Gildia PolishLegion - Rekrutacja

Witam,

Pragnę poinformować że powstała bardzo fajna gildia w grze Rappelz USA na serwerze Bahamut.

Rekrutujemy nowych jak i starej daty graczy.

Jak na razie wymagań co do lvla nie ma. Innymi słowy, do gildii może dołączyć każda osoba która będzie chciała. Oferujemy miłą atmosferę, w miarę możliwości jakąkolwiek pomoc, w razie "konieczności" nawet i materialną (konieczności czyli jak już ktoś naprawdę będzie miał problemy finansowe i będzie mu ciężko odbić się od dna, nowym graczom zawsze to jakiegoś zwierzaka do pomocy zaoferujemy), TA, siege, Guild Wars, to wszystko będzie zapewnione.

Zasady jakie nowy jak i stary gracz musi przestrzegać:

- kultura osobista

- zrozumienie drugiego gracza

- znajomość języka polskiego

- bezkonfliktowość ( taki gracz który będzie co chwila organizował jakieś kłótnie, awantury, rozróby na gildii będzie natychmiastowo wyrzucany bez żadnego "ALE" )

- pomoc innemu graczowi ( chodzi tu o pomoc teoretyczną względem nowych graczy )

- przestrzeganie powyższych punktów

Pragnę jeszcze poinformować że pierwsze 10 osób które zgłoszą się o dojście do gildii, dostaną najwyższą z możliwych gildijnych rang do zdobycia.

Każdy zainteresowany dojściem, proszę o napisanie w tym dziale w taki o to sposób:

(przykład...)

Imię - Bartek

Lat - 22

Nick w grze - Izoo

Lub też możecie pisać do mnie w grze z prośbą o dojście, mój nick to Izoo, jestem zazwyczaj w godzinach wieczornych w grze, np. 20-21.

Pozdrawiam.

Jedno malutkie pytanie.. do jakiej to jest gry ? :D

Podałbyś chociaż w jakiej grze....

Gra Rappelz, spójrzcie na podpis użytkownika :)

Przy okazji Andrzej twój post nie potrzebny ale prawdopodobnie w tym samym czasie co Aeth napisałeś bo widzę godzinę :)

Awwww tak się rozpędziłem że zapomniałem napisać jaka gra xD Przepraszam bardzo ;p Już daje na początek.

Jestem chętny dopiero zaczełem sciągać gierkę za 10 min zaczynam grać.Jak coś napiszę :)

Ten serwer to jest chyba serwer Rapplez o ile google się nie myli xD

No i co ? Tyle Was chętnych było a nikt nie odpowiada ? Czyżby to była zwykła gadka szmatka ?

szczerze jak odpalilem gre po 2 min ja odinstalowalem..ta grafika nie jest dla mnie poprostu mnie odrzuca

szczerze jak odpalilem gre po 2 min ja odinstalowalem..ta grafika nie jest dla mnie poprostu mnie odrzuca

Po 1 nowe zdanie rozpoczyna się z dużej litery a kończy zaś "kropką". To tylko tak dla jasności, nie że Cię tym chciałem urazić czy coś...

Po 2 nie wiem czy wiesz ale nie ocenia się książki po okładce. Tak samo jest z grami, nie ocenia ich się po grafice.

Po 3 nie wiem jakie elementy grafiki Cię odrzucają, gra graficznie jak na tamte czasy wymiata i do tej pory trzyma ten poziom. Jest full 3D, nie ma kwadratów, wszystko jest starannie wykonane, rzecz jasna to nie silnik Cry Engine 3, ale narzekać też nie można, chyba że dla Ciebie grafika w Metin2 albo Tibii jest dużo lepsza niż w Rappelz, no to wtedy wybacz ale stoimy na zupełnie innym poziomie.

Po 4 pogranie w grę 2 minuty to chyba jednak stosunkowo za mało by ocenić czy gra jest godna uwagi czy nie. I wydaje mi się, że w tym przypadku się ze mną zgodzisz.

Po 5 gusta, gustami no i nie ma o czym gadać. Jednym dogodzisz, drugim zaś nie.

Generalnie grafika nie powala na kolana, gdzie teraz wychodzą takie graficznie gry że rappelz się chowa i to sam przyznam, ale ta gra ma to coś w sobie, gdzie ja sam, wytrzymałem 2 lata z nią i dalej trzymam. Mój pierwszy raz z tą grą wyglądał tak samo jak Twoj, "e, grafika taka sobie", po 2 minutach z gry wyszedłem, bo tak... słaby sprzęt wtedy miałem, to i lagi i zacinki masakryczne miałem, jakoś dziwne mi się grało ( wtedy byłem bardziej nastawiony jak dziecko na cukierkowo-bajeczkowe giereczki ) to odinstalowałem. Po jakimś czasie z nowym sprzętem, powróciłem i wtedy po dłuższej chwili grania, bez lagów, bez zacinek, w końcu dostrzegłem to coś w tej grze co mnie przyciągło na dłuuuugą chwile

Proszę Cie nie broń Rapelzza . Wszedłem na 5min zobaczyłem grafikę (słaba) , ale gram dalej . Podszedłem do gościa z misją kazał ubić mi jakiegoś moba . Poszedłem ubiłem 2 i uznałem , że odpuszczę sobie tą grę .

1. Grafika (słaba) i mnie odrzuca.

2.Uderzenie w moba trwa co 2 sekundy mimo , że skilli nie miałem jeszcze , ale bez żadnych obrotów itd. wgl. gra bez widocznej dynamiki by zachęcić graczy , a dla mnie dynamika jest bardzo ważna.

