Gift Code Minecraft

A więc tak mam kilka pytań o Gift Code do Minecrafta:

1. Czy Gift Code zakupiony w czasie Bety 1.8.1 zadziała przy tworzeniu konta na tej najnowszej wersji ?

2. Czy moglibyście mi podać linka do zaufanego sprzedawcy Gift Codów Minecrafta na Allegro ? ;d

3. Czy ten Gift Code wpisuje sie przy rejestracji na Minecraft.net ? Jeśli nie to powiedzcie gdzie. ;>

1. Tak

2. Nie, najlepiej kupić z oficjalnej stronki. I tak nie znajdziesz taniej.

3. Nie, wpisuje się go po stworzeniu konta tutaj

Dzięki za odpowiedź. Temat do zamknięcia ;>

http://allegro.pl/minecraft-gift-code-24-7-automat-kod-od-reki-i2093434320.html trzymaj linka i nie kupuj z oficjalnej bo przez tego pana omal nie przepłaciłeś 40 zł …

Klucze z automatu.....

Takie zazwyczaj wygasają po 3-4 miesiącach, szczęśliwym uda się przeżyć 6.

Nawet te na sklepie kontagier, też zaczęły wygasać. Najbezpieczniej jest kupić bezpośrednio na minecraft.net

Może i drożej, ale masz 100% pewność, że Ci nie wygaśnie, a nawet jeśli to Ci go przywrócą. Przy tych innych kluczach, nie ma takiej opcji. (Zostało to gdzie oficjalnie ogłoszone przez Mojang)

Tak więc, czasami lepiej wydać więcej.

PS:Osobiście bym nie ufał temu sprzedawcy na allegro. Mimo, że ma ponad 600, prawie 700 pozytywów, pragnę zauważyć, że 4/5 komentarzy ma góra miesiąc. A jak wspomnialem 3-4 miesiące i klucz wygasa.

Pan wyżej, nie zastanowił się kompletnie nad poleceniem jakiegoś sprzedawcy, tylko wziął pierwszego lepszego "popularnego". KLUCZOM Z AUTOMATU MÓWIMY NIE!!!

Klucze z automatu.....Takie zazwyczaj wygasają po 3-4 miesiącach, szczęśliwym uda się przeżyć 6. Nawet te na sklepie kontagier, też zaczęły wygasać. Najbezpieczniej jest kupić bezpośrednio na minecraft.netMoże i drożej, ale masz 100% pewność, że Ci nie wygaśnie, a nawet jeśli to Ci go przywrócą. Przy tych innych kluczach, nie ma takiej opcji. (Zostało to gdzie oficjalnie ogłoszone przez Mojang)Tak więc, czasami lepiej wydać więcej.PS:Osobiście bym nie ufał temu sprzedawcy na allegro. Mimo, że ma ponad 600, prawie 700 pozytywów, pragnę zauważyć, że 4/5 komentarzy ma góra miesiąc. A jak wspomnialem 3-4 miesiące i klucz wygasa.Pan wyżej, nie zastanowił się kompletnie nad poleceniem jakiegoś sprzedawcy, tylko wziął pierwszego lepszego "popularnego". KLUCZOM Z AUTOMATU MÓWIMY NIE!!!

Beach please, kupiłem w lipcu klucz za 30 zł do Minecrafta i nadal gram.

aha klucze znikają ?? debil ??? to jest klucz dostajesz im masz 4ever !

Beach please, kupiłem w lipcu klucz za 30 zł do Minecrafta i nadal gram.

Jesteś 6 miesięcznym szczęśliwcem.

aha klucze znikają ?? debil ??? to jest klucz dostajesz im masz 4ever !

1.Czy ja Cię obrażam? Nie. Więc tego debila sobie daruj.

2.Jak w moim poście znajdziesz słowo "znika/ć/ją" itp. To możesz nazwać mnie ja chcesz.

Napisałem, że klucz WYGASA! Fakt dalej jest "4ever", tyle, że,..... niedziałający. Twoja ranga spada z "premium user" na "user", a to jest traktowane tak, jakbyś tego klucza nie kupił (mimo, że masz).

Proponuje wam też zapoznać się z tym tematem.

Ludzie zastanówcie się może co ? Kto sprzeda Wam taniej niż sam wydawca ? Ja nie znam takiej osoby. To że coś jest taniej nie oznacza że działa w 100%, najczęściej są to klucze kupowane z fałszywych kart kredytowych, dlatego też mogą zostać wygaszane po pewnym okresie czasowym. Nie ma pieniędzy za zakupiony klucz = nie ma działającego klucza. A to jaki jest to czas na dokonanie finalizacji transakcji to już lepiej przeczytać w "zasadach nabywania produktu" na stronie firmy Mojang.

A więc tak mam kilka pytań o Gift Code do Minecrafta:

1. Czy Gift Code zakupiony w czasie Bety 1.8.1 zadziała przy tworzeniu konta na tej najnowszej wersji ?

2. Czy moglibyście mi podać linka do zaufanego sprzedawcy Gift Codów Minecrafta na Allegro ? ;d

3. Czy ten Gift Code wpisuje sie przy rejestracji na Minecraft.net ? Jeśli nie to powiedzcie gdzie. ;>