Gildia na Barusie

Siemka! Jestem początkujączym graczem w Aion. Moja wiedza kończy się na 20 poziomie. Poszukuję przyjażnej gildii po stonię Elyosów, która byłaby skłonna pomóc mi w questach, czy poprostu doradzić co mam robić. Proszę piszcie tutaj w temacię lub na pw, gdyż jeszcze nie zdecydowałem się, jaką klasą postaci mam grać.
Liczę na Waszę wsparcie!!!

Wywalaj te postacie z elków i dawaj po stronie asmo to z chęcią Cię do legionu zaproszę i pomogę ;) Fajnie jakbyś ts'a posiadał.

Myślę, że gildia w której jestem mogłaby cię przyjąć (FearBringers) z pewnością byśmy ci pomagali, doradzali, ale rekrutacją zajmuje się tylko jedna osoba, która nie jest zbyt często. :(

Witam, zapraszam do legionu Black Horizon po stronie Elyos. Jest nas niewielu gdyż nie chcę robić masówki, ale za to różny przekrój leveli i graczę chętni do pomocy. Jedyne warunki to ts3, gdyż wszyscy tam siedzimy i tam głównie szybko i sprawnie dostaniesz pomoc, drugi warunek to te 17 lat skończone :) Napisz do Agonya. Często spamujemy o rekrutacji więc na pewno nas znajdziesz. Reszta do obgadania :) Pozdrawiam.

Jednak po stronię Asmoków sobię odpuszczę, gdyż jak gdzieś już kiedyś zacząłem to wolę tam siedzieć :D
Tak wgl mam 16lat... (prawie ;( nie bijcie!) poczucie humoru, używam ts3,chamstwa z mojej strony i braku kultury nie doświadczycie

Po krótkim przeanalizowaniu kilku tematów, stwierdziłem, że będę grał Gladiatorem. Mój nick to: Mloodyy :)
Proszę zaproście mnie do swojego friendlistu! Będę na grze za ok 1h.

Wystarczy jak poczytasz LFG ...oglasza sie pelno legionow zawsze u Ely i Asmo.

Nevermind

Siemka! Jestem początkujączym graczem w Aion. Moja wiedza kończy się na 20 poziomie. Poszukuję przyjażnej gildii po stonię Elyosów, która byłaby skłonna pomóc mi w questach, czy poprostu doradzić co mam robić. Proszę piszcie tutaj w temacię lub na pw, gdyż jeszcze nie zdecydowałem się, jaką klasą postaci mam grać.
Liczę na Waszę wsparcie!!!