Strona Gildii: http://www.shaiya.za.pl
Napiszcie Coś o Gildii
I NIe róbcie Spamu
Więc jestem członkiem, Powiem że panuję bardzo miła atmosfera są ludzie którzy zawsze postarają się pomóc, trzeba z rekrutować więcej osób i Gildia na pewno będzie Jedną z lepszych.. ROZWALIMY CAŁY SERVER HEHE!
Jeżeli Chodzi o moją ocenę to z pewnością 10/10, trzeba nowych członków! I gildia będzie Kozak: D
@Edit
Taaa miła atmosfera i pomocna ta gildia nasza ocena 10/10 xD
no cóż można po wiedzieć gildia jest pomocna i w ogóle spoko określił bym na 9/10 iż za dużo o gildi nie wiem bo nie nie należę na razie
Ja ściągam shaiye
Napiszcie Coś o GildiiI NIe róbcie Spamu
Ja ściągam shaiye
lol
ja mogę powiedzić tyle,ze bardzo zaluje,ze nie moge byc w gildii (z wlasnego wyboru)
atmosfera byla mega, wszyscy byli rozmowni i mili dla siebie..
dobrze rozlozone byly tez profesje ;]
ja mogę powiedzić tyle,ze bardzo zaluje,ze nie moge byc w gildii (z wlasnego wyboru)atmosfera byla mega, wszyscy byli rozmowni i mili dla siebie..dobrze rozlozone byly tez profesje ;]
Nie rozumiem, z własnego wyboru? Czyli sam nie chciałeś Grać.
Jeżeli jest tak jak mówię, to Zmień zdanie Shaiya mimo pozorom może wciągać fajny system jest z tymi Trybami(Easy,Normal,Hard) Wróć do Shaiyi i graj z nami, Potrzeba nam członków:)
Pozdrawiam!
nie chodzi o to.
na forum shaiya.za.pl opisałem dokladnie ;]
pozdro dla wszystkich
I gildia będzie Kozak: D
Wołał mnie ktoś?
Przemo pisał że szkoła,rodzice i tak mopze kiedys do nas wrocisz:)
Chciałbym dołączyć do waszej gildii... Napisałem na shaiya.za.pl, ale tamtym forum chyba nikt sie nie zajmuje i nikt tam już nie zagląda... Mój nick w grze to Matiixs, serwer Teos, frakcja światła, a profesja mag
Napiszcie na PW do kogo mam się zgłosić w grze... Z góry wielkie dzięki
//edit by Milan
buhahaha, srry napisz do Rmk