Witam wie ktoś może jak zrobić żeby gif można było wstawić na obrazek np obrazek sie nie porusza a gif na nim tak coś takiego

Witam wie ktoś może jak zrobić żeby gif można było wstawić na obrazek np obrazek sie nie porusza a gif na nim tak coś takiego

Otwierasz animację w programie do tworzenia grafiki (np. Gimp) i pod każdą klatkę animacji wklejasz obrazek/sygnaturę. To jest taki sposób "na piechotę". Albo raczej na odwrót - najpierw robisz tyle warstw z obrazkiem/sygnaturą, ile ma animacja, a potem wklejasz klatki animacji.
Hej mógłbyś zrobić jakiś tut albo link do jakiegoś tuta dzięki z góry bo mi nie wychodzi i wkurzam się już jakieś 4 h :/
Klikasz w gimpie na górze Okna > Dokowalne okna dialogowe > Warstwy i w tym drugim okienku, gdzie masz przyrządy rysownicze pojawi ci się mała zakładka "Warstwy" i tam sobie mozesz je dodawac. Ta zakładka jest dokładnie pod tymi narzędziami.
ok ale jak robie warstwy nowe to i tak d*pa bo te zdjecia nakladja sie na siebie 1 na drugie i tak w kolko ;o
Wklejasz obrazek/sygnę pod klatkę gifa, i łączysz te warstwy. Jutro jak znajdę czas to spróbuję zrobić coś takiego i pokażę efekt. Tut nie wchodzi w grę, nie mam majka :x i nie chce mi się szukać po necie, nie wiem, czy będzie, ale warto spróbować.