Witam,
Podczas relaksu w grze doszła do mnie wiadomość, że na tym forum, ktoś zamieścił informacje, w której została wspomniana nasza gildia, dlatego postanowiłem stworzyć nowy temat opisujący i wyjaśniający, kim jesteśmy.
Nazwa Lost in Service jest zaczerpnięta z gry Cannon Fodder. Opuściliśmy europejskie serwery z powodów ekonomicznych, a także zostaliśmy skuszeni tym jak zarządzane są wydarzenia w wersji od Enmasse. Obecnie gramy na serwerze Tempest Reach.
Gildia istnieje już mniej więcej 3 lata, więc doświadczenia w grze nam raczej nie brakuje, jeżeli chodzi o nowych graczy, to wszystko zależy od obecności na kanale głosowym i ich podejścia do gry, jeżeli chodzi o pomoc to większość jest chętna do jej udzielenia, ale preferujemy, aby osoba potrzebująca pomocy dołączyła do naszego kanału głosowego, ponieważ jak każdy wie wygodniej jest mówić niż opisywać, co w danej chwili się dzieje.
Mimo, że gra pokazuje nas, jako dużą gildię, aktywnie grających będzie około 20-25 osób, nie wyrzucałem starych graczy ze względu na system, jaki wprowadził producent gry, który daje dostęp do 3 rodzajów zadań gildyjnych (small, medium, large) w zależności od ilości kont w gildii, jeżeli licznik kont zbliża się do zapełnienia wtedy zostają usunięte najdłużej nieaktywne konta w zależności od rangi.
Nie mamy wymagań, co do poziomu postaci, interesuje nas wasze podejście do gry w tym chęć rozwoju postaci dobór odpowiednich kryształów, glyphów, nauki mechanik z instancji, a także aktywna obecność w grze i na kanale głosowym.
Jeżeli jesteście zainteresowani dołączeniem i sprawdzeniem czy jesteśmy grupą, której szukacie, zapraszamy do złożenia aplikacji do gildii poprzez system w grze (Guilds on server).
Więcej informacji, możecie uzyskać w grze pytając jednego z nas.
Pozdrawiam i zapraszam
Alt.