z Role-Play (nieobowiązkowe). Gramy po stronie Nuia. Obecnie pracujemy nad rozbudową gildii pod względem siedziby oraz okrętów.
Gildia Steel and Magic - serwer Orchidna
z Role-Play (nieobowiązkowe). Gramy po stronie Nuia. Obecnie pracujemy nad rozbudową gildii pod względem siedziby oraz okrętów.
Fajnie jak byś jeszcze podał z której strony was szukać (E czy W).
Fajnie jak byś jeszcze podał z której strony was szukać (E czy W).
Dziękuję bardzo za uwagę. Już poprawiłam
A ładnie to tak kopiować teksty i wzór karty postaci?
Z waszego forum: http://i.imgur.com/9NKrQpD.png
A tu oryginał: http://forum.aiwe.eu/index.php?topic=3093.0
Gram na tym samym serwerze i nieco przypatrzyłem się gildii. Opinię to mają straszną. Rozmawiałem z kilkoma osobami, które odeszły z ich gildii. Twierdzą że założyciele to typowa dzieciarnia, nie umiejąca trzymać wszystkiego w ryzach i wykłócająca się o byle co.
Jako członek Red Dawn nigdy nie słyszałem, by Awangarda wchodziła w skład tego sojuszu, natomiast byłem świadkiem, jak Zikes starał się złączyć z inną gildią podając się właśnie na tą informację.
Talesni jak widzisz skaczę z radości.
Oczywiście domyślam się, że wasze możliwości w pewnym momencie natrafią na gruby mur, którego nie przeskoczycie - opcje kopiowania prędzej, czy później się kończą - tym bardziej, że mamy w planach kilka naprawdę konkretnych projektów, jeśli chodzi o RP. Ale wierz mi - nie jest fajne, kiedy ktoś po chamsku kopiuje pewne prace i motywy, którą inni tworzyli latami i nie, bynajmniej nie chodzi tu już o sam wzór KP...To był tylko przykład. Zdaje się, że macie gdzieś to, czy nam się to podoba. Wiedz także, że nie są to jedynie moje odczucia, bo sporo osób z naszej gildii poczuło się dotkniętych tym zachowaniem. Ale wy najwyraźniej jesteście na to obojętni - no bo przecież "Aye" jest jakimś moim znajomym (?) co go usprawiedliwia (?), szkoda, że NIE ZNAM gościa, dodatkowo wrabiasz mnie/nas w jakichś mentorów, na których się NIE pisaliśmy. Dla mnie osobiście jest to zwyczajnie żałosne, a tym gorzej, jeśli osoba dołączyła do nas, posiedziała jakiś tydzień - poobserwowała - po czym zaczęła robić po cichu coś takiego. Słabe. Rozumiem jeszcze, gdyby był to ktoś z boku... Aż dziw bierze, że jest to ta sama społeczność, którą tworzyła Hatzu. Fuj. Wstydźcie się. Jestem zwyczajnie zniesmaczony - nic więcej.
Nie pozdrawiam,
Xar to nie jest dyskusja, którą powinno się przeprowadzać na publicznym forum. Zgłoś się z tym do administracji/ osoby, która to skopiowała a nie zażalenia w poście rekrutacyjnym wypisujesz. Zachowujesz się jak rozpieszczony bachor. W tej sytuacji pozwolę sobie Ciebie zacytować ( lekko dopasowując treść do kontekstu): "Fuj. Wstydź się. Jestem zwyczajnie zniesmaczony - nic więcej."
Xar odsyłam Cię do ostatniego zdania w moim poprzednim poście, który był skierowany do Ciebie. Masz jakiś problem to pisz do osoby, która się tym zajmuje i skończ już nabijać sobie posty w tym temacie.
Dziękuję Crilanous za interwencje
Tak jak kolega wyżej napisał jest to temat poświęcony rekrutacji więc proszę o niczym innym tu nie pisać.
W dalszym ciągu zachęcam wszystkich do dołączenia w nasze szeregi oraz do wspólnej gry. Do zobaczenia w grze
Gildia w dalszym ciągu rekrutuje ! Zachęcam wszystkich do grania razem z nami nawet jeśli miały by to być tylko 2 godzinki dziennie Służymy radą i pomocą
W grze możecie pisać do Talesni, Panczopoli, Przeklety lub do kogoś z naszej gildii a wtedy zostaniecie przekierowani do odpowiedniej osoby od rekrutacji. Zapraszam również na nasze forum, bo tam również odbywa się rekrutacja