Gildia Steel and Magic - serwer Orchidna

Multigamingowa społeczność Steel and Magic zaprasza do wspólnej gry w ArcheAge jak i inne tytuły!
Rozwijamy się w każdym kierunku korzystając ze wszystkich aspektów gry, PvE/PvP/Siege, startujemy również
z Role-Play (nieobowiązkowe). Gramy po stronie Nuia. Obecnie pracujemy nad rozbudową gildii pod względem siedziby oraz okrętów.
Stawiamy głównie na dobrą zabawę i miłą atmosferę, gildia powinna być miejscem w którym można się zrelaksować i pośmiać ze znajomymi.
Nasza społeczność istnieje od marca 2013 roku, posiadamy rozbudowane forum i prywatny serwer ts3.
www.steelandmagic.pl zaprasza!
W grze możecie pisać do Przemo, Talesni, Panczopoli, Ununquadium.

Fajnie jak byś jeszcze podał z której strony was szukać (E czy W).

Fajnie jak byś jeszcze podał z której strony was szukać (E czy W).

Dziękuję bardzo za uwagę. Już poprawiłam :)

A ładnie to tak kopiować teksty i wzór karty postaci? :)
Z waszego forum: http://i.imgur.com/9NKrQpD.png
A tu oryginał: http://forum.aiwe.eu/index.php?topic=3093.0

Gram na tym samym serwerze i nieco przypatrzyłem się gildii. Opinię to mają straszną. Rozmawiałem z kilkoma osobami, które odeszły z ich gildii. Twierdzą że założyciele to typowa dzieciarnia, nie umiejąca trzymać wszystkiego w ryzach i wykłócająca się o byle co.

Xar przykro mi, że Cię to tak uraziło, że aż musiałeś napisać o tym na dwóch forach ale wystarczyło porozmawiać z Ayem zwłaszcza, że się znacie i znajomym takich rzeczy się nie robi. Z tego co wiem to on u was zaczynał przygodę z RP więc powinieneś się cieszyć, że chłopak bierze z was przykład i traktuje was jak swojego mentora. Na forum Aye już zaznaczył na kim się wzorował. Poza tym karta postaci i tak zawsze wygląda tak samo więc nie wiem po co ciągnąć temat... Jak ktoś chce stworzyć swoją postać to musi określić jej imię, nazwisko, wygląd itd. - wybacz ale to jest wszędzie więc nie wiem o jakiej oryginalności tu mowa. Jeśli masz dalej jakiś problem to napisz do Aye na forum Steel and Magic i sobie porozmawiajcie.

godman59 to co piszesz to są bzdury wyssane z palca przez Zikesa bardzo możliwe, że go znasz. Zikes robi Czarny PR dlatego doszły Cię takie słuchy a spowodowane jest to odmową wchłonięcia nas przez Awangarde. Zikes lubi tak "rekrutować" nowych graczy do gildii w której się znajduje kłamiąc o sojuszu z Red Dawnami i oczerniając naszą gildie. Doszły do nas informacje o tym, że Awangarda pisze do każdego od nas z gildii wiadomości prywatne obrażając nas w celu zrekrutowania naszych członków gildii do siebie co nie jest ładnym zachowaniem.

W związku z tym próbowaliśmy nawiązać jakiś kontakt z liderem Awangardy jednak to się nie udało, ponieważ ich lider cyt. Nie widzi żadnego konfliktu między gildiami. Prościej mówiąc ma to gdzieś. Skoro ich lider nie przejął się całą sprawą postanowiliśmy napisać do ich rzekomego sojuszu czyli do lidera Red Dawn. Tu spotkała nas miła niespodzianka. Lider Red Dawn porozmawiał z nami bez problemu i się bardzo zdenerwował tym, że Awangarda kłamie i ściąga do siebie polskich graczy twierdząc, że mają super sojusz. W ten sposób Awangarda zwróciła na siebie uwagę Red Dawn co nie koniecznie wyjdzie im na zdrowie. Wierz w co chcesz ale takie słuchanie plotek na dobre nie wychodzi więc lepiej zaciągnąć informacji u źródła albo przekonać się na własnej skórze.

A co do kłótni i dzieci to jakoś ich nie zauważyłam chyba, że ktoś miał na myśli dzieci posiadane przez niektórych z nas...

