Gilda Na serwer Aion Atomix

Szukam ekipy na serwer Aion 2.5 Atomix . Gramy po stronie Asodian , jeśli zbierze się konkretna grupa to pomyślimy o gildii ;) . Sam serwer stoi już dość długo i posiada sporą liczbę graczy ( widać po samym czacie ). Ja dzisiaj zacząłem grę scoutem , exp idzie szybko więc problemów z nadganianiem nie powinno być . Po wszelkie informacje na temat serwera zapraszam na oficjalną stronę -> http://aion.atomixro.com/.

Pytanko mam, ponieważ zaczynam dopiero grę w Aiona , wpierw chciałbym się zorientować czy warto płacić abonament, dlatego pogram na prywatnym w celu sprawdzenia.

Infinity Aion czy Atomix ma większą populację ludzi online?

O ile wiem Infinite ( ale oba są dość popularne ) . Ja z Infinite miałem problem więc gram na Atomix .

Czy jest tutaj ktoś grający na globalu oraz mógłby podzielić się wrażeniami - czy warto wykupić abonament?

Z tego co mi wiadomo hardmen to 40zl na miesiac ale jak kupujesz gre to masz 1 miesiac za free ale i tak musisz zaplacic za 2 miesiac zeby aktywowac konto a w sumie gra+key i adonament na miesiac wyjdzie ci na poczatek okolo 150zl

Helek nie kłam...

Na start musisz wydać 90zł kupić grę klucz albo pudełko (w tym wliczone 30dni abo) + jakikolwiek prepaid (15dni za 25zł) albo zrobić trik z karta płatniczą wtedy nie musisz kupowac pre-paida do aktywacji

Ale globala odradzam, bo tam już nikt nie gra (grałem jakiś rok i wiem jak się ma sytuacja).

Gildia po stronie asmodianów już jest, a nawet kilka. Ja osobiście jestem w Illuminanti, Polski team, świetna atmosfera, mamy team speak itd.

Gram sorcerem nick Silesia.

Jeśli masz jakieś pytania pisz pw.

Gildia po stronie asmodianów już jest, a nawet kilka. Ja osobiście jestem w Illuminanti, Polski team, świetna atmosfera, mamy team speak itd.

Gram sorcerem nick Silesia.

Jeśli masz jakieś pytania pisz pw.

Szukam ekipy na serwer Aion 2.5 Atomix . Gramy po stronie Asodian , jeśli zbierze się konkretna grupa to pomyślimy o gildii ;) . Sam serwer stoi już dość długo i posiada sporą liczbę graczy ( widać po samym czacie ). Ja dzisiaj zacząłem grę scoutem , exp idzie szybko więc problemów z nadganianiem nie powinno być . Po wszelkie informacje na temat serwera zapraszam na oficjalną stronę -> http://aion.atomixro.com/.