Gildia Enigma rekrutuje - serwer Cath

enigma.png
www.enigma.ocom.pl

Witam!

Miło mi ogłosić, że gildia Enigma otwiera rekrutacje. Na dzień dzisiejszy gildia posiada dwudziestu siedmiu członków. Swoją ofertę kierujemy do graczy od dwudziestego roku życia. Oczekujemy kultury, oraz komunikatywności, poziom w grze schodzi na drugi plan, bo tak naprawdę jest kwestią czasu, szukamy ludzi aktywnych i chętnych do wspólnej gry. Ze swojej strony oferujemy miłą atmosferę, pomoc w grze oraz wspólne wypady na instancje.

Swoje aplikacje można składać bezpośrednio na forum www.enigma.ocom.pl lub bezpośrednio w grze do:

* Dixell

* Jarlvigun

* Krju

Dodam że Jarlvigun to ja :D

Wątpie by na forum znalazło sie dużo osób 20+ xd

Ja chętnie bym dołączył, lecz fakt, że rekrutacja dotyczy 20+ mnie dyskredytuje. A więc, mogę tylko powiedzieć, że życzę Miłej Gry ;)

A to wszystko wina Brody :D

Hahahhah, Brodzielinio zajmuje się rekrutacją ! :D

Szczerze mam chrapkę pograć nawet, ale Zarost nie da mi inv choćbym miał fajer słorda + 100. :lol:

Ja chętnie bym dołączył, lecz fakt, że rekrutacja dotyczy 20+ mnie dyskredytuje. A więc, mogę tylko powiedzieć, że życzę Miłej Gry

Odezwij się do mnie w grze, nick Krju ;)

Kubox ciebie wezmiemy bo jakos sie zachowujesz :) Oczywiscie ludzie z tego forum maja przywileje. Nie koniecznie musisz byc 20stka aby do nas dolaczyc, wystarczy odpowiednie zachowanie. Tyle w temacie.

Druid 17lvl LF Guild q_q

20+ mnie dyskryminuje, ale mimo to chcę dołączyć !

Wiek z cyferkami 2 i 0 nie oznacza dojrzałość ^_^

Druid 17lvl LF Guild q_q20+ mnie dyskryminuje, ale mimo to chcę dołączyć !Wiek z cyferkami 2 i 0 nie oznacza dojrzałość

Masz jakis nick , czy twój nick to Druid :lol: ?

Druid 17lvl LF Guild q_q20+ mnie dyskryminuje, ale mimo to chcę dołączyć !Wiek z cyferkami 2 i 0 nie oznacza dojrzałość

Taa w Twoim przypadku nawet 50 by nie oznaczało :> // Sry za offtop :>

Taa w Twoim przypadku nawet 50 by nie oznaczało :> // Sry za offtop :>

Bynajmniej, dla ciebie to nigdy nie nastanie, nawet po 50, ale wątpię żebyś z takim małym móżdżkiem tyle dożył.

Mój nick to Shey, co za idiota dałby sobie nick Druid dla Druida ?! / Niezły kamuflaż na pvp :)

Przykład dobrego(w sensie że nick xD)

MocLeczenia(nick) - Rogue 23lvl .. xD

Co to za kłótnie? Dajcie sobie spokój. Jak macie jakiś problem to pogadajcie o tym na PW albo na gg, a nie na forum. - Kubox

dobra ja napisze bo Dixus sie leni ^^

wyszedl pomysl zeby zalozyc dzial guildi Enigma na forum tutaj, oczywiscie z haslem znanym tylko dla czlonkow, jesli Admini nie maja nic przeciwko i mogliby zrobic taki dzial to byloby fajnie, mysle ze jesli ludzie z guildi zaczeli wchodzic tutaj to rownie dobrze moze zaczeli by sie ogolnie udzielac, taka propozycja ; )

Dobrze, napiszcie mi hasło itd. na pw, to stworze.

A dało by się stworzyć cześć prywatną (na hasło) i publiczną?

Zrobione.

enigma.png

www.enigma.ocom.pl

Witam!

Miło mi ogłosić, że gildia Enigma otwiera rekrutacje. Na dzień dzisiejszy gildia posiada dwudziestu siedmiu członków. Swoją ofertę kierujemy do graczy od dwudziestego roku życia. Oczekujemy kultury, oraz komunikatywności, poziom w grze schodzi na drugi plan, bo tak naprawdę jest kwestią czasu, szukamy ludzi aktywnych i chętnych do wspólnej gry. Ze swojej strony oferujemy miłą atmosferę, pomoc w grze oraz wspólne wypady na instancje.

Swoje aplikacje można składać bezpośrednio na forum www.enigma.ocom.pl lub bezpośrednio w grze do:

* Dixell

* Jarlvigun

* Krju