Witam.
Otóż jak już wiemy, za nie całe 2 tygodnie, bo 19 grudnia - startuje Zamknięta Beta gry Eligium.
I tutaj zwracam się do was - Czy chcieli byście gildie? A raczej - czy chcieli byście do niej dołączyć?
Wiem już, że polskie gildie często nie bywają najlepsze (chociaż i takie się zdarzają), jednak dla nas to się nie liczy. My chcemy po prostu grać i dobrze spędzać wspólnie czas. Oczywiście jakieś tam osiągnięcia nie zaszkodzą.
Z góry uprzedzam, praktycznie nikt z was mnie chyba nie zna (być może znajdą się jakieś wyjątki), więc nie wiecie jaki jestem. Ja po prostu nie lubię cackać się z cwaniakami którzy pokazują jacy to oni nie są. Więc jeśli:
Chcesz gildii w której nikt nie wyjedzie do Ciebie z bluzgami, a teamwork i wspólnota są dla Ciebie podstawą gry - Dołącz!
Jesteś Casualowym graczem i nie masz dużo czasu na grę, a gdy już grasz, to czas spędzony przy grze chcesz spędzić w doborowym towarzystwie - Dołącz!
Jesteś Graczem Hardcore lub Semi-Hardcore i chcesz po nocach spędzać z nami czas, nie martwiąc się że będziesz sam - Dołącz!
Jesteś Człowiekiem przepełnionym humorem i umiesz z uśmiechem przyjąć pogardę i wrzuty (sarkazm ofc.) - Dołącz!
Jesteś Pandą która lubi będąc pijanym siedzieć i grać z także pijanymi ludźmi w MMO - Dołącz!
Jesteś Skillzorem który każdego na PvP składa na dwa hity - Dołącz!
Jesteś Ogarnięty i masz mózg, (ewentualnie może być jakiś ts/vento/hosting + domenę pod stronę ze sprzętem wartym 3000 zł) - Dołącz!
Nie odejdziesz po dniu i grać będziesz dopóty, dopóki albo Frogster nie zamknie gry, albo nie umrzemy!
Ogólnie - Jeśli po prostu chcesz się dobrze bawić i uśmiać do łez, czy zarwać kilka nocek i mieć wspomnienia, lub poznać miłość swojego życia (np. mnie) - Zapraszamy!
Btw. Pazerom mówimy zdecydowanie NIE!
Osoby odpowiedzialne za Gildię
SENZEi. - Guild Leader
Szpadyzorka - Vice Leader/Rekrutantka.
Xirion - Oficer/Zarządzanie Mięsem Armatnim (Czyli krótko mówiąc pomaga mi banować tych niegrzecznych, a nagradzać grzecznych i aktywnych. )
XXX - Oficer.
XXX - Oficer.
Uprzedzam, że ufam tylko nielicznym...
TS3: 62.75.191.116 kanał: Drunk Pandaz.
Aktualnie strona w budowie (Taaaak, nie ma co się śpieszyć), a rekrutację przeprowadzamy TUTAJ
Pozdrawiam, BIG DADDY PANDA, Senzei
PS. proszę jakiegoś moda o usunięcie tego tematu - . Z góry dziękuję