Gildia Burning Legion (Sekcja FenixPolska.eu)

Witam,poszukuje chętnych osób do stworzenia Gildi od podstaw w Ally,poszukuję osób które się zaangażują w jej rozwój.Nie ma żadnego przedziału wiekowego jedyny warunek to taki abyś był w miarę aktywnym graczem,aktualnie Gildia jest w fazie tworzenia,co to znaczy to że nie ma jeszcze wybranej nazwy(Możecie podawać tutaj,oczywiście pod warunkiem że nie będą one "Twoja Stara" itp.).Posiadamy już swój kanał na TS.Chętnych prosze o kontakt pod tematem.

Wiesz...Ja chyba jednak zagram z wami na tym BL ; )

Ja polecam nazwy:

-Stahli Stars

-Beamy rock

-Eternal sunshine

Albo polskie słowa np. Wygnańcy Eteru

mam pytanie. Masz jakis tam ludzi którzy by grali?

Hmmm możliwe że wpadnę do was ale co najwyżej altem :P Zawsze mogę w czymś pomóc :D

Spoko...ja zrobilem sobie maga i chyba pod fire pujde....mam herbalism i inscription...zrobie rogala i pujde pod combat albo subtlety i profki na nim mining i jawelcrafting i zrobie 3 tzw auctionera i na nim zrobie enchanting

Zrób może jakąś strone co?

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/41400-world-of-warcraft-burning-legion/ Wszystkich zainteresowanych zapraszam pod ten link jest tam opis strona ts.Do kochanej Administracji proszę aby ten temat został zamknięty gdyż ten w “Gildie/Klany” jest poprawnie napisany za utrudnienia przepraszam.

Witam,poszukuje chętnych osób do stworzenia Gildi od podstaw w Ally,poszukuję osób które się zaangażują w jej rozwój.Nie ma żadnego przedziału wiekowego jedyny warunek to taki abyś był w miarę aktywnym graczem,aktualnie Gildia jest w fazie tworzenia,co to znaczy to że nie ma jeszcze wybranej nazwy(Możecie podawać tutaj,oczywiście pod warunkiem że nie będą one "Twoja Stara" itp.).Posiadamy już swój kanał na TS.Chętnych prosze o kontakt pod tematem.