Gildia Paradise na OBT | Dragon Nest

Gildia Paradise będzie miała konkurencje jeżeli chodzi o Polskie gildie na serwerze lecz naszą przewagą jest to, że u nas są sami pewni gracze, a nie ludzie którzy złożyli podania, a po paru dniach skończą.

Post nie jest formą prowokacji, ani niczym podobnym tylko chciałbym poinformować, że Paradise nie będzie jedyną PL gildią :)

Nowa strona Gildii.

zal was w d*pę chyba ściska chłopaki ze ktoś będzie pisał podanie do nie pewnej gildi z pun.pl na końcu? free domena ftw.

warn_ico.png
Warn za wulgaryzmy, obrazę. - crracked

@up

To chyba ciebie ściska, normalny człowiek nie pieprzył by się z robieniem tej strony, tylko zostawił pustą. Oni zrobili dobrą robotę, i jak będą chcieli to zapłacą kasę na nowe forum..

co do tematu, ja będę grał na 100% w dragon nest'a i złożę podanie do tej gildi, ale mam pewien problemik, komputer nowy będę kupował bo wczoraj usłyszałem że mój stary, przez używanie wujka się "rozdupcył". Także, albo będzie nowy, albo naprawa kompa.. ale wole nowego :). Teraz mnie nie zjedźcie, szkoła tuż tuż, ja do 3 gim idę : D no i czasu na granie nie będzie, także będę grał w "kratkę".

hmm od kiedy "zal w d*pę ściska" to jest wulgaryzm i przekleństwo?:D widzę ze moderatorzy trzymają strony tutaj :)

mod_ico.png
Jest to obraza bo w sposób wulgarny kierujesz to do innej osoby. Dla niektórych osób jest to skierowanie naturalne jednak kultura trochę od ludzi wymaga. - crracked

Jedynie to mi Cb "żal".Masz 13 lat i myslisz,że bedziesz fajny piszac takie bzdury??Proszę bardzo zapłac sobie za domene i hosting.Jeśli jestes taki dobry to prosze cie zrob taka strone na pun.pl i pokaż wszystkim rezultat koncowy.

Chętnie bym doszedł do gildii, już wcześniej siedziałem z tą ekipą na ts'ie, m.in. z Evo, Emsee itp, ale niestety nie mam 18 lat, więc piona !

Ja tak samo, napiszę podanie myślę, że rozpatrzą pozytywnie bo na CBT pykaliśmy razem :D Pamiętacie mnie co nie ? :D

Mógłby ktoś rozpatrzyć moje podanie :)? Może mógłbym się sprawdzić na ts3.

Polecam! Paradise bardzo dojrzała gildia! członkowie nie spamuja strony z newsami o DN o ich gildi. Po prostu wszystko super! fajna atmosfera, nie spamia ci na gg ani nic! POLECAM W 100%

Gildia Paradise

Link do strony:

http://www.paradise.pun.pl/