Gift pass. Szansa na darmową grę

Witam, kieruje się tutaj do osoby która chce zacząć grać w gre. Być może wykorzystała juz 7dniowego triala ale nie moze sobie pozwolić na zakup. Bądź do innej oosoby która po prostu chce zacząć grać,

Mam do zaoferowania Gifta dla jednej osoby. Nic za to nie che ponieważ i tak dostane nagrodę.
Jedyne co musisz zrobić to pobrać grę, zalogować się i wbić przynajmniej 30lv.

W grze możesz liczyć na moją pomoc. Serdecznie zapraszam do naszej guild. Tam też chłopaki chętnie pomagają.

Osoby zainteresowane proszę o odpowiedź w tym temacie. Napiszcie coś sensownego. Posty typu ja chce, pierwszy itp. nie wchodzą w gre :slight_smile:

Jaki Gift masz na myśli ?

Chodzi o gre

Chętnie przygarnę gifta. Brat się ucieszy.

Jeżeli aktualne to przygarnąłbym gifta 30 lvl mam już wbity podczas 7 dniowego triala

Mogę przygarnąć jak mi wyślesz na pw i pomóc ci z tą nagrodą

Po tych wypowiedziach widz\ę że nie ma kogoś kto by naprawde chciał gre.

Ja bym chętnie przygarnąl , gram na priv serwerku i czekam na przecene na steam.
Jakbym na dodatek mial z kims pograc kto by mi potlumaczyl pewne sprawy to byloby sztos. Bo narazie gram tylko z ziomkiem co wie tyle co ja xD
Pozdro

Myślę, że nie ma sensu zakładać do tego nowego tematu, więc napiszę tutaj. Szukam kogoś kto byłby chętny wysłać gift pass do gry. Zacząłem swoją przygodę z BDO na trialu i wbiłem już ponad 30 level. Załączam screen chwilę po wbiciu 30 lvl’a. Będę bardzo wdzięczny za kluczyk, ponieważ nie za bardzo mam opcję kupić grę a zależy mi, że by grać przez launcher, a nie przez steam.
Pozdrawiam :slight_smile:

Zrzut%20ekranu%20(9)Zrzut%20ekranu%20(8)