Witam wszystkich Czy temat aktualny, jak tak to pisze się na to. CBT startuje 15 września o 10 rano. Serwer Ts mógł bym zorganizować
Gildia na EU?
Siemano . Ja też jestem chętny jc. ;
Też się piszę
Też jestem chętny
ja takze
Pisać do mnie na gg zapisuje wszystkich na listę na razie gildii nie robimy ale możemy grac razem jak coś to 10742208 gg
Myślę, że na CBT nie warto marnować czasu na gildie, a jedynie zebrać ekipę, sprawdzić ilu ludzi zrezygnuje z gry po CBT, a dopiero na OBT założyć gildię.
@UP
popieram, na OBT bardziej się przyda niż na CBT
To co przekladacie gildie na OBT?
to zależy bardziej od pomysłodawcy ;p
Mi tam gildia na razie nie potrzebna ale przydał by się ktoś do gry bo samemu nudno wiec piszcie do mnie ja już TS serwer mam
Do wspaniałej rozrywki podczas gry potrzeba 10 "ogarniętych" ludzi. Gildia nie wypali... po prostu pomysł bez sensu. Zamiast tego radzę TS'a i koniec Ja chętnie z kimś zagram.
Jestem za!
OK ludziska więc nadszedł i czas na nas Kto gra i jaka klasą ? Jak coś to ja gram Fiona (na razie tylko 10 lvl ale jak wrócę od kolegi z "korepetycji" to wbijam, mam zamiar wbić dzisiaj 15-16 lvl). Mam nick Yahagi więc jak by co to tam jakiś mały whisper'ek do mnie to pogramy razem : )
Ja tez bym chętnie dołączył lann level 20 niedługo 21 nick mateo23.
Tokeny będą na 100%? Czy może ktoś wie, może ich nie będzie?..
Co to są te tokeny?
Jak coś to się odzywajcie, nick: ZlyNalesnik
I pamiętajcie, że umowny kanał dla Polaków to kanał o numerze 8, przynajmniej takie pogłoski krążą
Ja się zgłaszam Nick: Chojak
xd
gg podane. 12525142 ;]
Na CBT mozna razem pograc ;p
Nick Jlidan
Chętnie zagram z wami na CBT- proszę pisać w grze
Akurat w Vindictusie gildia jest przydatna Często chodząc solo dostaniesz baty, a w gildii zawsze ktoś pomocny może Cię resnąć