Gierka dla mnie

Siemka.Otóż sprawa wygląda następująco szukam gry single player (no chyba, że są jakieś gry mmo, które dają frajdę z grania solo).Lubię gry typu hitman (skradanki), oraz dobre fps-y (mass effect), a także gry gdzie peeełno jest zombie i gra opiera się na survivalu (dead island, dead rising).Cena nie gra roli, liczy się aby gra była dobra, grafika także nie gra większej roli.

Sprzęcik:

4gb ramu

1gb geforce 9800 gt

3,06x2

Jedyne narazie co mi przychodzi do głowy to Dishonored.

W dishonored grałem.A grał ktoś w taką grę "rage" ? Do czego ją można porównać i czy warta jest tej kasy.

Rage można porównać do fallouta 3, new vegas ale z tego co słyszałem gra ma pełno bugów.

EDIT: myślę że gra swojej ceny jest warta.

Polecam całą serię Thief.

Rage to porządny, oldschoolowy FPS z naprawdę zacnym multi. Co do skradanek, to DIshonored i Deus Ex: human Revolution, szczególnie ten drugi, świetny tytuł, spokojnie ci pójdzie.

Może "Mark of the Ninja" ? Bardzo fajna skradanka, choć nie każdemu podobają się gry w 2D.

Tego thiefa sobie muszę zbadać, wygląda ciekawie, rage właśnie pożyczyłem, w deus exa grałem, a co do mark of the ninja to też muszę zobaczyć, gdyż wygląda ciekawie.A co sądzicie o nowym hitmanie ?

Siemka.Otóż sprawa wygląda następująco szukam gry single player (no chyba, że są jakieś gry mmo, które dają frajdę z grania solo).Lubię gry typu hitman (skradanki), oraz dobre fps-y (mass effect), a także gry gdzie peeełno jest zombie i gra opiera się na survivalu (dead island, dead rising).Cena nie gra roli, liczy się aby gra była dobra, grafika także nie gra większej roli.

Sprzęcik:

4gb ramu

1gb geforce 9800 gt

3,06x2