Może niekoniecznie od razu gildia ale jakiś konkretny team, bo jak wiadomo od lutego aion przechodzi na f2p ale szukam ludzi, którzy jedynie by korzystali z golda pack'a ewentualnie veteranów. Ktoś chętny?
Gildia Aion
Ja sie pisze, tylko narazie nie wiem czy bede placil. Nigdy nie gralem w Aion'a, i pogram sobie na f2p kilka dni zobacze co i jak, prawdopodobnie jak mi sie spodoba wykupie sobie.
off. Jest moze jakis priv serwer do aion'a ? znalazlem infinity aion ale nie wiem czy dziala, a zbytnio nie chce mi sie sciagac zeby tylko sprawdzic bo boje sie ze off
Chyba Infinite AION
Zawsze możesz triala na 10 dni wykorzystać, bodajże do 20 lvl-a można wbić.
@xxxx - Tylko powiedz szczerze, co to jest 20lv w Aionie ? To samo co pół litra na dwóch
Dokładnie, chyba że ktoś ma słabą głowę i go te 20 lvl zachwyci ale wątpię bo prędzej można się zniechęcić, bo dla mnie osobiście gra zaczyna się koło 40 poziomu. Warto również obejrzeć filmiki na YT, to z pewnością bardziej przekona, niż trial. Polecam i czekam na chętnych:)
Może niekoniecznie od razu gildia ale jakiś konkretny team, bo jak wiadomo od lutego aion przechodzi na f2p ale szukam ludzi, którzy jedynie by korzystali z golda pack'a ewentualnie veteranów. Ktoś chętny?