Gildia Rusty Hearts

A więc chciałbym założyć gildię w jutrzejszej close becie rusty hearts tylko potrzebuję chętnych do dowiedzenia się ile kosztuje gildia i jak się ją zakłada i w końcu na zbieranie pieniędzy na gildie

TS3 : ts3.lameday.net

pokój rusty hearts hasło : hearts

proszę też pisać kim będziecie grać i jakie nicki sobie ustawicie

nick:Eustachy

Postać:Tude

Z tego co wiem cb rusty hearts startuje 20 lub 27 lipca (sa 2 wersje).

Że tak zapytam . Po co grać w close bete? Potem bedzie wipe, warto marnować czas?

Są ludzie, którzy grają dla przyjemności. Nie po to by mieć duży lvl.

@Down: Nie czaje twojego rozumowania. Co rozumiesz przez "granie od nowa?" Bo ja wbijanie lvl od początku. Bo niby co innego?

a czy ja coś mówie o biciu lvlu ? Naucz się czytać bo widzę że masz problemy...

Po co grać w grę skoro nawet jak Ci się bardzo spodoba , później bedziesz musiał grać od nowa - napisałem jak dla dziecka , może zrozumiesz .

Widzisz przyjemność w graniu od nowa ? Interesujące..

@up Dlaczego się go czepiasz ? Może tak lubi - jego sprawa. Swoją drogą CBT jest do wyłapywania błędów, żebyśmy potem mogli grać w produkt bez błędów. Poza tym na CBT można poznać grę, obeznać się jej mechanizmach itp itd dzięki czemu oni od początku normalnej wersji będą wiedzieli o co be, a Ty będziesz w tyle i będziesz dopiero ogarniał wszystkie aspekty gry. Btw, napisałem jak dla dziecka, może zrozumiesz :P;)

A więc chciałbym założyć gildię w jutrzejszej close becie rusty hearts tylko potrzebuję chętnych do dowiedzenia się ile kosztuje gildia i jak się ją zakłada i w końcu na zbieranie pieniędzy na gildie

TS3 : ts3.lameday.net

pokój rusty hearts hasło : hearts

proszę też pisać kim będziecie grać i jakie nicki sobie ustawicie

nick:Eustachy

Postać:Tude