Gildia Paradise
Link do strony:
http://www.paradise.pun.pl/
Gildia Paradise
Link do strony:
http://www.paradise.pun.pl/
Ja tego nie rozumiem... Zawsze jak gram w mmo i spotykam jakiegoś Polaka, to bezwarunkowo przyjmują mnie do gildii, a wy zawsze jakieś rekrutacje, nie rekrutacje ... ale komplikujecie życie...
Bardzo dobrze ze prowadza selekcje. W Eden zrobilismy gildie to 95% osob ktore sie zglosily a my je przyjelismy bez zadnej selekcji odpadlo po wbiciu 30vl, wiec podoba mi sie pomysl takiego rozwiazania sprawy.
To jest też po to robione, żeby wiedzieć że takiemu randomowemu polaczkowi zależy na grze w gildii. Musi trochę czasu poświęcić na rejestrację, podanie itp itd także jest duża szansa, że po 2 dniach nie przestanie grać / odejdzie / itp itd. No i klanowicze często mogą odrzucić podanie, bo okaże się, że osoba aplikująca to zmutowany 11 latek, który ma problemy natury emocjonalnej
Fakt faktem właśnie rekrutacja to świetne pomysły, aczkolwiek pamiętam jak praktycznie z doskoku w Dekaron'ie podbiłem do Penetratorzy Polska, gildii, w której czas spędzony jest dla mnie 100x bardziej wartościowy niż wszystkie inne gry mmo. W tym miejscu chciałem Was moi drodzy pozdrowić! : )
EDIT: W tej całej gonitwie zapomniałem, że miałem dodać, że jak doczekam się OB to być może dołączę ; ) Bo jest duża doza prawdopodobieństwa, że będę ciupał to przydałaby się ekipa.
A może tak byście napisali na temat? Jeśli nie dojdę do innej, wejdę do tej.
Już na CBT z wami grałem to myślę, że na OBT jakoś do gildi się dostane
Chętnie dojdę...
Jak już wyżej napisałem prosze o składanie podan.
,http://mmorpg.org.pl/forum/topic/18389-gildia-paradise-na-obt-dragon-nest/ Zapraszamy do Gildii,,
Po tym jak reklamujesz gildie na stronie głównej, to ja odpadam...
Osobiście stronił bym od gildii, której GM spamuje link w komentarzach, z newsami zupełnie nie związanymi z DN. Wstyd i tyle.
Osobiście stronił bym od gildii, której GM spamuje link w komentarzach, z newsami zupełnie nie związanymi z DN. Wstyd i tyle.
Ten link co wkleiłem do innego newsa to przez pomyłke...ani tego nie można usunąć
Mi to tam lata... Jak mnie przyjmą to będę, a jak nie to "se" jakoś poradzę. Może się zarejestruje czy coś, ale w dalszym ciągu jest to dla mnie bezsensu.
PS. O__o Miłej gildii +18 ^^ na pewno +18 jest więcej niż tych poniżej ^^
Ja też chyba spróbuję tego kreskówkowego vindictusa ;p Więc chętnie do was dołączę.
Odświeżam temat
Mi to tam lata... Jak mnie przyjmą to będę, a jak nie to "se" jakoś poradzę. Może się zarejestruje czy coś, ale w dalszym ciągu jest to dla mnie bezsensu.PS. O__o Miłej gildii +18 ^^ na pewno +18 jest więcej niż tych poniżej ^^
Lepszych pięciu dojrzałych graczy niż armia niedorozwiniętych gminazjalistów/liecealistów z problemami/podstawowki nie umiejącej pisać.
Lepszych pięciu dojrzałych graczy niż armia niedorozwiniętych gminazjalistów/liecealistów z problemami/podstawowki nie umiejącej pisać.
Masz racje ale pozniej w grze ta armia bedzie was klepac. Z doswiadczenia wiem ze nie liczy sie wiek w grze lecz to jak sie zachowujemy i odnosimy do innych graczy. W grze niewazny jest wiek gralem z dziecmi 13-15 latki, ktorzy inteligencja i blyskotliwoscia wala na leb niejednego doroslego. Jezeli chcecie tak koniecznie robic selekcje to stworzcie kanal TS lub cos innego dla lepszej komunikacji i tak to bedzie niezbedne w wspolnej grze i porozmawiajcie sobie z tzwn."kandydatami". pzdr. ;D
Ps.Prosze nie krytykujcie za bledy pisalem bardzo pozno. Mam zamiar grac w ta gre ale nie szukam na chama gildii.
wiadomo już kiedy ma być open beta EU ?
Open beta EU będzie w połowie sierpnia. A co do tematu.... Jeśli wy patrzycie na wiek, to proszę, kto tu ma nieukończone 18 lat? Liczy się rozum i inteligencja, a nie ile ktoś ma wiosen na karku.
Równie dobrze może trafić się 20 letni idiota, który zachowuje się jak 10 latek, i przyjmiecie go bo ma powyżej 18 lat? A taki 16 letni gracz, który rozumem i opanowaniem przewyższa większość graczy 18+, nie zostanie przyjęty bo nie ma 18? Głupota... Sam napisałem podanie do gildii z nadzieją o przyjęcie (a mam 17 lat), jednak nie sądzę że zostanie ono pozytywnie rozpatrzone.
Pozdrawiam.
i to rozumiem Panowie