Gildia/klan ktoś chętny?

hmmm ok nazwa nazwą ale więcej osób niestety zagłosowało na AD hmmm i chyba tam zrobimy jednak gildie tak mi się wydaje.

Meska decyzja :)

No to ja poproszę chętnych którzy chcą grać w DC o wiadomość. Jeśli zbierze się 5 osób to stworzymy. Wolałbym nie być liderem ale jeśli nikt wtedy nie przyjmie stanowiska to ja nim zostanę

@EDIT

Czy znajdzie się jeszcze 2 chętnych?

ok gramy na DC postanowione. Zapraszam wszystkich na ts3(ts3.novasociety.com) kanał na samym dole TESO. Ja będę ok godziny 18-19. Dzięki wszystkim za udział w ankiecie :) Za niedługi czas będę robił reklamę gildii po stronie frakcji Daggerfall Convenant. Pozdrawiam serdecznie i wbijajcie na ts3.

O tej mnie nie będzie ale skoro w DC a nie AD (chyba Ci się pomyliło bo w ankiecie prowadzi AD) to proszę o informacje w wiadomości na forum albo w grze na @lkb22

@EDIT

nie jest pewne i postaram się wejść

@EDIT2

Póki nie ma pewności czy to nie błąd czekam na kolejne 2 osoby które chciałyby stworzyć gildie w DC

Gramy na DC już postanowione. Tak wyżej mój błąd.

@

xmisi3kx mam nadzieję że będziesz grał z nami :)

czekam na TS3 :)

osoby grające AD może zmienią zdanie i przyłączą się do naszej grupy graczy. Oby mam wielką nadzieję na wspólne granie :) Pozdrawiam

No to postanowione. Gildia w DC. Pana @zimnydark nie będzie na ts'ie ale ja postaram się wejść... no, chyba że coś mi wypadnie

a nazwa to Synowie Odyna może być ? :)

Ja bym radził głosowanie. Mi pasuje ale z decyzją może poczekamy do rozmowy na ts'ie, tam zrobimy głosowanie i wybierzemy tą najchętniej wybieraną. Co Ty na to?

No jak chcecie mi to bez różnicy :)

Niestety nie pojawie sie na ts (praca do 22) szkoda ze nie bedziecie grac po stronie AD Przemysle to jeszcze i moze zaloze postac wlasnie tam :-)

TESO dziala? Bo launcher mi muli i nie chce sie zaladowac poprawnie.

dziala. ja juz zaczalem z nowa postacia po stronie DC, na ts pusto

pusto bo późno ale było kilka osób chyba 5 jak coś jutro jest także dzień :)

a co w koncu ustaliliscie ?

byłem na ts przywitałem się, Nieskalany jak możesz to daj tutaj linka do strony z głosowaniem na nazwe gildii.

OK ankieta jest w tym temacie. Osoby głosujące wcześniej usuwają swój głos z frakcji i głosują na nazwę gildii. Możecie głosować max na dwie nazwy.

szczerze to większość propozycji to imitacja prawdziwych urgupowań itp. jedyne co jest w miare sensowne choć mało oryginalne to Polski Legion.

Może sie czepiam lecz zawsze wymyślając nazwe, osobiscie staram się myślec np nad tym kto będzie czlonkiem takiej gildii.
Np. "Synowie Odyna" co jeśli dołączy do gildii kobieta ? :P .. chyba że nie przyjmujemy kobiet :D

Nachętniej widziałbym nazwe gildii pasującą do realiów świata w którym gramy.

np. Rycerze Azury, lub, Blask Meridii

trzeba też wziac pod uwage iż w nazwie gildii w TESO nie można uzywac polskich znaków.

pasuja mi rowniez nazwy ogólno klimatyczne lecz nie zerżniete chamsko z innych gier i filmów.

np. Wiarołomni, Zakon Zmierzchu

Rycerze Azury bardzo fajny pomysł i dużo lepszy niż te w ankiecie. Chętnie z wami pogram tylko że ja dopiero zaczynam przygodę z ESO więc mogę trochę na początku nie ogarniać :D

Proponuję usunąć z ankiety Bractwo stali i Husarię ponieważ są to nazwy znanych gildii a chyba lepiej stworzyć wszystko od początku ;)