Gildia-[Nrbl] nextrebel szuka graczy wvw

Witaj!

Polska gildia Nextrebel szuka ponownie graczy do wspólnej gry wvw. Posiadamy wlasne forum oraz konto youtube.

Nextrebel.pl

Jesli ktos był by chętny to prosił bym o nick a napewno sie odezwe.

Stacjonujemy obecnie na tą chwile na Blacktide polaczony z Gandara. Pozdrawiam Gal.

Z tego co się orientuje to nie jesteście zbyt dobrą gildią ale może komuś was polecę . :)

To Wy jeszcze gracie? :o Nie slyszałam o Was wieki xd

Na razie szukamy graczy ale to na razie na spontanie.mielismy juz pare raidow ale nie mielismy dodatkow, teraz juz większość ma. Potrzebujemy ogarnietych ludzi którzy poprostu chca cos robić :) i nie ukrywam ze poziom bez dodatku jest okropny bo arena se wymyslila op specki. Chcemy prowadzic trening, lecz poprostu brakuje nam chętnych graczy tak około 15-20 chętnych.

Na razie szukamy graczy ale to na razie na spontanie.mielismy juz pare raidow ale nie mielismy dodatkow, teraz juz większość ma. Potrzebujemy ogarnietych ludzi którzy poprostu chca cos robić  i nie ukrywam ze poziom bez dodatku jest okropny bo arena se wymyslila op specki. Chcemy prowadzic trening, lecz poprostu brakuje nam chętnych graczy tak około 15-20 chętnych. 

Trochę późno szukacie bo teraz każdy albo ma już gildie albo siedzą w grupach po 2-3 osoby na ts3/discord i tak na prawdę w GW2 minęły czasy gildijne tak więc doradzam grać solo albo w grupach mniejszych :)

W GW2 minęły czasy gildyjne? Co Ty za przeproszeniem za bzdury gadasz? xD

W GW2 minęły czasy gildyjne? Co Ty za przeproszeniem za bzdury gadasz? xD

No tak soory czasy gildijne minęły praktycznie w każdej grze typu GW2 czt MMO czy HNS a dlaczego ?

To proste teraz 80% populacji patrzy na mały team do grindy , questów itp a nie na inwestowanie w duże gildie , ja sam widzę nie raz ile osób siedzi na ts3 czy discordach różnych gildi to się płakać chce po 2-3 osoby na dzień , i nie można na nich liczyć nawet :P , ujmę to tak masz dwie osoby do gry to już masz porządny team a nie tam szukać gildi żeby w 3 osoby siedzieć na ts3 i czekać na cud :D

Ja jestem w dwóch gildiach i w każdej mogę polegać na ludziach ;) Widocznie zależy od gildii i osób które w nich są.

Witaj!

Polska gildia Nextrebel szuka ponownie graczy do wspólnej gry wvw. Posiadamy wlasne forum oraz konto youtube.

Nextrebel.pl

Jesli ktos był by chętny to prosił bym o nick a napewno sie odezwe.

Stacjonujemy obecnie na tą chwile na Blacktide polaczony z Gandara. Pozdrawiam Gal.