Gildia w SUN Online

Witam.

Zbieram ekipę dla wszystkich niedobitków, których nie zwerbował guru do swojej ekipy. Ja zmierzam trochę w inna stronę a mianowicie mierzę w SUN Online.

Szukam ludzi, z którymi będę w stanie skopaś tyłki tym wszystkim dupkom z zachodu i pokazać, że Polacy nie gęsi, swój język mają. Oczywiście przy tym mamy się dobrze bawić i miło spędzić czas.

Dlaczego szukam ekipy, a nie próbuje sił samemu? Gdyż SUN to produkcja stawiająca bardzo duży nacisk na granie drużynowe. Dungeony wymagają dużego zagrania i zorganizowania oraz ogarnietego teamu. A przecież o wiele przyjemniej gra się z ludzi, których się zna, prawda?

Tak więc wszystkich chętnych zapraszamy do wspólnej zabawy. Proszę jednak o wcześniejsze zapoznanie się z produktem, poprzez recenzje, opisy, gameplay'e. Chcę uniknąć sezonowców ze slomianym zapałem, którzy po kilku dniach/godzinach grania stwierdza, że SUN im się nie podoba...

Jeśli zgłosi się parę osób, to podam dane do kanału na ts3, gdzie będziemy mogli się spotkać i pogadać.

PS: Stworzyłem już Gildie, aby zebrać nasza ewentualną ekipę do kupy, aby nikt nie musiał nikogo szukać. Gildie nosi nazwę "SzareSzeregi" i jeśli nazwa Wam nie przypasuje, to zrobimy nową.

To chyba na tyle.

Pozdrawiam i zapraszam do gry!