Gildia Eligium

z chęcią dołączę , ale nie mam klucza...Jak masz to pożycz :D

I nie wyroluje cię bo czym więcej to lepiej , nie ?

Zadbam o niego zaiste i o Ciebie tez w gildi:)

p.s To do SzanujZielen oraz SENZEi'a :) jeszcze troszeczke czasu do poniedzialku, jak na razie pykam w Lola zeby Ahri kupic:) Chetnych do gry zapraszam nick Furiousa EU nordic/east

Gdyby ktokolwiek miał 2 klucze i był by tak miły jeden podarować z chęcią bym się nim zaopiekował. Wracając do tematu jeśli bd miał odrobinę szczęścia i otrzymam klucz to również piszę się na grę.

Z tym że gra mi nie chciała polecieć to tak że po prostu wyskakiwały mi błędy, poza tym i tak nie byłem u was wiec co Cie to powinno obchodzić :P

Z brakiem czasu to po prostu chodziło mi o tą nieobecność, ale mniejsza, zamknijmy już ten temat.

Co do keyów - aktualnie sam ich nie posiadam, a muszę jakimś dziwnym cudem wytrzasnąć z 15 :P

Łatwo jest go zdobyć po prostu odświeżając FB co pół minuty przed 24 godziny..

Ew. wziąć udział w konkursie organizowanym na forum.. :)

Witam.

Chetnię się dołącze, a co do kluczy to po rejestracji dostalem od nich maila w którym mam login i hasło do

fazy zamkniętych testów Beta Eligium.

Jeśli zarejestrowałeś się z gram.pl, to pograsz tylko do niedzieli do 23.59 . Potem bez keya niestety nie dostaniesz się do normalnej CBT :)

Jeśli zarejestrowałeś się z gram.pl, to pograsz tylko do niedzieli do 23.59 . Potem bez keya niestety nie dostaniesz się do normalnej CBT

jak do niedzieli ? to serwy już online ?

Tak, są online.

Ale tylko do niedzieli. Potem startuje już normalna CBT dla ludzi z kluczami :)

Tak, są online.Ale tylko do niedzieli. Potem startuje już normalna CBT dla ludzi z kluczami

Spoko spoko mam klucz :)

Spodziewam się że login to mail, si ?

I który serwer wybrać ten z góry czy ten z dołu ?

login?

Nie. Wszystkie info otrzymujesz na maila.

Ja biore ten z góry :P

Jeżeli można, to się o coś zapytam zarejestrowałem się i przyszedł do mnie email, żemogę już grać przyszedł mi login i hasło i tutaj pytanie, do którego mogę grać już nic nie muszę się rejestrować? I ten klucz to skąd wziaść musze go jeszcze zdobyć, mimo to, że dostałem email z loginem i hasłem?:P

Wszystko jest opisane wcześniej.

Ale tak - na tym koncie pograsz do niedzieli.

Na normalnej CBT będziesz mógł grać mając klucz :)

Hym no to jest chyba problem bo nie widzę nic w skrzynce mailowej ;s

Aha, no to muszę jeszcze zdobyć klucz (nie wiem jak pdobno będą jakieś konkursy na stronach)bo mi się jeszcze klient pobiera.;)

To chwilę trwa..

Btw. Zapraszam na ts ^^

To chwilę trwa..Btw. Zapraszam na ts ^^

Ok, dostałem login i pasy ^^ Do zobaczenia w grze :)

Glorious czy Holy ?

Jakis kluczyk ma ktos na zbyciu moze?

Glorious Empire.

Dixell - Niestety nie..

Powiem tak...

Gra dziwna, ni do nie rewelacja graficzna, ni fabularna. Coś a la dekaron.

Słabe jak na te czasy, niestety.

Questy typu, klik i idzie sam na miejsce spota. Cyk cyk i zmienia się target + auto atak.

Porównałbym to też do takiego WOI, ale 3D i bez bota.

W grze nie można skakać, czyli tylko chodzimy albo biegamy.

Jedynie skille jako tako trzymają poziom, oczywiście jeszcze nie skreślam gry bo to CBT, ale szczerze to wątpię że zagram na OB.

Taaa.... Dzisiaj się dowiedziałem że od 25 lvl jest bot. Ale nie wiem czy to jeszcze prawda...