Witam, do sprzedania mam właśnie tą grafikę. Gwarancja do marca 2019 kupiona w marcu tego roku. Więcej info na PW.
Gigabyte R9 380X G1 Gamming 4GB
Drogo jak na taka kartę za 800zł jest gtx 970 mocniejszy, zmniejsz cene do 720zł bo nikt nie kupi
Ta karta w sklepie to koszt na tą chwilę kiedy to piszę (1123 zł ). By pomóc ci ją sprzedać mogę ci podpowiedzieć o 3 warunkach dotyczących zakupu/sprzedaży kart graficznych z 2 ręki. Pamiętaj że robię to z grzeczność i nie ma w tym żadnej złośliwość.
1 - W chwili kiedy kupiłeś tę kartę ( czyli kiedy za nią zapłaciłeś ) , straciłeś z automatu 15 % wartości towaru. Nie przejmuj się tym że " umoczyłeś " po prostu tak ma każdy , czy to kupuje samochód czy sprzęt komputerowy. Jednak warto brać to pod uwagę podczas wyceny do odsprzedaży.
2 - Na rynku dostępna już jest karta "następca" twojego modelu i np: w wersji od MSI RX 470 GAMING X 4GB ( czyli najbardziej wypasiona z dostępnych na rynku ) to koszt 1089 zł. Warto przeliczyć różnice i pamiętać że ludzie też potrafią sprawdzać która jest mocniejsza w tej cenie. Zazwyczaj to około 25 % wartości.
3 - Warto zastanowić się nad opcja licytacji od xxx zł z opcja wycofania w wypadku nie otrzymania " ceny jaką chcesz ". Wystartował bym od ceny 600 zł. I jak zejdzie za +/- 670 to niech się ludzie cieszą sprzętem a ty kasy.
... po za tym gdybym ja miał tę kartę , nie sprzedawał bym jej z prostych 2 powodów - 1 - karta ma zajefajne osiągi i jakość. Ma mniejszy narzut sterowników na procesor i nie męczy go. Jest po prostu O.K. Sprawa 2 to posiadanie " porządnej karty w zapasie " na wypadek " zgonu " następcy. Różnie to bywa więc warto mieć " Asa w rękawie " .
Mam nadzieję iż pomogłem troszkę merytorycznie. Życzę owocnej sprzedaży i Wesołych Świąt.
Pozdrawiam.
No właśnie sam sobie wczoraj porównałem i za podobną ceną (800+)można już szukać gtx 970, więc nie sprzedasz za tyle
spokojnie, poszła za 750zl cena na allegro to było 770 ale powodem jest to ze to ja place za transport :). Mogłem zrobić tak ze kupujący pokrywa koszty transportu. Problemem było to ze musiałem na allegro wpisać ręcznie ceny transportu. A po wejściu ns stronę poczty polskiej i wybraniu cennika dostałem plik w w siatce exela na 20 stron . Wiec olałem to
.
"sprzedaż zakończona, nie było ofert kupna"
To w końcu sprzedałeś czy nie?
Ja nie wiem kto to kupił, skoro za 850 mozna wyrwać gtx 970, a pomiędzy R9 i gtx 970 jest przepaść na korzyść gtx-a, no ale cóż ktoś zrobił deal życia
sprzedałem.... Przez olx. Troche dziwne bo gość jechał z Bydgoszczy. Ja mieszkam w Koszalinie czyli grubo ponad 200km. :| doliczając koszty przejazdu... Deal życia :).
sprzedałem.... Przez olx. Troche dziwne bo gość jechał z Bydgoszczy. Ja mieszkam w Koszalinie czyli grubo ponad 200km. :|
Może to jakiś tajniak i potrzebował tej grafiki do jakiegoś rządowego super tajnego projektu xD i koniecznie musiał być to ten model
Może to jakiś tajniak i potrzebował tej grafiki do jakiegoś rządowego super tajnego projektu xD i koniecznie musiał być to ten model
nie wiem nie wnikam w to :). Tak czy siak uważam że cena była spoko, widzę na allegro gtx 970 za 900 z dostawa. Ok do R9 do 970 nie ma podejścia... Ale przy grach z Asyc
nie wiem nie wnikam w to :). Tak czy siak uważam że cena była spoko, widzę na allegro gtx 970 za 900 z dostawa. Ok do R9 do 970 nie ma podejścia... Ale przy grach z Asyc
Witam, do sprzedania mam właśnie tą grafikę. Gwarancja do marca 2019 kupiona w marcu tego roku. Więcej info na PW.