Gildia Eligium

Witam.

Otóż jak już wiemy, za nie całe 2 tygodnie, bo 19 grudnia - startuje Zamknięta Beta gry Eligium.

I tutaj zwracam się do was - Czy chcieli byście gildie? A raczej - czy chcieli byście do niej dołączyć?

Wiem już, że polskie gildie często nie bywają najlepsze (chociaż i takie się zdarzają), jednak dla nas to się nie liczy. My chcemy po prostu grać i dobrze spędzać wspólnie czas. Oczywiście jakieś tam osiągnięcia nie zaszkodzą.

Z góry uprzedzam, praktycznie nikt z was mnie chyba nie zna (być może znajdą się jakieś wyjątki), więc nie wiecie jaki jestem. Ja po prostu nie lubię cackać się z cwaniakami którzy pokazują jacy to oni nie są. Więc jeśli:

Chcesz gildii w której nikt nie wyjedzie do Ciebie z bluzgami, a teamwork i wspólnota są dla Ciebie podstawą gry - Dołącz!

Jesteś Casualowym graczem i nie masz dużo czasu na grę, a gdy już grasz, to czas spędzony przy grze chcesz spędzić w doborowym towarzystwie - Dołącz!

Jesteś Graczem Hardcore lub Semi-Hardcore i chcesz po nocach spędzać z nami czas, nie martwiąc się że będziesz sam - Dołącz!

Jesteś Człowiekiem przepełnionym humorem i umiesz z uśmiechem przyjąć pogardę i wrzuty (sarkazm ofc.) - Dołącz!

Jesteś Pandą która lubi będąc pijanym siedzieć i grać z także pijanymi ludźmi w MMO - Dołącz!

Jesteś Skillzorem który każdego na PvP składa na dwa hity - Dołącz!

Jesteś Ogarnięty i masz mózg, (ewentualnie może być jakiś ts/vento/hosting + domenę pod stronę ze sprzętem wartym 3000 zł) - Dołącz!

Nie odejdziesz po dniu i grać będziesz dopóty, dopóki albo Frogster nie zamknie gry, albo nie umrzemy!

Ogólnie - Jeśli po prostu chcesz się dobrze bawić i uśmiać do łez, czy zarwać kilka nocek i mieć wspomnienia, lub poznać miłość swojego życia (np. mnie) - Zapraszamy!

Btw. Pazerom mówimy zdecydowanie NIE! :)

Osoby odpowiedzialne za Gildię

SENZEi. - Guild Leader

Szpadyzorka - Vice Leader/Rekrutantka.

Xirion - Oficer/Zarządzanie Mięsem Armatnim (Czyli krótko mówiąc pomaga mi banować tych niegrzecznych, a nagradzać grzecznych i aktywnych. :D)

XXX - Oficer.

XXX - Oficer.

Uprzedzam, że ufam tylko nielicznym... ;)

TS3: 62.75.191.116 kanał: Drunk Pandaz.

Aktualnie strona w budowie (Taaaak, nie ma co się śpieszyć), a rekrutację przeprowadzamy TUTAJ

Pozdrawiam, BIG DADDY PANDA, Senzei :)

PS. proszę jakiegoś moda o usunięcie tego tematu - . Z góry dziękuję :)

Czyli SENZEi. olewa wspólną grę na L2 EU [innova] ?

Jeśli tak to nie polecam klanu, tym bardziej jeśli SENZEi. jest liderem.

Osoba ta bez żadnych informacji zmyła się i ani jednej oznaki życia.

Tyle z mojej strony.

SENZEi. Twoje konto na forum zostaje deaktywowane, zostajesz dodany do listy zbanowanych. Powodzenia z przyszłą ekipą.

@Szanujzieleń - Byłem dzisiaj na TS i na Forum więc nie podejmuj zbyt pochopnych decyzji bez wcześniejszego uprzedzenia i zapytania mnie. Z ekipy się nie zmyłem tylko czekam aż wystartuje normalna gra, bo teraz na PTS nie bardzo chce mi się grać, bo po prostu nie ogarniam takiego nawału skilli i tego wszystkiego. Zacznę grać razem z wami gdy wystartuje normalna gra...

A za nieobecność bez uprzedzenia przepraszam, nie było mnie w domu kilka dni.

Peace ;)

Nie było Cie w domu kilka dni ale jakoś posta tutaj napisałeś. Sry man, nie ze mną. Nie zmieniam decyzji. Oficjalnie wyleciałeś z teamu :)

No dziwne jakbym nie wrócił i napisał ten post.

