Ghost Recon

Mam pytanie do graczy Ghost Recon.

1. Opłaca pobierać się multiplayer?

2. Co lepsze Ghost Recon: Advanced Warfighter czy Ghost Recon: Advanced Warfighter II

3. Kupić nówke za 45,99zł czy używaną do 20zł?

Stan portfela 120zł :(

1. Tak

2. Pierwsza część(jak dla mnie)

3. Używaną bardziej się opłaca

Ja Advanced Warfighter kupilem w sklepie za 15 zl :0

Powiem ci ze fajne multi,troche malo broni ale przyjemnie sie gra :)

sprawdz czy na cd-action nie ma keyow, bo wiem ze byly do jakiegos ghost recona, ale nie pamietam jakiego

Ghost Recon: Advanced Warfighter (jedynka) był kiedyś w CDA, kluczyk do gry masz z tą właśnie płytą, a kluczyk do multi masz na ich stronce.

Btw: skoro jesteśmy już przy Ghost Reconie, to też mam pytanie:

Jak to jest w końcu z Ghost Recon: Future Soldier? Wyszło już? Wyczekuję tej gry, jak na Hyperze oglądałem dość dawno temu, to było niby, że dopiero wyjdzie, a patrząc po trailerach na YT, to niby, że już dawno wyszedł.

I Future Soldier jest tylko na PS3?

I kto, tak jak ja, wyczekuje Ghost Recon Online? :P

I Future Soldier jest tylko na PS3?

Początkowo gra miała być tylko na konsole, ale ukaże się również na PC, tylko pewnie z poślizgiem.

Future Soldier jeszcze nie wyszedł. Muszę przyznać, że zapowiada się ciekawie. Trzeba będzie kupić na PS3.

Ja Advanced Warfighter kupilem w sklepie za 15 zl :0Powiem ci ze fajne multi,troche malo broni ale przyjemnie sie gra

To Advanced Warfighter (jednyka) jest multiplayer?

Czy dwójka, w którą wersje gra więcej ludziów B)

Można podobno grać w GRAW przez multi, ale jakoś nigdy tego nie mogłem ogarnąć, jakaś tabela serwerów wyskakuje (podobna jak w cs'ie), ale żadnych pozycji tam nie ma.

Można podobno grać w GRAW przez multi, ale jakoś nigdy tego nie mogłem ogarnąć, jakaś tabela serwerów wyskakuje (podobna jak w cs'ie), ale żadnych pozycji tam nie ma.

Ale jedynkę tak?

Która wersja jest bardziej rozbudowana?

Zmartwie cie... w MP gra garsc osob...

zawsze może popływać na łodzi piratów i zagrać ze znajomymi po lanie : )

Mam pytanie do graczy Ghost Recon.

1. Opłaca pobierać się multiplayer?

2. Co lepsze Ghost Recon: Advanced Warfighter czy Ghost Recon: Advanced Warfighter II

3. Kupić nówke za 45,99zł czy używaną do 20zł?

Stan portfela 120zł :(