Pozdrawiam serdecznie :)

Jako członek Red Dawn nigdy nie słyszałem, by Awangarda wchodziła w skład tego sojuszu, natomiast byłem świadkiem, jak Zikes starał się złączyć z inną gildią podając się właśnie na tą informację.

Talesni jak widzisz skaczę z radości.

Oczywiście domyślam się, że wasze możliwości w pewnym momencie natrafią na gruby mur, którego nie przeskoczycie - opcje kopiowania prędzej, czy później się kończą - tym bardziej, że mamy w planach kilka naprawdę konkretnych projektów, jeśli chodzi o RP. Ale wierz mi - nie jest fajne, kiedy ktoś po chamsku kopiuje pewne prace i motywy, którą inni tworzyli latami i nie, bynajmniej nie chodzi tu już o sam wzór KP...To był tylko przykład. Zdaje się, że macie gdzieś to, czy nam się to podoba. Wiedz także, że nie są to jedynie moje odczucia, bo sporo osób z naszej gildii poczuło się dotkniętych tym zachowaniem. Ale wy najwyraźniej jesteście na to obojętni - no bo przecież "Aye" jest jakimś moim znajomym (?) co go usprawiedliwia (?), szkoda, że NIE ZNAM gościa, dodatkowo wrabiasz mnie/nas w jakichś mentorów, na których się NIE pisaliśmy. Dla mnie osobiście jest to zwyczajnie żałosne, a tym gorzej, jeśli osoba dołączyła do nas, posiedziała jakiś tydzień - poobserwowała - po czym zaczęła robić po cichu coś takiego. Słabe. Rozumiem jeszcze, gdyby był to ktoś z boku... Aż dziw bierze, że jest to ta sama społeczność, którą tworzyła Hatzu. Fuj. Wstydźcie się. Jestem zwyczajnie zniesmaczony - nic więcej.

Nie pozdrawiam,

Aiwe.eu

Xar to nie jest dyskusja, którą powinno się przeprowadzać na publicznym forum. Zgłoś się z tym do administracji/ osoby, która to skopiowała a nie zażalenia w poście rekrutacyjnym wypisujesz. Zachowujesz się jak rozpieszczony bachor. W tej sytuacji pozwolę sobie Ciebie zacytować ( lekko dopasowując treść do kontekstu): "Fuj. Wstydź się. Jestem zwyczajnie zniesmaczony - nic więcej."

Xar odsyłam Cię do ostatniego zdania w moim poprzednim poście, który był skierowany do Ciebie. Masz jakiś problem to pisz do osoby, która się tym zajmuje i skończ już nabijać sobie posty w tym temacie.

Dziękuję Crilanous za interwencje :)

Tak jak kolega wyżej napisał jest to temat poświęcony rekrutacji więc proszę o niczym innym tu nie pisać.

W dalszym ciągu zachęcam wszystkich do dołączenia w nasze szeregi oraz do wspólnej gry. Do zobaczenia w grze :)

Gildia w dalszym ciągu rekrutuje ! Zachęcam wszystkich do grania razem z nami nawet jeśli miały by to być tylko 2 godzinki dziennie :) Służymy radą i pomocą :) W grze możecie pisać do Talesni, Panczopoli, Przeklety lub do kogoś z naszej gildii a wtedy zostaniecie przekierowani do odpowiedniej osoby od rekrutacji. Zapraszam również na nasze forum, bo tam również odbywa się rekrutacja :)

Multigamingowa społeczność Steel and Magic zaprasza do wspólnej gry w ArcheAge jak i inne tytuły!
Rozwijamy się w każdym kierunku korzystając ze wszystkich aspektów gry, PvE/PvP/Siege, startujemy również
z Role-Play (nieobowiązkowe). Gramy po stronie Nuia. Obecnie pracujemy nad rozbudową gildii pod względem siedziby oraz okrętów.
Stawiamy głównie na dobrą zabawę i miłą atmosferę, gildia powinna być miejscem w którym można się zrelaksować i pośmiać ze znajomymi.
Nasza społeczność istnieje od marca 2013 roku, posiadamy rozbudowane forum i prywatny serwer ts3.
www.steelandmagic.pl zaprasza!
W grze możecie pisać do Przemo, Talesni, Panczopoli, Ununquadium.