Nazwy bez polotu i powtarzaja sie w swiecie mmo. Na ts3 wczoraj byly 2-3 osoby a potem juz pusto. To nie wypali, za duzo watpliwosci. Ja rezygnuje i poczekam na kumpla az zakupi TESO i sami zalozymy gildie z gory narzucona nazwa i frakcja. Pozdrawiam
Gildia/klan ktoś chętny?
Witam, z chęcią dołączę do grupy. Niedługo zabiorę się za tworzenie postaci po stronie DC
WesołyKmiotek a co się stało z twoim Diablo 3 że krytykujesz nas pograsz w coś 2-3 dni i olewasz wszystko. Po drugie fajna nazwa gildii "Rocket Fjuet" rewelacyjna i tylko pompa i pompa heheh śmiech na sali. Krytykować możesz czemu nie ale najpierw zobacz co ty reprezentujesz sobą. Wracając do tematu to może macie rację nazwy nie są fajne i nie mają klimatu TES. Podawajcie nazwy które będą miały swój klimat oraz będą pasowały do świata Tamriel. Ankieta jak na razie zostaje usunięta do czasu gdy będą jakieś propozycje. Pozdrawiam.
Coś w tym stylu:
-Towarzysze [TWE]
-Bohaterowie Meridian [bM]
-Bractwo Czarnego Wilka [bCM]
-Rycerze Talosa
-Zakon (i bogowie hmm Akatosh,Talos,Zenithar,Sithis itp)
Nie wiem takie są moje propozycje na tą chwilę.
Po prostu nie widze zdecydowania z twojej strony. Mam remont w domu i 3 tyg neta nie mialem, wiec sie nie dziw ze d3 podupadlo. Zreszta to twoj pomysl byl aby postawic seksje d3 nie moj, ja tylko nazwe rzucilem i tyle. Zreszta nie istotne. Novasociety sie nie kloci. Mam propozycje nazwy z ostatniej chwili. Mianowicie ´´Wygnańcy Tartaru´´( WTR ). Moze sie przyda.
Spoko tylko nazwy bez polskich znaków są mile widziane ponieważ nasze znaki nie wczytują się i głupio to potem wygląda moim zdaniem. Nazwa gildii to jedno ale zrobić postać to drugie i mam duży problem Dawajcie propozycje ale bez polskich znaków ankietę włączę po 18 i będą wszystkie podane przez was nazwy.
Pogadamy na tsie wieczorem. Zaufam Ci i wstrzymam sie z rezygnacja. Licze ze ktos jeszcze bedzie to ogarniemy i ruszymy z gra.
Jak na razie ktoś inny będzie musiał założyć gildię bo ja zanim wymyślę jaką postacią grać i nabije 10lvl troszkę minie Najważniejsze w tej chwili to zebrać ekipę i wspólnie grać i pośmiać się na ts3
Ok ja będę ok 18-19
Ja dzisiaj nie pogram bo mam za dużo roboty. Jeśli chodzi o niezdecydowanie- jak ma ono być skoro @Nieskalany chce współpracować w tworzeniu gildii na wszystkich aspektach a nie narzucać konkrety. Według mnie nie ma w tym nic złego ponieważ wybór będzie dokonany przez większość i to nie są żadne problemy
Chcę po prostu zrobić gildię gdzie ważna będzie wspólna gra a nie handlowanie z 400 graczami bo dla mnie to nie ma sensu. Zostały jeszcze dwie godziny do ankiety a propozycji nadal nie ma. No nic jeżeli tak będzie po prostu sam wybiorę coś i założę gildię pod daną nazwą. A przez weekend zaczniemy rekrutować osoby w nasze szeregi do wspólnej gry w frakcji DC.
Moje propozycje:
Mroczne bractwo
(powiązane z bóstwami)
Wilki Hircyna
Szamani Malacath (nie sądzę żeby ktoś na to zagłosował ale zawsze jakiś pomysł )
Cienie Mephali
Powiernicy Nocturnal
Mroczne Bractwo
Posiadamy 10 pozycji prosimy o głosowanie oraz wytypowaniu najlepszej nazwy dla gildii. Głosowanie czas zacząć
-Mroczne Bractwo
-Wilki Hircyna
-Szamani Malacach
-Cienie Mephali
-Powiernicy Nocturnal
-Towarzysze
-Przymierze Daggerfall
-Bractwo Czarnego Wilka
-Wyznawcy Talosa
-Mroczna Kompania
Takie nazwy to ja rozumiem
Cóż również dołączę do gildlii, jeśli owa powstanie. Tak jak i parę osób przede mną preferuję przymierze Daggerfall. Jeśli pojawią się jakieś decyzje konkretne, to czy mogę prosić o informacje na PW, ponieważ niezbyt często zaglądam już na forum. Albo jeśli to możliwe to w grze, a odszukać mnie można pod ID:@mrhawran .
A jeśli chodzi o nazwę to Wilki Hircyna moim zdaniem są niesamowicie klimatyczne i zdecydowanie jedna z najlepszych nazw dla gildii w świecie Tamirel, jakie do tej pory spotkałem.
OK to postanowione gildia będzie miała nazwę Wilki Hircyna. Jak nabiję swoją postacią 10 lvl to będę tworzył gildię Do dzisiaj zaczynamy grę i rekrutację
Nazwa bardzo mi pasuje:D szczególnie że gram wilkołakiem ^^
W grze znajdziecie mnie pod @Ganseki vet3 templar w DC pisać śmiało chętnie pomogę
Tak teraz mi wpadło do głowy... może zamiast Wilki Hircyna lepsza byłaby nazwa "Wataha Hircyna" ?
Zostają Wilki tak było w głosowaniu więc tak będzie już nie będziemy zmieniać nic
O 18 zbiórka na ts'ie (ts3.novasociety.com na samym dole )
oo panie. nie w piatek. piatek to swieto moze wpadne na chwile przywitac sie chociaz
Dokładnie