Witam,
Pragnę poinformować że powstała bardzo fajna gildia w grze Rappelz USA na serwerze Bahamut.
Rekrutujemy nowych jak i starej daty graczy.
Jak na razie wymagań co do lvla nie ma. Innymi słowy, do gildii może dołączyć każda osoba która będzie chciała. Oferujemy miłą atmosferę, w miarę możliwości jakąkolwiek pomoc, w razie "konieczności" nawet i materialną (konieczności czyli jak już ktoś naprawdę będzie miał problemy finansowe i będzie mu ciężko odbić się od dna, nowym graczom zawsze to jakiegoś zwierzaka do pomocy zaoferujemy), TA, siege, Guild Wars, to wszystko będzie zapewnione.
Zasady jakie nowy jak i stary gracz musi przestrzegać:
- kultura osobista
- zrozumienie drugiego gracza
- znajomość języka polskiego
- bezkonfliktowość ( taki gracz który będzie co chwila organizował jakieś kłótnie, awantury, rozróby na gildii będzie natychmiastowo wyrzucany bez żadnego "ALE" )
- pomoc innemu graczowi ( chodzi tu o pomoc teoretyczną względem nowych graczy )
- przestrzeganie powyższych punktów
Pragnę jeszcze poinformować że pierwsze 10 osób które zgłoszą się o dojście do gildii, dostaną najwyższą z możliwych gildijnych rang do zdobycia.
Każdy zainteresowany dojściem, proszę o napisanie w tym dziale w taki o to sposób:
(przykład...)
Imię - Bartek
Lat - 22
Nick w grze - Izoo
Lub też możecie pisać do mnie w grze z prośbą o dojście, mój nick to Izoo, jestem zazwyczaj w godzinach wieczornych w grze, np. 20-21.
Pozdrawiam.