Gildia Infinite aion

Witam, zapraszam wszystkich polaków grających na infinite-aion, do wspólnej gry na serwerze Siel, i dołączenia do najliczniejszego polskiego legionu na serverze - Red Dragon. Oferujemy pomoc w questach, instancjach, wbijaniu kolejnych poziomów doświadczenia. Oferujemy pomoc w doborze broni i setów na daną profesję/Lvl. A w szczególności oferujemy dobrą zabawę :D . Zainteresowani pisać do Omikron lub Warpol. InfiniteAion/Siel. Do zobaczenia :P

Elyos

O ile się nie mylę na Infinity są już 3 duże polskie gildie, radze dojście do którejś.

Czasami byc w gildii w 5 osób i sobie pomagać, niż w takiej co ma 500 ludzi i gówno co pomogą lub połowa nie gra. Gdybym tylko miał tą instalkę >.<

JA BYM SE Z CHECIA POGRAL ALE WYSKAKUJE MI TAKI OTO BLĄD

SendLogClient

czy wiecie jak temu zapobiec????jak pozbyc sie problemu?? :o

Zobacz na forum od infinite aion, lub na youtube też miałem różne problemy z poprawnym zainstalowaniem ale po paru poradnikach jakoś ruszyło ;p

Witam, zapraszam wszystkich polaków grających na infinite-aion, do wspólnej gry na serwerze Siel, i dołączenia do najliczniejszego polskiego legionu na serverze - Red Dragon. Oferujemy pomoc w questach, instancjach, wbijaniu kolejnych poziomów doświadczenia. Oferujemy pomoc w doborze broni i setów na daną profesję/Lvl. A w szczególności oferujemy dobrą zabawę :D . Zainteresowani pisać do Omikron lub Warpol. InfiniteAion/Siel. Do zobaczenia :P

Elyos