Gildia Dragon Nest

Might Tay - czy muszę być online, by dostać zaproszenie do gildii? jeżeli nie, to proszę wyślij mi na nick "Agresja", jednak jeżeli trzeba być w grze powiedz w jakich godzinach przeważnie jesteś online, to się dostosuję i napiszę. ;)

Mi to nie zangielszczylo dobrze, login jest po chinsku nadal -.-

a czy ktoś kiedykolwiek powiedział, że to zangielszczenie całkowite? nie. Tłumaczy to częściowo interface i inne rzeczy, które konieczne są, by połapać się w grze. Chyba nikt nie ma potrzeby tłumaczenia login screena..

a ja zapraszam do gry na 1 serwerze i najlepiej 1 ch. gdzie gra najwiecej ludzi.W niedlugim czasie zamierzam stworzyc gildie wylacznie dla graczy mowiacych po angielsku

Ten temat istnieje od wczoraj, jakbyś wcześniej powiedział można by było, ale na chwilę obecną w gildi jest nas około 8 jeśli dobrze licze. Tak więc nie ma sensu zmiana serwera, zwłaszcza jeśli 90%ludzi będzie się w 100%wzorować na poradniku z onrpg.

@up Niestety tak.

@down Właśnie jestem w grze, napisz do mnie

w takim razie jak z tym zaproszeniem? ;)

Czy dragon nesr jest w fazie open beta czy closed?

China Released :D

Ja też gram, od nowa bo zacząłem na innym serwerze, ale skoro tyle osób z forum na 4, na niego się przerzuciłem. Mój nick Michi161, pododawałem większość osób.

zapiszcie mnie też w roster już sciągam Grę.

Nick : Weed

albo Gohut

oOO widze ze z Dragon Nest cos duzo osob gra ;] skoro tylu was to... pobieram przez noc :D nick podam pozniej

Też chętnie dołączę serwer 4 mag lv 15 nick Drwal. napisz, o której będzie ktoś z was On na grze.

Ale sie was zebrało. Szkoda,że usunąłem gierkę po godzinie, w grupie raźniej.

Juz jest nas 14 :).Jak tak dalej pojdzie bedzie trzeba gildie rozbudowac :D

Mój nick H4wx.Jak jest ktoś online kto może przyjąć to wejde.

lvl 10 Jpan warrior server nr4 chetnie pogra z jakimis polakami xd

niech się ktoś zaloguje kto może dołączać ludzi i napisze tu swój nick w grze i jaki ch.

Jeśli niemozecie nikogo online znalezc to napiszcie tak o 20-21 wtedy napewno ktos bedzie (przynajmniej ja na 100% bede) :P.Nick taki jak na forum.

Ja też chętnie dołączę, server 4, będę grał magiem, nick Antarsan. Muszę tylko ściągnąć klienta xD

Dobra, kto chce do gildii niech wbija teraz, bo jestem online. ^^

Nick Sheenu, pisac na wisp.

mam nick sQun server 4 przewaznie gram na Ch2 klasa Warrior Poziom 7

jeśli jest teraz w grze ktoś kto może przyjmować, niech mnie przyjmie - nick Antarsan

Serwer 4 nick:Stah klasa:archer

Z chęcią dołączę do gildi :)