Witam, znajdzie się jakaś gildia w guild Wars 2? Liczę na jakąś bardzo masywna
Gildie Guild Wars 2
Proszę bardzo link do temaciku: https://mmorpg.org.pl/forum/topic/93574-guild-wars-2-guardian-brigade-pol/
Duża, dobra, polska gildia z miłą atmosferą w dodatku robiąca raidy jak i aktywnie grająca na WvW.
Dziękuję
Osobiscie nie gram juz w gw ale jak najbardziej polecam kiedys bylem. I sobie chwale. za***ista ekipa. A szycha gra jeszcze? Heeh za***isty ziomeczek to byl w moich klimatach heheh
My jak coś znajdujemy się tutaj i właśnie rozpoczynamy reaktywację gildii.
>>>>Szopy Pracze Wymiatacze <<<<<
My jak coś znajdujemy się tutaj i właśnie rozpoczynamy reaktywację gildii. >>>>Szopy Pracze Wymiatacze <<<<<
Szopy pracze woho, posiadacie już guild hall czy dopiero będzie robiony? Nie ukrywam, że dałbym wiele aby uczestniczyć w początkach tego procesu
mam guild hall ale 25 lvl więc początek.Zapraszamy do nas jak masz chęć i miło będzie mieć kogoś kto chce pomóc w rozwoju
mam guild hall ale 25 lvl więc początek.Zapraszamy do nas jak masz chęć i miło będzie mieć kogoś kto chce pomóc w rozwoju
Hej. Ja dopiero zaczynam w GW2. Kiedyś dawno temu kupiłem podstawkę jak jeszcze nie było f2p. Szukam aktywnej gildii z czatem (np. Discord).
Dziękujemy że dajecie nam szansę i dołączacie do naszej gildii oby tak dalej Czym nas więcej tym lepiej. Pozdrawiam
Witam, znajdzie się jakaś gildia w guild Wars 2? Liczę na jakąś bardzo masywna