Poszukuje graczy do gildii na realmie Prophecy. Najlepiej początkujących graczy gdyż sam dopiero zacząłem i mam 36 poziom, liczy się dobra zabawa i atmosfera w grze !
Gildia
36 lvl hmm...
1) Nie rób gildii, znajdź jakąś która nauczy cię gry. Głupotą jest tworzyć gildię newee 3 lata po wydaniu gry.
2) Szukaj jakiegos constparty z którym będziesz się dobrze bawił, gildia to za dużo. Masz opcję family.
3) 36 lvl to nawert gry nie widziałeś Warbornem/Krasnalem to 4h-5h na wbicie. Sama gra zaczyna się na 50 lvlu
4) Polecam discord i tam posuzkać, ale pierw dobij ten 50 chociaż
5) Właściwie graj. Sam wreszcie znajdziesz ludzi by mieć fun
Dziękuje za rady, właśnie szukam jakiś ludzi do gry bo samemu nie da się wyciągnąć pełnej zabawy
Ja również nie dawno zacząłem razem z kolegą, 34 poziom dopiero zdobyty Warbonem, więc jeśli szukasz towarzyszy którzy pewnie jak ty wiedzą o grze niewiele. Ja osobiście po każdej godzinie gry zaczynam dostawać bólu głowy po tym jak ta Archeage się obszerny i w ogóle nadmiar tego wszystkiego znajduje się w 1 grze.
Z przyjemnością ! Wreszcie ktoś do gry i pogadania o tym świecie
3) 36 lvl to nawert gry nie widziałeś Warbornem/Krasnalem to 4h-5h na wbicie. Sama gra zaczyna się na 50 lvlu
Rizin, 30 lvl warbornem wbijasz w 1,5h
No to prawda, Archeage jest dość obszerną grą w content, coby nie było jest to sandbox
ja gram już 5 h i 15 lvl mam jakim cudem wy robicie to w 1,5 ? wiem ze stary temat ale moze ktos odpisze
Warborn/Krasnal i tylko storyline robić. 30 lvl instant. Jak masz patrona to do tego labor daje Ci tony expa. Od 30 world bossy, CR, GR na których też robią bossy. Dunegony (Na 18 już masz pierwszy) i lvl leci.
Reszta ras ma trochę gorzej. Dobij 18 i rób oba dunegony dostępne ogólnie. Do tego dołączaj do WB - z tego co pamiętam kamyków nie dają, ale dla low lvli każdy WB to chyba lvl up.
No i serio - jak możesz to zainwestuj odrazu w patrona i nawet skłaki kop by kasę zacząć już gromadzić - a potrzeba jej duuuuuużo.
Poszukuje graczy do gildii na realmie Prophecy. Najlepiej początkujących graczy gdyż sam dopiero zacząłem i mam 36 poziom, liczy się dobra zabawa i atmosfera w grze !