Gierka na xboxa 360

Szukam jakiejś ciekawej gry na xboxa 360. Nie chcę strzelanki, najlepiej by była po Polsku. Najlepiej gdyby była to gra RPG - chociaż na inne propozycje też jestem otwarty. Gra musi być długa. Nie chcę jej przechodzić 2 dni i rzucić ją w kąt. Przede wszystkim gra musi być prosta i dawać fun. ;)

Z góry dzięki za wszelkie propozycje ;)

Wiedźmin 2, Seria Assassin's Creed ;)

Ja z wyscigowek polecam ci Midnight Club Los Angeles :)

wiedzmin 2, skyrim jako kopia zapasowa,

Kupuj se kinect i dawaj czadu w star warsy. ;d

Dark Souls

Tak tak ogromne bossy czekają :D

Dragon Dogma

Dark Souls trochę- możesz sie powku... ze często zginiesz ale ta gra ma to cos ze jest wyku... w kosmos laik nie powinien w nią grac :P

Dragon Dogma- Bardzo bardzo dobra gra fajne wlaiki z bossami :P cos w stylu dark souls :D

Jedno pytanie: chodzi ci o cRPG czy jRPG?

Ja znam się na jRPG i jeśli chodzi o tytuły na dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie godziny to trzeba było sobie kupić PS3 a nie NoobBoxa360 i grać we wszystko co wydało SquareEnix - to mistrzowie gatunku na konsole.

eee jrpg sa jakies dziwne i lepiej grac na xboxie bo ma lepsze pady

Dragons Dogma, Skyrim, no i nasz towar eksportowy Wiedźmin 2. Ten to dopiero ukradł mi godzin z życia, ale warto było.

Szukam jakiejś ciekawej gry na xboxa 360. Nie chcę strzelanki, najlepiej by była po Polsku. Najlepiej gdyby była to gra RPG - chociaż na inne propozycje też jestem otwarty. Gra musi być długa. Nie chcę jej przechodzić 2 dni i rzucić ją w kąt. Przede wszystkim gra musi być prosta i dawać fun. ;)

Z góry dzięki za wszelkie propozycje ;)