Gintama-dlaczego tak mało popularna?

dokładnie Gintama w Polsce leży.

Zaś za granicą poczyna sobie zaraz lepiej w końcu od kiedy mało popularne anime robi Movie 2 w takim krótkim czasie :o?

Zresztą Myanimelist

TOP Anime - dziękuje postoje wszystkie serie Gintamy w Topce i ludzie twierdzą, że jest mało popularna :o :o :o ?

Ponieważ z Gintamą już tak jest. Wiadomy jest fakt iż Shiroyasha ma multum fanów na całym świecie przeca. Imo Gintama zawsze ślizgała się pomiędzy jedną z tych serii popularnych , a tych na które jest hype bo taka jest prawda. Wiele topek anime, głównie odnośnie humoru wysoko stawia Gintame. Polecić humorzaste anime? Zapytajta a o tym mało popularnym anime usłyszysz od kogokolwiek na jakimkolwiek forum i wyjdzie iż to nie jest jakieś mało popularne anime, tylko anime jak każde inne z wieloma fanami na całym globie :P

W sumie gintama zlym anime nie jest.

Dopiero od odcinka 50+ zaczyna sie cos dziac tzn. akcja, walki. krew ( O.o ).

Epizodyczne odcinki maga nudzic ale mi to osobiscie nie przeszkadzalo.

Niektore odcinki zwalaly z nog swoim humorem, a niekiedy po prostu przeskakiwalem do kolejnego odcinka.

Seria dosc specyficzna. Niestety by sie wciagnac trzeba te pierwsze 50 odcinkow obejrzec.

Najbardziej rozwalil mnie odcinek z "Dzialem Amstronga", oraz z pseudo bachorem Gintokiego.

Pozdrowienia dla wszystkich MADAO na tym forum :P

Kocham gintame, widziałem ją już dwa razy i jest dla mnie fenomenem w pewnym sesnie uważam ją za najlesze anime ever. Jak miałbym przenieść się do jakiegoś świata z anime jednym z wyborów na pewno byłaby gintama. Szkoda, że trzeba czekać na nową serie a manga pl nie jest na bierząco.

Rodzaj: TV

Typ widowni: Shounen

Gatunek: Akcja, Historyczny, Komedia, Przygodowy, Sci-Fi

Tematyka: Kosmici, Ninja, Parodia(Świetny tłumacz-żarty przerobione na realia polskie), Samurajowie, Sztuki walk

Rok produkcji: 2006-2013

Ograniczenia wiekowe: 13+

Status: Emitowane

Głównym bohaterem jest Sakata Gintoki, samuraj, który żyje w Japonii, a dokładnie w dzielnicy Kabuki. Są to czasy, w których obowiązuje zakaz noszenia katany. A wszystko dlatego, że 20 lat wcześniej do owego miejsca przybyli kosmici zwani Amanto.

1-201 - Pierwsza seria.

202-252 - Druga seria.

Od 253 - Trzecia seria.

Dlaczego to anime jest tak mało popularne?

Pytam tych, którzy wiedzą coś na ten temat z własnej autopsji, nie (otwieram google i wrzucę "mu" tu z nich odpowiedz)

Jak dla mnie jest bardzo bardzo dobre;d