Gildia Prius Online PK serwer Madness

Witam.

Chciałbym zaprosić Was do przyłączenia się do naszej gildii Madness w grze Prius online. Jesteśmy dość dużą, zżytą ze sobą ekipą. Poszukujemy osób chętnych do zaczęcia gry dnia 02 VI 2011.

Chętnych zapraszamy na naszego familijnego tsa 94.23.246.192:9987

Jeżeli nie jesteś zainteresowany przyłączeniem się do nas, możesz poprosić o kanał dla swojej gildii. Dobrym pomysłem byłoby aby wszystkie polskie gildie były na jednym tsie, zawsze łatwiej znaleźć pomoc. :)

Serdecznie zapraszam

Artiz

Ja z checia pogram ;) ale jak juz gram mmorpg to jakies dobre i niezle no lajfuje wiec Sa tam jakies rajdy? Bardziej questy czy grind? sa jakies ciekawe systemy/ moze Questy Globalne jak w warhammerze?

w grze jest grind i quest i na tym i na tym da się expic są rajdy itp

ja sie to na pisze :) w takim razie do jutra :P

Przejdę Wieśka 2 to raczej też z Wami pogram.

Czekam na Prius z niecierpliwością a do guild chętnie dołączę później wbije na ts'a.

Z chęcią dołączę do was, do zobaczenia na tsie. ;)

Chetnie z wami zagram jutro będe mógł ale nie za długo bo mam testy w szkole ale od piątku mogł grać az do woli bo bede mial wakacje wiec widzimy sie jutro na tsie

Ja też chętnie dołączę..bo czemu nie? ;) Na TSa jednakże nie wbiję więc sobie musimy jakiś kontakt znaleźć. Korzystam z xfire'a, ale w razie czego, zawsze jest PMka.

My przyjmujemy tylko osoby które korzystają z ts wiec zapraszam na ts

Z checia zagram z wami ts jest wejde wieczorkiem

Czemu nikt nie zrobi gildi Husaria. To jest polska klasyka.

Trudno, nie pogram z wami. ;]

Tez sie chetnie przylacze, jutro wejde na ts'a ;d

Do fiutra:D

Również z chęcią z wami zagram za 20 min bd miał gierkę także po południu się jeszcze odezwę ;]

a na jakim serwerze będzie gildia, bo nazwy serwera podanej w temacie nie ma :)

Pozdrawiam!

Artiz, czy z tymi polskimi gildiami na jednym tsie wam wyjdzie to wątpię :P. Pamiętasz jakie były jazdy na FW więc czy w Priusie się to zmieni to wątpię.

Canaton

Xaorus "Husaria" klasyka??? nie zgodzę się z tym większość ludzi uważa że ta nazwa jest denna w tym ja.

Madness najlepsza gildia, zgrana ekipa ludzie którzy znają się po kilka lat zapraszamy :D

Zmiana portu ts na 9988 Zapraszam

Witam.

Chciałbym zaprosić Was do przyłączenia się do naszej gildii Madness w grze Prius online. Jesteśmy dość dużą, zżytą ze sobą ekipą. Poszukujemy osób chętnych do zaczęcia gry dnia 02 VI 2011.

Chętnych zapraszamy na naszego familijnego tsa 94.23.246.192:9987

Jeżeli nie jesteś zainteresowany przyłączeniem się do nas, możesz poprosić o kanał dla swojej gildii. Dobrym pomysłem byłoby aby wszystkie polskie gildie były na jednym tsie, zawsze łatwiej znaleźć pomoc. :)

Serdecznie zapraszam

Artiz