Przypominam, że temat rekrutacji do gildii dotyczy wersji amerykańskiej (Enmasse) nie europejskiej (Gameforge) i wydaje mi się, że w dobrym dziale umieściłem swój temat.
Po przeglądnięciu pozostałych wpisów na forum wnioskuje, że gracie w Terę od nie dawna, albo nigdy nie dotarliście do endgame-u, lub też po zdobyciu 65 poziomu trafiliście na ścianę w formie "LFG +15 Skilled only". Jak gra się samotnie to nic dziwnego, że istnieje taki problem ze znalezieniem drużyny, my gramy wspólnie, chodzimy na instancje gildyjnie, więc problemu ze zdobyciem przedmiotów nie mamy.
Rozumiem, że zależy wam, aby ludzie dołączyli do Was na EU. ZAŁÓŻCIE, WIĘĆ SWÓJ WŁASNY TEMAT Spoko, jak ktoś jest zainteresowany EU niech zainstaluje sprawdzi jak jest, ale może też zainstalować NA i do nas dołączyć, ja też zaczynałem na EU potem zrozumiałem, że to nie dla mnie i przeniosłem się do Enmasse.
Zauważyłem też, że jedynym argumentem dla EU, który jest prawie w każdej odpowiedzi jest ping "Ping 30 jest lepszy niż 150" nie wiem gdzie wy mieszkacie i jakie macie łącza, że z Polski do serwerów w Niemczech macie ping 30, ja miałem na EU ponad 150 a na Ameryce (do Chicago) mam ~180 i gra mi się dobrze, kiedy 3 lata temu testowałem Enmasse miałem wrażenie, że EU działa gorzej. Przy okazji pierwszy filmik porównujący auto-atak spowodował u mnie uśmiech, czy któryś Sorc używa auto ataku na end-game?
Nie polecam opierać się na doświadczeniu z nisko poziomowych instancji, bo proces levelowania nie jest taki sam jak end-game, gra ma już kilka lat, my graliśmy w obie wersje, więc jeżeli macie jakieś pytania to napiszcie prywatną wiadomość, chętnie odpiszę w wolnej chwili.
PONOWNIE PROSZĘ O NIE KONTYNUOWANIE OFF-TOPU O WERSJI EU, BO TO NIE JEST TEMATEM REKRUTACJI, DZIĘKUJE.
Nie interesuje mnie, co się dzieje na Europie i jakie tam Gamerforge robi eventy, bo nie mam już od dawna tamtej wersji na komputerze, usunąłem konto, żeby nic mnie tam nie ciągnęło, jak chcecie to kontynuować to załóżcie własny temat.
Każdy potrzebuje czasu, aby zobaczyć, jaki jest Gameforge, my już to mamy za sobą i czekamy na was na (NA) Tempest Reach.
Pozdrawiam
Alt