Gildia Opus Dei - Shaiya

Strona Gildii: http://www.shaiya.za.pl

Napiszcie Coś o Gildii

I NIe róbcie Spamu

Więc jestem członkiem, Powiem że panuję bardzo miła atmosfera są ludzie którzy zawsze postarają się pomóc, trzeba z rekrutować więcej osób i Gildia na pewno będzie Jedną z lepszych.. :D ROZWALIMY CAŁY SERVER HEHE!

Jeżeli Chodzi o moją ocenę to z pewnością 10/10, trzeba nowych członków! I gildia będzie Kozak: D

@Edit

TUTAJ MAŁA CIEKAWOSTKA: p

Taaa miła atmosfera i pomocna ta gildia nasza :) ocena 10/10 xD

no cóż można po wiedzieć gildia jest pomocna i w ogóle spoko określił bym na 9/10 iż za dużo o gildi nie wiem bo nie nie należę na razie

Ja ściągam shaiye

Napiszcie Coś o GildiiI NIe róbcie Spamu
Ja ściągam shaiye

lol

ja mogę powiedzić tyle,ze bardzo zaluje,ze nie moge byc w gildii (z wlasnego wyboru)

atmosfera byla mega, wszyscy byli rozmowni i mili dla siebie..

dobrze rozlozone byly tez profesje ;]

ja mogę powiedzić tyle,ze bardzo zaluje,ze nie moge byc w gildii (z wlasnego wyboru)atmosfera byla mega, wszyscy byli rozmowni i mili dla siebie..dobrze rozlozone byly tez profesje ;]

Nie rozumiem, z własnego wyboru? Czyli sam nie chciałeś Grać.

Jeżeli jest tak jak mówię, to Zmień zdanie Shaiya mimo pozorom może wciągać fajny system jest z tymi Trybami(Easy,Normal,Hard) Wróć do Shaiyi i graj z nami, Potrzeba nam członków:)

Pozdrawiam!

nie chodzi o to.

na forum shaiya.za.pl opisałem dokladnie ;]

pozdro dla wszystkich ;)

I gildia będzie Kozak: D

Wołał mnie ktoś? :D

Przemo pisał że szkoła,rodzice i tak mopze kiedys do nas wrocisz:)

Chciałbym dołączyć do waszej gildii... Napisałem na shaiya.za.pl, ale tamtym forum chyba nikt sie nie zajmuje i nikt tam już nie zagląda... :( Mój nick w grze to Matiixs, serwer Teos, frakcja światła, a profesja mag ;) Napiszcie na PW do kogo mam się zgłosić w grze... Z góry wielkie dzięki ;)

//edit by Milan

buhahaha, srry napisz do Rmk :P

Strona Gildii: http://www.shaiya.za.pl

Napiszcie Coś o Gildii

I NIe róbcie Spamu