Gildia FLEX Zaprasza!

Witam!

Polska Gildia FLEX, ogłasza otwartą rekrutacje!

FLEX jest dość świeżą gildią, jednak jest sukcesywnie rozwijana. Staramy się stworzyć przyjazną atmosferę dla każdego szukającego przygód w Forsaken World, dla tych mniej i bardziej doświadczonych graczy. Służymy pomocą, i wszystkich traktujemy na równi, aby każdy mógł odnaleźć u nas własne miejsce. W najbliższych dniach zostanie uruchomiony prywatny serwer Ventrilo Serwer już jest!!! Więc chętni będą mogli odpocząć od ciągłego stukania w klawiaturę.

Wymagania:

* serwer Illyfue EU PvE

* nastawienie na dobrą zabawę

* kultura osobista

* chęci do gry i odrobina ambicji

Nie nakładamy ograniczeń wiekowych, gdyż uważamy, że każdy swoją osobą może wnieść coś cennego w rozwój i funkcjonowanie gildii. Tak więc jeżeli Tobie... tak Tobie, znudziło się samotne badanie świata Forsaken World, chciałbyś/chciałabyś spędzić czas w grze konstruktywniej i w miłej atmosferze, a przy tym dobrze się bawić, bądź zaczynasz dopiero tworzyć swoją historie...

Zapraszam! Wystarczy Whisper do "Atleta" lub "JustinB" bądź po prostu poinformuj nas o swojej chęci wstąpienia w szeregi FLEX w tym temacie.

Pozdrawiam!

Ja dobrze widze? JustinB? No to pewnie juz troszke pokemonó w gildii macie XD

Ja dobrze widze? JustinB? No to pewnie juz troszke pokemonó w gildii macie XD

Nick wymyślony dla zgrywy ;p

Gildia jest prowadzona na wysokim poziomie, nie masz się o co martwić, zresztą przekonać może się każdy ;)

Szkoda że "NIBY" dobra gildia ale gra sama w sobie mało epicka pod względem graficznym jak i monotomnym bieganiem i gadaniem.

Jaki serwer pve czy pvp? jeśli pvp to mogę dołączyć 35lvl :P

Jaki serwer pve czy pvp? jeśli pvp to mogę dołączyć 35lvl

Gildia istnieje na serwerze PvE (uzupełniłem info).

Witam chciałbym dołączyć do tej gildi jak cos to dopiero zaczynam grę więc jestem jeszcze nowicjuszem

Witam!

Polska Gildia FLEX, ogłasza otwartą rekrutacje!

FLEX jest dość świeżą gildią, jednak jest sukcesywnie rozwijana. Staramy się stworzyć przyjazną atmosferę dla każdego szukającego przygód w Forsaken World, dla tych mniej i bardziej doświadczonych graczy. Służymy pomocą, i wszystkich traktujemy na równi, aby każdy mógł odnaleźć u nas własne miejsce. W najbliższych dniach zostanie uruchomiony prywatny serwer Ventrilo Serwer już jest!!! Więc chętni będą mogli odpocząć od ciągłego stukania w klawiaturę.

Wymagania:

* serwer Illyfue EU PvE

* nastawienie na dobrą zabawę

* kultura osobista

* chęci do gry i odrobina ambicji

Nie nakładamy ograniczeń wiekowych, gdyż uważamy, że każdy swoją osobą może wnieść coś cennego w rozwój i funkcjonowanie gildii. Tak więc jeżeli Tobie... tak Tobie, znudziło się samotne badanie świata Forsaken World, chciałbyś/chciałabyś spędzić czas w grze konstruktywniej i w miłej atmosferze, a przy tym dobrze się bawić, bądź zaczynasz dopiero tworzyć swoją historie...

Zapraszam! Wystarczy Whisper do "Atleta" lub "JustinB" bądź po prostu poinformuj nas o swojej chęci wstąpienia w szeregi FLEX w tym temacie.

Pozdrawiam!