Gildia Old Pirates [Zuras PvP]

Młoda gildia Old Pirates otwiera rekrutacje!

Witam wszystkich poszukujących gildii na serwerze Zuras. Na początek kilka słow o tym, czym jest nasza gildia.

Po przejściu Tery na system f2p postanowiliśmy wraz z kilkoma znajomymi spróbowac cóż to takiego ten non target. Dosyć szybko dołączyło do nas jeszcze kilka osób i gdy nadszedł moment gdy przydałoby się znaleźć gildie, uznaliśmy że skoro jest nas już 10 to warto spróbować założyć gildie na własnych zasadach niż dostosowywać sie do kogoś. Póki co żaden z nas nie dobił jeszcze 60 lvl, z niczym się nie spieszymy, staramy się aby wszyscy byli mniej więcej w tym samym miejscu, pomagamy sobie nawzajem. Nie mamy ambicji tworzyć największej gildii na serwerze (jeszcze J), ale im nas więcej tym weselej. Na razie uczymy się gry i levelujemy, na wojny itp jeszcze będzie czas.

Czego oczekujemy od rekrutów?

-dojrzałości i kultury osobistej

- dystansu (to tylko gra)

-akceptacji zasady „dobro gildii ważniejsze niż dobro jednostki” (nie sprzedajemy sobie przedmiotów, masz coś co przyda się komuś innemu, oddajesz mu to itp.)

- Aktywności w grze

- na wypadach typu instancje, rajdy czy pvp wymagamy obecności na Mumble ( mniej popularny odpowiednik tsa)

Co oferujemy w zamian?

- przyjazną atmosfere (przede wszystkim dla lubiących siedzieć na Mumble)

- pomoc z zadaniami grupowymi

- gildyjne wypady na instancje

- pomoc z pk

Ogólnie szukamy ludzi którzy chcą się bawić wspólnie z nami a nie tylko nosić nad głową crest naszej gildii, nie będziemy przyjmowali wszystkich „jak leci”. Ostateczną decyzje podejmiemy po krótkiej rozmowie z kandydatem.

Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt w grze z Meri albo Sinnus, możecie też zgłaszać się w tym temacie.

[info ogólne o mnie na samym dole]
Witam nie jestem pewien czy spełniam warunki ale może ja przedstawie powody dla których chce dołączyć do gildii a wy mi odpowiecie czy mnie przygarniecie tak więc:

1. zacząłem grać nie dawno a, że jestem lajkiem jeśli chodzi o mmo szukam ludzi którzy pokażą mi jak mam się poruszać po grze.(bo jak narazie wykonuje quest za questem i na tym polega moja gra)
  2. niestety albo stety nie jestem regularnie na grze (mam na myśli przerwy nawet do tygodnia) ale mam zamiar osiągnąć coś w tej grze więc powoli w górę.
  3. jestem bardzo uczciwy i bardzo chętnie pomaga oczywiście jeśli mogę i dostanę konkretne instrukcje (Jak już mówiłem jestem lajkiem w mmo)
  4. no i oczywiście lekkiej atmosfery z ludźmi z którymi można poprostu spędzić czas w grze.

Jestem Patryk mam 22 wiosny jestem uprzejmy raczej nie przejmuje się hejtem a już na pewno nie mam czasu na hejtowanie :sweat_smile: dużo przeklinam aczkolwiek nie dlatego że mam mały zasób słownictwa a ze względu na to że wgryzły się one w mój sposób bycia :sunglasses: Pracuje i ogólnie preferuję aktywny tryb życia wiec jak mówiłem w punkcie 2 nie zawsze będę online.
kontakt: https://m.me/patryk.sniegowski.33
albo tutaj :sweat_smile: