Siemka! Jestem początkujączym graczem w Aion. Moja wiedza kończy się na 20 poziomie. Poszukuję przyjażnej gildii po stonię Elyosów, która byłaby skłonna pomóc mi w questach, czy poprostu doradzić co mam robić. Proszę piszcie tutaj w temacię lub na pw, gdyż jeszcze nie zdecydowałem się, jaką klasą postaci mam grać.
Liczę na Waszę wsparcie!!!
Gildia na Barusie
Wywalaj te postacie z elków i dawaj po stronie asmo to z chęcią Cię do legionu zaproszę i pomogę Fajnie jakbyś ts'a posiadał.
Myślę, że gildia w której jestem mogłaby cię przyjąć (FearBringers) z pewnością byśmy ci pomagali, doradzali, ale rekrutacją zajmuje się tylko jedna osoba, która nie jest zbyt często.
Witam, zapraszam do legionu Black Horizon po stronie Elyos. Jest nas niewielu gdyż nie chcę robić masówki, ale za to różny przekrój leveli i graczę chętni do pomocy. Jedyne warunki to ts3, gdyż wszyscy tam siedzimy i tam głównie szybko i sprawnie dostaniesz pomoc, drugi warunek to te 17 lat skończone Napisz do Agonya. Często spamujemy o rekrutacji więc na pewno nas znajdziesz. Reszta do obgadania
Pozdrawiam.
Jednak po stronię Asmoków sobię odpuszczę, gdyż jak gdzieś już kiedyś zacząłem to wolę tam siedzieć
Tak wgl mam 16lat... (prawie ;( nie bijcie!) poczucie humoru, używam ts3,chamstwa z mojej strony i braku kultury nie doświadczycie
Po krótkim przeanalizowaniu kilku tematów, stwierdziłem, że będę grał Gladiatorem. Mój nick to: Mloodyy
Proszę zaproście mnie do swojego friendlistu! Będę na grze za ok 1h.
Wystarczy jak poczytasz LFG ...oglasza sie pelno legionow zawsze u Ely i Asmo.
Nevermind
Siemka! Jestem początkujączym graczem w Aion. Moja wiedza kończy się na 20 poziomie. Poszukuję przyjażnej gildii po stonię Elyosów, która byłaby skłonna pomóc mi w questach, czy poprostu doradzić co mam robić. Proszę piszcie tutaj w temacię lub na pw, gdyż jeszcze nie zdecydowałem się, jaką klasą postaci mam grać.
Liczę na Waszę wsparcie!!!