Gildie, czy warto się w to bawić?

Witam.

Niedawno pytałem czy warto zacząć grać w BDO, no i jak widać warto.

Ale przechodząc do sedna pytania z tematu.

Czy warto szukać jakieś polskiej gildii, czy może ulkować się w jakiejś wielonarodowościowej ?

A może założyć własną gildię żółtodziobów ?

Domyślam się że w BDO nie można należeć do kilku gildii jak ma to miejsce w GW2. Gdzie mogłem należeć i do topki gildii WvW i PvP a na rajdy i dungi biegałem z polakami.

Z góry mówię narazie nie mam parcia na bycie bogiem pvp, chodzi mi bardziej o pve, pogadanie sobie z innymi.

Ps. (Nie chce zakładać nowego tematu żeby nie spamować) Tylko mi się wydaje że łuk Rangera jest średnio użyteczny ?

Pozdrawiam Samarox.

swojej nie zkaladaj tylko dolacz do jakiejs ktora juz ma rozwiniete umki gildyjne
Polska gildia to sfora jednak sa pewne wymagania ;P dzue xD

Elfik jest sztos nie jest srednio uzyteczna jest sztos.

Witam.

Niedawno pytałem czy warto zacząć grać w BDO, no i jak widać warto.

Ale przechodząc do sedna pytania z tematu.

Czy warto szukać jakieś polskiej gildii, czy może ulkować się w jakiejś wielonarodowościowej ?

A może założyć własną gildię żółtodziobów ?

Domyślam się że w BDO nie można należeć do kilku gildii jak ma to miejsce w GW2. Gdzie mogłem należeć i do topki gildii WvW i PvP a na rajdy i dungi biegałem z polakami.

Z góry mówię narazie nie mam parcia na bycie bogiem pvp, chodzi mi bardziej o pve, pogadanie sobie z innymi.

Ps. (Nie chce zakładać nowego tematu żeby nie spamować) Tylko mi się wydaje że łuk Rangera jest średnio użyteczny ?

Pozdrawiam Samarox.