3.Chodzenie myszką totalnie mnie rozwaliło . Dla mnie jest to męczące niestety.

4.Słaby system wybierania twarzy postaci , chodzi się klonami jak w metin2

5. Mało klas bo tylko 3 i nawet jeśli są podklasy to pewnie tak samo denne jak ta gra.

Grałem tylko 5 min i przez ten czas znalazłem dla mnie tyle minusów , że uznałem nie ma sensu w to grać dłużej.

Z tego co na filmikach widziałem chodzisz kogutem i słyszałem , że da się go ulepszyć czy coś , ale polega to na tym , że wszystko jest podobne do niego. Nawet pvp bardzo nie ciekawe z tego co po filmiku widziałem nie ciekawe , a PVP dla większości graczy jest ważną cechą . Może i to stara gra , lecz uważam , że lepiej ściągnąć WoWa RoMa czy Aiona niż tracić czas na tą grę .Dodam , że nie za wiele gra w to ludzi ; ) . Wyraziłem swoje zdanie na temat i rozumiem , że tobie ta gra się podoba. Daje tej grze 1/5 i uważam , że to jedno z najgorszych MMO .

Z igły widły...

To wymaga grafiki 128MB?

Po 1 nowe zdanie rozpoczyna się z dużej litery a kończy zaś "kropką". To tylko tak dla jasności, nie że Cię tym chciałem urazić czy coś...Po 2 nie wiem czy wiesz ale nie ocenia się książki po okładce. Tak samo jest z grami, nie ocenia ich się po grafice.Po 3 nie wiem jakie elementy grafiki Cię odrzucają, gra graficznie jak na tamte czasy wymiata i do tej pory trzyma ten poziom. Jest full 3D, nie ma kwadratów, wszystko jest starannie wykonane, rzecz jasna to nie silnik Cry Engine 3, ale narzekać też nie można, chyba że dla Ciebie grafika w Metin2 albo Tibii jest dużo lepsza niż w Rappelz, no to wtedy wybacz ale stoimy na zupełnie innym poziomie.Po 4 pogranie w grę 2 minuty to chyba jednak stosunkowo za mało by ocenić czy gra jest godna uwagi czy nie. I wydaje mi się, że w tym przypadku się ze mną zgodzisz.Po 5 gusta, gustami no i nie ma o czym gadać. Jednym dogodzisz, drugim zaś nie.Generalnie grafika nie powala na kolana, gdzie teraz wychodzą takie graficznie gry że rappelz się chowa i to sam przyznam, ale ta gra ma to coś w sobie, gdzie ja sam, wytrzymałem 2 lata z nią i dalej trzymam. Mój pierwszy raz z tą grą wyglądał tak samo jak Twoj, "e, grafika taka sobie", po 2 minutach z gry wyszedłem, bo tak... słaby sprzęt wtedy miałem, to i lagi i zacinki masakryczne miałem, jakoś dziwne mi się grało ( wtedy byłem bardziej nastawiony jak dziecko na cukierkowo-bajeczkowe giereczki ) to odinstalowałem. Po jakimś czasie z nowym sprzętem, powróciłem i wtedy po dłuższej chwili grania, bez lagów, bez zacinek, w końcu dostrzegłem to coś w tej grze co mnie przyciągło na dłuuuugą chwile

Czyli co? Nikt nie może wyrazić własnego zdania? Osobiście uważam że Rappelz to shit taki sam jak Metin2 czy Tibia.

Grałem około godziny. Powiesz że za krótko. Ale ja nie dałbym rady ocenić jej wyżej. Oceniłbym ją 3/10 za system petów.

Tyle ode mnie.

Witam,

Pragnę poinformować że powstała bardzo fajna gildia w grze Rappelz USA na serwerze Bahamut.

Rekrutujemy nowych jak i starej daty graczy.

Jak na razie wymagań co do lvla nie ma. Innymi słowy, do gildii może dołączyć każda osoba która będzie chciała. Oferujemy miłą atmosferę, w miarę możliwości jakąkolwiek pomoc, w razie "konieczności" nawet i materialną (konieczności czyli jak już ktoś naprawdę będzie miał problemy finansowe i będzie mu ciężko odbić się od dna, nowym graczom zawsze to jakiegoś zwierzaka do pomocy zaoferujemy), TA, siege, Guild Wars, to wszystko będzie zapewnione.

Zasady jakie nowy jak i stary gracz musi przestrzegać:

- kultura osobista

- zrozumienie drugiego gracza

- znajomość języka polskiego

- bezkonfliktowość ( taki gracz który będzie co chwila organizował jakieś kłótnie, awantury, rozróby na gildii będzie natychmiastowo wyrzucany bez żadnego "ALE" )

- pomoc innemu graczowi ( chodzi tu o pomoc teoretyczną względem nowych graczy )

- przestrzeganie powyższych punktów

Pragnę jeszcze poinformować że pierwsze 10 osób które zgłoszą się o dojście do gildii, dostaną najwyższą z możliwych gildijnych rang do zdobycia.

Każdy zainteresowany dojściem, proszę o napisanie w tym dziale w taki o to sposób:

(przykład...)

Imię - Bartek

Lat - 22

Nick w grze - Izoo

Lub też możecie pisać do mnie w grze z prośbą o dojście, mój nick to Izoo, jestem zazwyczaj w godzinach wieczornych w grze, np. 20-21.

Pozdrawiam.