Gildia Guards Of Glory PVE/WvW (Blacktide) Rekrutuje!

NOWA~~~!!!!~~~ Gildia Guards Of Glory PVE/WvW (Blacktide) Rekrutuje doświadczonych jak i niedoświadczonych graczy, starszych i młodszych. Naszym głównym wymogiem jest obecność na TS3...

Zapraszam serdecznie graczy popierających grę z programem Teamspeak 3 i nie wyobrażają sobie gry bez otóż tego komunikatora głosowego...... chętnych którzy chcą dołączyć do naszych szeregów zapraszamy na kanał TS 3 aby rozpocząć rozmowę kwalifikacyjną :

ADRES:

Tsone.pl

KANAŁ:

416.Guild Wars 2

HASŁO:

123123

Można również napisać do nas w Grze aby otrzymać więcej ciekawych informacji:

tysiac.7513

Remus.4386

Pozdrawiam:) Sir Thousand

Ja zadam trzy pytania…

Ile lat ma wasz najmłodszy członek w ekipie?

Jaka jest średnia wieku (tak na oko)?

Jak liczna grupa jesteście (mowa oczywiście tylko o aktywnych graczach).

Istniejemy 3 dni wiec graczy jest mało (jeszcze)... Początki są trudne... najmłodszy gracz ma 18 lat a średnia wyjdzie około 21/22 ja sam mam 25.... A co do jakiś bardziej sztywnych zasad/regulaminu na razie oprócz przebywania na Ts3 podczas gry niema, lecz posiadamy plany wprowadzenia ich w życie gdy rozrośnie się społeczność Gildyjna, wówczas na zebraniu ustali się niezbędny regulamin aby Gildia porządnie prosperowała...

Pozdrawiam:)

Jako iż po powrocie... musze odkryc gre na nowo (tyle zmian.

Pewnie do was zawitam.

Co prawda gram na innym srewerze, aczkolwiek nie powinno być problemów (nielicząc WvWvW).

Pewnie niema problemu jak najbardziej zapraszamy:)

NOWA~~~!!!!~~~ Gildia Guards Of Glory PVE/WvW (Blacktide) Rekrutuje doświadczonych jak i niedoświadczonych graczy, starszych i młodszych. Naszym głównym wymogiem jest obecność na TS3...

Zapraszam serdecznie graczy popierających grę z programem Teamspeak 3 i nie wyobrażają sobie gry bez otóż tego komunikatora głosowego...... chętnych którzy chcą dołączyć do naszych szeregów zapraszamy na kanał TS 3 aby rozpocząć rozmowę kwalifikacyjną :

ADRES:

Tsone.pl

KANAŁ:

416.Guild Wars 2

HASŁO:

123123

Można również napisać do nas w Grze aby otrzymać więcej ciekawych informacji:

tysiac.7513

Remus.4386

Pozdrawiam:) Sir Thousand