogos kto wyjdzie zza oslony.

Sory ale kompletnie nie masz racji ja swoim "specjalistą" wychodzę nie raz z największą ilością killi, już większy problem Assault mi sprawiają a nie Recon...

@up

Oj,widze ze grales z kims kto nie ma pojecia o snajperze :) Ja osobiscie zaczalem nim grac i jako to ze wiekszosc swoich przygod z grami spedzilem na fpsach,

to potrafie wycelowac dosc szybko glowke i mam dobry refleks. Snajperka na 1 lvl wali juz po 120 z headshota,a taki specjalista ma 140 zycia,po takim strzale

jestes zesrany na maxa i jedyne co mozesz sie zrobic to cofac. Assaut i recon pada zawsze na strzala (u mnie tak jest),chyba ze ma te gowna pod full hp.

@UP

To co mówisz o dmg itp to prawda ale naprawdę można sobie z tym poradzić, jakoś się nie wkurzam jak dostanę hs'a, bo całe szczęście coraz mniej ich jest, bo na początku to było przegięcie. A tak btw grałem z ludźmi którzy mają duże pojęcie i dało się ich zabić.

Widzę, że zeszliście lekko z tematu. Kolega przecież potrzebował pomocy, a wy próbujecie ocenić tą grę i skarżycie sie na zbyt wysoki DMG od HS'a. Co do problemu, problem powinien rozwiązać reinstall gry (zresztą wymieniany wcześniej), ale jeśli ten czarny ekran rzeczywiście spowodowały ustawienia, to można poszukać pliku z ustawieniami (zazwyczaj z dopiskiem .ini bądź .xml) i tam ręcznie pozmieniać wszystko po kolei.

Witam mam problem z grą podaną powyżej a mianowicie wczoraj grałem normalnie i wszystko działało ale dziśaj gdy wchodze do gry mam cały ciemny ekran i nic sie niedzieje, ale gdy włacze esc to słychać dzwięki tak samo przy klikaniu myszą pomocy.