Witam, szukam jakiejś gierki dla początkującego gracza MMO. Najlepiej po Polsku, dużą populacją, sprzęt uciągnie wszystko, oprócz metina - to chyba tyle.
Czy AION będzie odpowiedni?
Witam, szukam jakiejś gierki dla początkującego gracza MMO. Najlepiej po Polsku, dużą populacją, sprzęt uciągnie wszystko, oprócz metina - to chyba tyle.
Czy AION będzie odpowiedni?
Aiona zawsze możesz spróbować, wybierz serwer deyla (zagraniczny ale jest chyba najwieksza populacja) albo barus (polski serwer ale gra mało ludzi). Szybko się expi max lvl a później tylko gear pve, pvp i możesz się bawic. Na każdym serwerze które wymieniłem grają Polacy
Pytanie czy szukasz gry F2P / B2P czy P2P
Aion byłby odpowiedni owszem ale jakies 4-5-6 latek temu ta gra już upadła populacja obecnie jest 20x mniejsza niż wtedy więc możesz sobie odpowiedzieć jak się gra obecnie ma.
Jako początkujący mówisz aczkolwiek nie sądze abyś chciał grać w niepewny tytuł zarazem więc teoretycznie Ci polecić w ciemno moge WoW-a i BDO.
Aion nie pewny i tak od 6 lat taka sama populacja co kiedyś, tak samo mogę powiedzieć o wowie że jest nie pewny po ostatniej konferencji i tym jak teraz ludzie psiocza na wowa i populacja też będzie spadać
Z tą populacją taką samą jak kiedyś w aionie to teraz rozwaliłeś system xD
Fakty mówią same za Siebie :X I wiem o czym mówie bo pamiętam czasy Katalam i mam nadal templara 65lv na barusie z full gearem jak na xxx lat wstecz i nie wmówisz mi że populacja jest jak kiedyś bo to jest tak jakby przeczyć że niebo nie jest niebieskie XD
P.S Jak ktoś chce grać w truchło spoko nie bronie niech gra ale społeczności w Aionie imo nie ma pewnej.
W 2012 w aiona grało 3 miliony, teraz mniej niż 30k na świecie.
Raczej preferuję F2P
Wpadaj do Neverwintera. Jest multum graczy i znajdzie sie tez pl gildia. Gra jest po polsku w 3/4 swojego contentu. Żeby grać i byc lepszym juz nie musisz płaci.