Gildia Dragon Nest

Szukam chętnych do założenia polskiej gildi w Dragon Nest (bądź jeśli już jakaś jest to chętnie dojdę). Chętnych proszę o pisanie w tym temacie wraz z nickiem postaci i klasą.

mod_ico.png
Są trzy wersje językowe Dragon Nesta, więc sprecyzuj swój post. - Slod

Chińska, ta dla której był poradnik na stronie.

Serwer 4, channel można zmienić bez problemu a postać dalej jest.

Ja chciałbym :D gram Clericiem nick Veliar , World 4 , Channel 2 :D. W tym momencie mam lvl 6 :lol:

ja tez, mam nick EroLolita/mag

Właśnie ściągam grę, mam już konto. Mam zamiar grać Magiem. Prawdopodobnie będę miał nick Agresja.

+o, 200 post ;)

Wlasnie koncze sciagac i zobacze czy mi sie spodoba ^^, jak cos to pewnie bedzie nick Sheenu, klasa Warrior ;]

EDIT: Napiszcie jaki world i channel ;]

Wydaje mi się, że każdy gra na Serwerze 4, channel 2. Spotkałem tam już AnteriorBear'a, ale miał buga związanego ze swoją postacią i musiał stworzyć nową. Ogólnie gra się świetnie, polecam :)

Dobra zmieniamy trochę: Rekrutuje do gildi Agnakators.

dn20101111185908thu.jpg

@down widziałem cię przez chwilę w grze, ale nie odpowiadałeś.

Zgłaszam się. Mam zamiar co prawda jeszcze przetestować Łucznika, ale wolę zaklepać już miejsce.

@Edit:

Dobra, zostaję przy magu. Nick Agresja, gram w miare często - brak szkoły = dużo czasu.

@edit2:

eh, nie ma to jak internet dzielony na cztery. Dzisiaj chyba już sobie nie pogram.

A tak w ogóle da się przejść do innego miasta? Tzn jak ja jestem Clericiem do miasta tam gdzie są Warriorzy? A moje nicki to : Veliar , JustZack

Wszyscy są w tym samym mieście na początku. Potem są inne.

Tak mi się przynajmniej wydaje, ja zaczynałem w Praire Town

To dziwne , bo ja mam jakieś ,,śnieżne'' w nazwie było coś z Plains chyba.

Ja także dojde do gildi mój nick ManiakPL

To dziwne , bo ja mam jakieś ,,śnieżne'' w nazwie było coś z Plains chyba.

popieram. Też zacząłem w tym mieście.

wrzucam screeny z pierwszym składem gildii

dn20101111203444thu.jpg

dn20101111203449thu.jpg

W sprawie inva do któregoś z Nas, każdy ma uprawnienia do dawania invów.

Ja pewnie będę grał ;) w edit'cie napisze jak ściągne gre :)

Hmm... gildia nieco się zmieniła , jak wszyscy będą to może nowe , świeże fotki ze składem? XD

Hej, po updatach jak sie skonczy 1 quest, wtedy zangielszczac?

edit

A ktory to 4 server? Dajcie mi screena w ktore to klikac trzeba?

Nick w grze : Abisyntia

właśnie skonczylem dungeon, ten 2 to teraz instalowac patcha?

wszystko jest w poradniku, ludzie

wszystko jest w poradniku, ludzie

Mi to nie zangielszczylo dobrze, login jest po chinsku nadal -.-

a ja zapraszam do gry na 1 serwerze i najlepiej 1 ch. gdzie gra najwiecej ludzi.W niedlugim czasie zamierzam stworzyc gildie wylacznie dla graczy mowiacych po angielsku ,a jakby znalazla sie spora grupa polakow to wylacznie dla nich :D .W razie czego piszcie moj nick Razo.