Ghost Recon pobieranie

Mam problem z pobraniem Ghost Recon'a.

Pobrałem instalke z głównej strony i wszystko było git do momentu kiedy gra powinna się pobierać.

Załącza się launcher, ale niestety gra się nie pobiera. Ciągle stoi na 59 minutach i pasek pobierania nawet nie drgnie.

Byc moze zapora ci blokuje? ;]

Odblokowałem w antywirusie i w firewall'u i dalej stoi na 59 minutach i nic się nie dzieje.

Próbowałem też uruchomić aplikacje uplay, ale tam znowu nie wiem dlaczego nie mogę przejść w tryb online. Wpisuje adres email i hasło i ciągle wyskakuje, że nie może połączyć bo nie ma połączenia z internetem czy coś takiego.

Net Framework 4.0 dobrze zainstalowany??

Gra potrafi psocić z tą aplikacją wielokrotnie.

Znalazłem juz "rozwiązanie".

Gra się cały czas pobierala tylko, że z zawrotną prędkością 60 kb/s...

Nie mam pojęcia dlaczego, ale próbowałem ze 3 razy pobierać i za każdym razem było to samo.

W końcu opuściłem sobie grę bo ludzie piszą, że straszne p2w. W sumie to wydawca fajnie się interesuje swoją grą ze można ją pobierać z max prędkością 60 kb/s. xd

Mam problem z pobraniem Ghost Recon'a.

Pobrałem instalke z głównej strony i wszystko było git do momentu kiedy gra powinna się pobierać.

Załącza się launcher, ale niestety gra się nie pobiera. Ciągle stoi na 59 minutach i pasek pobierania nawet nie drgnie.