-Husaria
-Cichociemni
-Białe Orły z Tamriel
-Tamrielskie Wilki
-Watacha
-Bractwo Cienia
-GROM
-Górale
-Awanturnicy
-Zwiadowcy
-Wybrańcy Bogów
-Krzyżowcy
-Polanie
-Lwy Cyrodil
-Zakon Starożytnych
-Husaria
-Cichociemni
-Białe Orły z Tamriel
-Tamrielskie Wilki
-Watacha
-Bractwo Cienia
-GROM
-Górale
-Awanturnicy
-Zwiadowcy
-Wybrańcy Bogów
-Krzyżowcy
-Polanie
-Lwy Cyrodil
-Zakon Starożytnych
tylko nie Husaria, bedzie jeden wlk hejt. Szukajmy czegos unikalnego co wpada w ucho ^^
Polska gildia Polskie nazwy nie interesują mnie anglo języczne takie moje zdanie Polska gildia polskie zasady
UP
-Mroczni
-Loża Szyderców
-Potępieni
Ja bym chciał się przyłączyć. Mój nick w grze to: Kain_Jericho
Gram Khajiitem, Nightbladem po stronie AD oczywiście.
Tylko, że zanim bym coś robił z gildią (typu: pvp, dungi, wojna w Cyrodiil) chciałbym najpierw ogarnąć grę i przejść ją. Po tym jak zrobię wszystkie questy fabularne i ewentualnie większość pobocznych, mogę zabrać się za pvp itp. : p
A co do nazwy gildii... może nazwać Strażnicy Równowagi. Albo coś w ten deseń... Hmm... Strażnicy Światła??
hmmm może Synowie Odyna
Przyjme wszystko co zwiazane jest z mitologia nordycka. Tak wiec mi pasuje:-)
Wszystko ładnie pięknie ale nadal jest problem z frakcją część tutaj a część tam :/
Ja swojego zdania nie zmienię. Najwyżej może w przyszłości sam zrobię tu gildię. Moje propozycje:
Wataha
Ragnarok
Bractwo stali
Taran
Strażnicy Asgardu
Mroczne bractwo
Rozwieje jeszcze jedna watpliwosc: Bedąc po stronie EP,AD można być rowniez w gildii po stronie DC,poniewaz gildia przypisuje sie do konta nie postaci. Lecz nie pograsz z przeciwnymi frakcjami kontentu PVE[raidow,dungeonow] jedynie pvp lecz po przeciwnym stronach barykady,moza rowniez handlowac.
Chciałbym aby osoby grające po stronie DC mi napisali wiadomość. Ta gildia prawdopodobnie powstanie u AD to wtedy sobie wykombinujemy własną u nas
Podajecie nazwy banalne, ktore juz kiedys tam egzystowaly w innych grach. To maly plagiat, zle bym sie czul w gildii pod znana nazwa ktora ma wyrobiona marke o sobie. Podalem wyzej swoje wymyslone z glowy, ale widze ze kroluje moda na powielanie i same gildie typu Synowie odyna czy Husarie wszedzie biegaja. Prosze autora tematu o decyzje dzis co i jak. Za dlugo to trwa i ludzie sa zniesmaczeni ta sytuacja.
@UP
Z moich mogły się powtórzyć: wataha (ale po prostu lubię wilki i ich motyw, nie wiem czy była taka gildia) oraz Bractwo stali. Co do reszty jestem niemal pewien że takich nie było
Czyli tak jak mówiłem te mogły być. O reszcie nigdy nie słyszałem
wataha jest juz: http://wataha.guildlaunch.com/, bractwo stali rowniez
Watahy już nie ma, rozpierzchli się, a ci co zostali przeszli do Outlaws.
chodzi o nazwe, kopiowanie . A gilida istnieje tylo uzywana jest jako bank
Moze Lower Silesia ^^