Gildia na EU?

Witam!

O ile wierzyć dla NEXON'u to prawdopodobnie we wrześniu ma wystartować XE.

Więc moje pytanie brzmi czy są tu jeszcze wytrwali,którzy nadal czekają na wersię EU i maja w planach założenie polskiej gildi? I chodzi mi o taką z prawdziwego zdarzenia,a nie jakiś bubel pod przywództwem dziecka JP.

Pozdrawiam Valize.

lol.. ale się rozpędziłeś:P. Po co planować gildię z rocznym wyprzedzeniem ??

Trzeba dobrać ludzi chętnych, osoby odpowiedzialne za gildię, teamspeaka, nazwę, oficjalny temat, oraz patronat mmorpg.org.pl

potrzeba bardzo aktywnych ludzi, w Eden Eternal zebraliśmy mnóstwo ludzi, ale przez założycieli wszystko się rozpadło

Żeby się zgrać, dogadać, poznać, wypić browara, wcześniej w coś pograć i ogólnie się zżyć :D

Wszystko jest do zrobienia, sam chętnie bym zagrał z kimś. Do tej pory miałem okazję w samotności cieszyć się wersją zza oceanu. Ale moim zdaniem jeszcze za wcześnie na organizacje jakiejkolwiek gildii. Nexon nie słynie ze słowności czy punktualności :)

Jest więcej czasu na organizację, możemy zacząć... TERAZ

Tylko trzeba chętnych :]

Wiem jak to jest z NEXON'em,ale jako takie informacje już mamy więc kto wie... A z tego co widzę to są ludzie co czekają więc czemu by nie zaplanować Gildi z prawdziwego zdarzenia.

A róbta co chceta, ja jak coś jestem chętny :)

Ja jestem za taką gildią, tylko znając życie zanim ten Nexon wypuści grę to będzie 20 innych lepszych i Vindictus pójdzie w zapomnienie przeze mnie.

Ja na pewno zagram w vindi

ja też jestem chętny do gildii, ale znając życie przygotowania do open bety potrwają kilka miesięcy( w najlepszym przypadku), a i tak pewnie dostaniemy na początku zbugowanego vindictusa

@up mylisz się, CBT ma potrwać góra kilka tygodni.. a co do zbugowania to na pewno tak będzie : / bo dostaniemy w 'łapki' (na pewno) wersję 1.05, tak jak miało to miejsce w Mabinogi Heroes :c więc nie mamy co liczyć na Evie ani Karoka na dodatek będzie pewnie co rusz wywalało nas z lobby (łódki) ...-.-' Ale i tak nie mogę się już doczekać Vindi EU :D

No i tokeny... No, ale ja też się piszę.

Siema,ja też bym był chętny na grę.By sie przydało ts lub vt

nie mam zwyczaju dołączać się do obcych ludzi, ale ja też piszę się na to ;]

Ja też się piszę do gildii, czekam na Vindictus EU 2 lata i nadal z takim samym zapałem.

Tokeny będą na 100%? Czy może ktoś wie, może ich nie będzie?..

na pewno będą (jedyna rzecz, która pozostanie na zawsze)

Tokeny będą na 100%? Czy może ktoś wie, może ich nie będzie?..

Na początku tokeny będą na 100%. Później, wzorem wersji NA być może zostaną usunięte. (Jednak nie liczyłbym na to wcześniej niż po pół roku od oficjalnego startu gry).

O Boże... To ja chyba sobie podaruję...