Gierka Na pc i iPhone jednoczesnie

Dobry. Ciekawi mnie, czy istnieje gra (o nie chodzi mi tutaj o via www ani urban rivals), w ktora moglbym grac na PC i na iPhonie.

Potrzebowal bym pelnosprawna gra 2d/3d, ktora jest calkowicie darmowa. oczywiscie IS moze byc, mi to nie przeszkadza.

Oj zapomnialo mi sie, chodzi o gre online.

Prze okazji zadam jeszcze jedno pytanie. NIe bede spamowal dwoma tematami.

Czy istnieje gra online, jednak w przypadku gdy nie mam neta moge wlaczyc ja offline, a gdy znowu bede mial neta moje osiagniecia sie zuploaduja na server? Przydalo bi mi sie cos takiego bo czesto jezdze i nie mam dostepu do neta, poprostu sie NUDZE.

Wiem ze z tym to do szukam MMO, ale tam nie moge zalozyc tematu..

Z gory dzieki.

Pozdrawiam!

Jest takie MMO, gra się nazywa.. Pocket Legends, która też jest bodajże na iPhone. Nie jestem pewien, czy już wyszła już wersja PC, ale wydaje mi się, że tak.

Conquer online jest na kompa i telefony na 100%

Conquera na iphone nie ma.

Pocket legends znam, rzeczywiscie mozna w operze grac. SProbuje

Cos jeszcze?

Jeśli mała cena Ci nie przeszkadza to Order & Chaos, a jak nie to Warspear Online chyba najciekawsze tego typu MMO na komórki i PC.

Order and chaos chyba nie ma na pc, nie moge znalezc.

Warspear Online wlasnie "obczajam"

Order & Chaos było kiedyś na Facebook'u, ale usunęli. Ale widziałem też grę Star Legends, która jest na iPhone i na google chrome można zainstalować.

Star legends to nie moj klimat. Warspear mi sie spodobal. Cos jeszcze w ten desen sie znajdzie? W warspearze pustki. Order n Chaos nie moge znalezc ani na fb ani w operze ani nigdzie. Jednak na samego iphone to chyba najlepsza gra.

Tibia ME jest na iPhone i można grać na przeglądarce. Pozdrawiam Flew.

Ostatnio na Android Market pojawiła się aplikacja, która umożliwia grę w telefonie, zakładasz konto na necie, a możesz grać przez komórkę i kompa jednocześnie.

Dobry. Ciekawi mnie, czy istnieje gra (o nie chodzi mi tutaj o via www ani urban rivals), w ktora moglbym grac na PC i na iPhonie.

Potrzebowal bym pelnosprawna gra 2d/3d, ktora jest calkowicie darmowa. oczywiscie IS moze byc, mi to nie przeszkadza.

Oj zapomnialo mi sie, chodzi o gre online.

Prze okazji zadam jeszcze jedno pytanie. NIe bede spamowal dwoma tematami.

Czy istnieje gra online, jednak w przypadku gdy nie mam neta moge wlaczyc ja offline, a gdy znowu bede mial neta moje osiagniecia sie zuploaduja na server? Przydalo bi mi sie cos takiego bo czesto jezdze i nie mam dostepu do neta, poprostu sie NUDZE.

Wiem ze z tym to do szukam MMO, ale tam nie moge zalozyc tematu..

Z gory dzieki.

Pozdrawiam!