Po prostu nie chcę się kłócić, i sprawę zamykam - Dziękuję, do widzenia :)

A graczy którzy chcą się przekonać jaki jestem i jak funkcjonować będzie gildia - Zapraszam. :)

*Z góry przepraszam moderatorów za dp, jednak jest to konieczne :P*

Otóż coraz bliżej do zamkniętych beta testów Eligium! Zostało już tylko 5 dni a więc śpieszcie się! :)

Organizuję także event - mam do rozdania 3 klucze do CBT, tak więc zapraszam na www.eligium.com/pl i ten, kto dojdzie do gildii Drunk Pandaz oraz przekroczy próg 60 postów na forum, otrzyma keya. :)

Zapraszam!

warn_ico.png
Za dp. - Dzz

Taa, zapraszamy!

:P.

Jedno pytanie czy w CBT1 jest możliwość tworzenia gildii??

Yyy A czy opłaca się tworzyć gildie na kilkanaście godzin testów ? Chyba nie bardzo.

A wiadomo jest ile trwać będą testy? :) Nie. Więc jakiś tam sens jest, poza tym mamy zamiar istnieć także po CBT, to jakieś tam początkowe zgranie będzie.

Chętnie bym z wami zagrał, ale nie dostałem się do bety, a nie mam ochoty na spam na forum, tylko po to by dostać się do bety, a więc jeżeli ktoś zna jakiś dobry sposób na dostanie się do bety prócz tego spamu na forum, to bardzo, ale to bardzo proszę o napisanie na PW, lub w tym temacie.

Chodzi mi bardziej o to, żebyś nas nie wyrolował, że dostaniesz klucz i po prostu sobie pójdziesz. Mam ograniczoną liczbę kluczy i chcę dać je osobom rozważnym i przede wszystkim szczerym i stałym.

@Szanujzieleń - Byłem dzisiaj na TS i na Forum więc nie podejmuj zbyt pochopnych decyzji bez wcześniejszego uprzedzenia i zapytania mnie. Z ekipy się nie zmyłem tylko czekam aż wystartuje normalna gra, bo teraz na PTS nie bardzo chce mi się grać, bo po prostu nie ogarniam takiego nawału skilli i tego wszystkiego. Zacznę grać razem z wami gdy wystartuje normalna gra... A za nieobecność bez uprzedzenia przepraszam, nie było mnie w domu kilka dni.Peace
Buhahahhaha, już dawno da się grać "normalnie", ale Ty nadal swoje.

Ludzie to najnormalniejszy oszust

jeśli chcecie kiedyś obudzić się bez ekipy, to myślę że no nadaje się najbardziej!

/PS. jeśli jest ktoś zainteresowany kluczem do eligium to pm me. (kto pierwszy ten lepszy)

Oszust? Niby w czym? To Ty się cały czas spinasz o byle co... Wielka mi sprawa, nie było mnie kilka dni i już wróg nr 1. Tak się akurat składa, że przed moją nieobecnością byłem na TS częściej niż 3/4 Twoich graczy, ale mniejsza.

L2 mi nie działa i nie chce mi się z tym bawić więc po prostu usunąłem.

Poza tym to jest temat o Eligium, więc jeżeli masz jakąs sprawę do mnie, to najeżdżaj sobie na PW a nie zaśmiecasz mój temat zbędnymi wrzutami które sam sobie wyimaginowałeś.

Nie zmuszam nikogo aby do mnie dołączał, po prostu dałem temat informacyjny.

Dziękuję i pozdrawiam.

No i co że nie wiadomo :). Po CB będzie vipe więc wszystko usuną. Lepiej zebrać grupkę na TS podczas CB.

I ja sie skusze;) SENZEi wie o co chodzi:)

Ale warto już od wczesnych czasów zacząć się formować, poznawać razem grę jak i siebie :)

Nie mówię że gildia BĘDZIE założona podczas CBT, jednak na pewno będzie ona funkcjonować po starcie OB ;)

Ale warto już od wczesnych czasów zacząć się formować, poznawać razem grę jak i siebie Nie mówię że gildia BĘDZIE założona podczas CBT, jednak na pewno będzie ona funkcjonować po starcie OB
Ambitny plan SENZEi, ale jeśli L2 na GODzie Cie nie "poleciało" to o Eligium możesz zapomnieć, niestety. Nie zmienia to faktu że i tak życzę powodzenia.

Szanujzielen no ale proszę Cię. Można grać w dwie gry, a nie noł lajfić w jedną... Zaiste znajdzie on czas. Jeżeli nie to poprostu sie mu nie spodobał L2, bo jednak jest już bardzo stary, więc proszę Cię nie naskakuj na niego:)

Spoko, nie naskakuje już na niego, ale mógłby nie kręcić i napisać prawdę :)

Bo raz pisze że nie miał czasu, raz że gra mu nie chciała "polecieć".

Co do Eligium, jeśli IS rzeczywiście będzie stworzony z "głową" to może wyjść z tego b.ciekawy tytuł.

Pomimo zrażenia się SENZEi jednak piszę się na granie (przynajmniej na CBT) w ekipie z Wami, a co mi tam, dam mu pierwszą i ostatnią szansę :)