Gildia / Parę osób do gry (NA/MT)

Hej. Od jakiegoś czasu gramy z koleżanką na MT i szczerze powiedziawszy nudzi nam się we dwie osoby więc postanowiliśmy napisać tutaj czy ktoś z MT nie ma ochoty pograć razem. Albo jako static, gildia lub po prostu pobiegać sobie co jakiś czas na instancje end-game'owe. Jeśli ktoś jest chętny zainteresowany to zapraszam na PW

Witam!

Zacząłem wlaśnie przygodę z TERĄ na NA/MT aktaulne jeszcze? Gracie tam? Również poszukuję ludzi do wspólnej gry

Gramy gramy i szukamy ludzi. W kupie zawsze raźniej i nie trzeba czekać 50 minut na tanka z LFG Kappa

Chętnie sie podłącze, ale dopiero zaczynam (max szybko wpadnie bo sie wollne zaczyna). Gracie dalej? Jakie macie nicki?

A gramy gramy ^ ^ Nick Ci zaraz na PW napiszę.

Pobiorę przez noc i zgłaszam się do gry !!

jeśli jeszcze biegacie razem to chętnie się przyłączę. priest lvl 40 na ten moment :)

grajcie na eu a nie na, ja nie wiem ze was ping 150-200 zadowala przeciez to jest x3 ping EU, ja mam na EU 30-40 max na NA 150 to jest prawie 4x ping co na EU. Tyle DPSa idzie w tylek ze szkoda gadac,

@majks89, daj ludziom wybór.
Ping to nie wszystko, bo to również zależy od tego, jaki masz internet.Nie zmienia on aż tak dużo, jak wszyscy myślą. Oczywiście - różnice są, ale jeżeli masz stabilne 100 pingu, nie wpływa to na to, że nie możesz zrobić uniku na PvP czy dobrze zdpsować bossa na jakiejś instancji.
Wiele ludzi wybiera NA bo woli mieć częstsze eventy, więcej profitów i perków, a nie grać na martwym Gameforgu.
Na wersji Amerykańskiej masz więcej rzeczy za darmo, kiedy na EU mało nagród z eventu jest na stałe. Przyjemniej się gra. Also, ludzie są bardziej ogarnięci.
Jak chcesz grać na EU, bo dla Ciebie to ma tak wielkie znaczenie - spoko, graj sobie. Ale naprawdę, jeżeli chcesz przekabacać ludzi na EU, znajdź więcej argumentów niż ping.

Również byłąbym chętna na wspolną grę :)
Podajcie nicki

Hej. Od jakiegoś czasu gramy z koleżanką na MT i szczerze powiedziawszy nudzi nam się we dwie osoby więc postanowiliśmy napisać tutaj czy ktoś z MT nie ma ochoty pograć razem. Albo jako static, gildia lub po prostu pobiegać sobie co jakiś czas na instancje end-game'owe. Jeśli ktoś jest chętny zainteresowany to zapraszam na PW