Mam pytanie do graczy Ghost Recon.
1. Opłaca pobierać się multiplayer?
2. Co lepsze Ghost Recon: Advanced Warfighter czy Ghost Recon: Advanced Warfighter II
3. Kupić nówke za 45,99zł czy używaną do 20zł?
Stan portfela 120zł
2. Co lepsze Ghost Recon: Advanced Warfighter czy Ghost Recon: Advanced Warfighter II
Stan portfela 120zł
1. Tak
2. Pierwsza część(jak dla mnie)
3. Używaną bardziej się opłaca
Ja Advanced Warfighter kupilem w sklepie za 15 zl :0
Powiem ci ze fajne multi,troche malo broni ale przyjemnie sie gra
sprawdz czy na cd-action nie ma keyow, bo wiem ze byly do jakiegos ghost recona, ale nie pamietam jakiego
Ghost Recon: Advanced Warfighter (jedynka) był kiedyś w CDA, kluczyk do gry masz z tą właśnie płytą, a kluczyk do multi masz na ich stronce.
Btw: skoro jesteśmy już przy Ghost Reconie, to też mam pytanie:
Jak to jest w końcu z Ghost Recon: Future Soldier? Wyszło już? Wyczekuję tej gry, jak na Hyperze oglądałem dość dawno temu, to było niby, że dopiero wyjdzie, a patrząc po trailerach na YT, to niby, że już dawno wyszedł.
I Future Soldier jest tylko na PS3?
I kto, tak jak ja, wyczekuje Ghost Recon Online?
I Future Soldier jest tylko na PS3?
Początkowo gra miała być tylko na konsole, ale ukaże się również na PC, tylko pewnie z poślizgiem.
Future Soldier jeszcze nie wyszedł. Muszę przyznać, że zapowiada się ciekawie. Trzeba będzie kupić na PS3.
Ja Advanced Warfighter kupilem w sklepie za 15 zl :0Powiem ci ze fajne multi,troche malo broni ale przyjemnie sie gra
To Advanced Warfighter (jednyka) jest multiplayer?
Czy dwójka, w którą wersje gra więcej ludziów
Można podobno grać w GRAW przez multi, ale jakoś nigdy tego nie mogłem ogarnąć, jakaś tabela serwerów wyskakuje (podobna jak w cs'ie), ale żadnych pozycji tam nie ma.
Można podobno grać w GRAW przez multi, ale jakoś nigdy tego nie mogłem ogarnąć, jakaś tabela serwerów wyskakuje (podobna jak w cs'ie), ale żadnych pozycji tam nie ma.
Ale jedynkę tak?
Która wersja jest bardziej rozbudowana?
Zmartwie cie... w MP gra garsc osob...
zawsze może popływać na łodzi piratów i zagrać ze znajomymi po lanie : )
Stan portfela 120zł